Целта почти постигната ,какво да правя от сега нататък?

01.11.17
17:41

Здравейте! Това лято успях да сваля доста и от 103-4кг станах 93-4кг ,висок съм 190см и от следващото лято мисля да започна да ходя на фитнес. Въпроса ми е дали по някакъв начин мога започна да изграждам някакъв релеф (на ръце/гръб/гърди) в домашни условия? Разполагам с колело,велоаргометър . За сега правя лицеви ,кофички на пейка , планк,коремни . Клекове и доста от упражненията за крака не мога да правя,заради проблеми с едното коляно. Ако може да предложите нещо да добавя към тренировките си ? ..и за малко да пропусна храненето- храня се обикновено за закуска с 2 сандвича (кашкавал,шунка,краставици/домати) + 2-3 яйца ,имам и късна закуска плодове,за обяд (понеже съм 2 смяна на училище) си вземам фъстъци или солети и нещо за пиене ,за вечеря винаги започвам със салата зеле или шопска салата,за основно наблягам на риба,пилешко и супи. Хляб ям само с рибата и супите и то не по повече от 1-2 филиики (черен хляб) ,за десерт ям плодове.Пия по 2л течности на ден ,освен когато се натоварвам повече-пия по 3-4л вода.

01.11.17
17:57

1. Започни с фитнеса още сега.
2. Каква пък ще е тази толкова сериозна травма в коляното, която изобщо да не ти позволява да клякаш?

01.11.17
18:58

С фитнеса сега не мога да започна сега,заради много ангажименти
Имам луксация на пателата и вече ми се случи 2 пъти ,1-вия път докато играех футбол (осука се и с цялата тежест падна на коляното,лежах час и половина с извадена капачка докато не дойде линейката) ,втория път беше точно от клякане - почнах да клякам изведнъж усетих страшна болка и стана пак работата,само че този път се намести сама.

01.11.17
19:06

Точно при такава ситуация единственият ти шанс за нормален живот занапред (освен операция) е заякване на околната мускулатура. Анажиментите са си ангажименти. От теб зависи да намериш един час 3-4 пъти седмично, за да се погрижиш за себе си.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.11.17 19:10.

01.11.17
20:33

И така не може да се оправи за коляното- доктора ми го каза ,единствения начин е да се направи операция и друг вариант няма.
А за ангажиментите- всеки ден ставам в 8,живея на 15км от големия град, втора смяна съм на училище,докато се оправя то станало 12 часа и е време за тръгване,после се прибирам в 8, че и понякога 9 вечерта

Мнението беше редактирано от Kristiyan Goranov на 01.11.17 20:34.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1