27.11.17
21:34
Здравейте,хора!
Аз съм момиче на 17,висока 168 и 63кг,та предстои ми първото ми състезание по кикбокс(low kick).Тренирам от 4 месеца и имам чувството,че не съм достатъчно подготвена,за да победя.Както и да е,интересува ме каква сила е необходима,за чупене на нос,това най-много ме притеснява и ако има хора,които имат опит в тази област много ще съм благодарна за съвети,мнение и с каквото можете да бъдете ползени.Остават ми 2-3 седмици до състезанието и ако има нешо,което мога да направя,за да ми се вдигнат шансовете за победа...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
27.11.17
22:46
Правилно чувстваш, не си подготвена и няма и как да си подготвена за толкова врема тренировки. Но пък от друга страна приемай състезанието като нова тренировка, защото то е точно това.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.11.17 22:46.
27.11.17
23:13
Братовчед ми се състезаваше в свръх лека категория-борба и ги тупаше яко.
На въпрооса-как ги тупаш всички, отговори:
-Пия три чаши вода преди тепиха и много ми се пикае.
Та бързам много да ги отупам и бягам в тоалетната.
Нормално е да не си подготвена за 4 месеца не можеш да научиш всичко ей,така трябва си време поне 6-8 месеца ако не и повече но,зависи има хора където се учат бързо,други пък по-бавно. Колкото до състезанието недей го мисли толкова. Колкото го мислиш толкова по-зле личен опит. Друго нещо наблягай на правилната техника. Друго,друго питай тренера си за техниката за това е там. Да помага ако имаш трудности. Ако имаш трудности с някой движения като мае гери,лол кик и други виж къде бъркаш. Много е важно нещата да се заучават правилно защото заучат ли се грешно после трудно се коригират.
Мнението беше редактирано от James 25 на 28.11.17 04:21.
29.11.17
22:22
Няма нищо страшно,не го мисли толкова много бойните спортове са за непукисти.Аз също имах страх преди първото ми състезание,но като излезеш на ринга и забравяш всичко,няма друго такова чувство като адреналина след мач. Успех!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече