26.10.17
19:47
Здрасти,имам проблем с окосмяването на лицето.На 18 години съм,висок съм 1.82 и тежа 76кг.Много е зле положението,по лицето космите са наистина малко,имам съвсем малко косми над горните устни(мустака) и малко на брадичката,от бакенбардите надолу въобще да не говорим нито,ама нито 1 косъм,15 годишните са по окосмени.Попитах един приятел за този проблем(той има брада от 14 годишен) и ми каза,че ако искам повече косми е трябвало да повиша тестостерона в тялото ми,а това ставало чрез химия.Тренирам от 4 години така че мисля че съм готов за тази стъпка,но искам да се колсултирам и с вас.Ако има и някакъв натурален начин чрез който да се повиши този тестостерон то ще чакам отговори,ако ли не ми препоръчайте инжекционен или орален стероид,за който е сигурно че ще ми повиши тестостерона,както и окосмяването по лицето/тялото.Лека вечер и благодаря.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
26.10.17
21:51
Дискусии за стероиди - извън този форум, моля.
Проблеми с тестостерон се доказват с изследвания, не с предположения.
26.10.17
22:05
На 18 години проблем с тестостерон-много малко вероятно. Просто има гени, някои хора се окосмяват супер много още на 16, други и на 30 нямат. Ако чак толкова те притеснява си пусни едни изследвания за ниво на тестостерона, но недей да взимаш инжекции, ще съжаляваш супер много, да не говорим, че освен космите, после и топките ще ти изчезнат
Има само предимства да си кюсе...
Аз се бръсна на три дни...за да кажа ,че съм се бръснал на 43..)))))))))
26.10.17
22:39
Има много начини да вдигнеш тестостерона по естествена начин - чрез тренировки, храна, сън и някои добавки. Пробвай с храни богати на цинк и магнезий (както и цинк и магнезий на таблетки или прах). Яж цели яйца, банани, боб, спанак, ядки, чесън, месо (вътрешности също доста помагат), мляко и мазни сирена. Спи достатъчно и тренирай интензивно (с тежко). Пробвай с добавки като Витамин D, Витамин К, Цинк, Магнезий, DDA, Витамин C (преди тренировка).
Истината е, че каквото и да правиш, ако нямаш ген - няма и брада да имаш. При мен тестостерона е оптимален, но брадата расте само по врата и отдолу на брадичката, по бузите е тук-там, а мустака ми е рехав и... да кажем сегментиран. 😄
26.10.17
23:29
Я си представи сега Буги-Барабата какъв тестостерон има уахахахахах уахахахахах.
Ам може и така.
Виж сега, приятрлю, разбирам чудесно как всяка възраст има различни идеяли-моят син е на четири и половина-иска лего.
Ти си тиин-искаш брада.
Ама наистина няма какео да се косиш,аз съм плешив яко, а съм на 35.
Каквото ти дадат Отгоре, това си носиш.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.10.17 23:58.
27.10.17
00:26
До нива на дихидротестостерон и рецептори е , не е до тестостерон.
27.10.17
13:59
До активност на алфа-5-редуктатза тип 2 е.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече