Препоръка за фитнес гривна

no name

31.10.17
10:06

Здравейте! Може ли да ми препоръчате хубава фитнес гривна до 80лв ,главно искам да отброява калории ,да следи съня ,да работи със Samsung Galaxy Grand Neo и да показва часа! 😄

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 31.10.17 10:07.

Bart Simpson

31.10.17
10:50

Моета е fit bif charge 2 и прави всички изброени неща и мнооооооого други.Само за съжаление не се включва в ценовите изисквания, но вярвам, че може да се намери втора употреба.Това ако възприемаш добре копуването на втора употреба неща.
Иначе гривната е разкошна, много съм доволен от нея.
Късмет.

31.10.17
16:11

Ползвам тази гривна от около година
Mi Band 2
Official Site

Не съм сигурен дали мери калории. Мери пулс, крачки, разстояние, сън(лек, дълбок).
Ако се поръча от AliExpres може да струва около 40-50лв.
Като цяло съм доволен от гривната и батерията и държи много - над 2 седмици.

no name

01.11.17
10:24

Много благодаря на отзовалите се!  🙂 
Гледам няколко обяви и понеже за пръв път ще поръчвам и рискувам, ще ви помоля за съвет коя от тези да поръчам.
https://www.olx.bg/i2/ad/originalni-smartgrivni-xiaomi-mi-band-1a-1s-i-mi-band-2-ID6iG5k.html#:9425788e6f

https://www.olx.bg/i2/ad/originalna-xiaomi-mi-band-2-fitnes-grivna-protektor-ID6SRa7.html#:67570946ab

Bart Simpson

01.11.17
10:44

Това са неща, които няма да ти вършат работа.
Събери още някой лев и си купи нещо,  което работи.
Това са някакви фалшове.

no name

01.11.17
10:46

казано от Bart Simpson на 01.11.17, 10:44:

Това са неща, които няма да ти вършат работа.
Събери още някой лев и си купи нещо,  което работи.
Това са някакви фалшове.

Тъкмо се изкефих, че има евтин вариант. 😄

Bart Simpson

01.11.17
12:38

Аз пробвах с евтини вариянти и не работят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1