Варени яйца с какво

04.01.18
16:00

Някой има ли предложение с какво мога да ям варените си яйца сутрин понеже вече започнах да повръщам а ако не повърна ще ги дъвча 15-20 мин и ще трябва да пия половин литър вода за да ги преглътна по-бързо. Има ли значение дали са рохкави или твърди.
Благодаря предварително

Темата беше редактирана от ChristianxD на 04.01.18 16:33.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Не е точно отговор на въпроса ти, но... има ли варианти яйцата да не са варени, а приготвени различно? А за алтернативни закуски по принцип?

04.01.18
16:06

казано от Кольо Пияндето на 04.01.18, 16:03:

Не е точно отговор на въпроса ти, но... има ли варианти яйцата да не са варени, а приготвени различно? А за алтернативни закуски по принцип?

Не не само варени става бързо и наведнъж нямам никаква време сутрин

04.01.18
16:07

казано от ChristianxD на 04.01.18, 16:06:

Не не само варени става бързо и наведнъж нямам никаква време сутрин

Просто ако може някакво допълнение например в столовата се предлагат нарязани със салата снежанка стават вкусни и не се дъвчи по 10 мин едно яйце

04.01.18
16:08

Това:

Не не само варени

може да се чете така:

Не, не само варени

или така:

Не, не, само варени

Използвайте ги тия запетайки, не ги яжте така. 🙂

04.01.18
16:08

Алтернатива на яйцата при закуска едва ли има 😄

Бърканите яйца със сирене стават също за броени минути, но... малко повече занимаване трябва, съгласен съм. Да закусваш друго? Да не закусваш?

Стрелям на посоки в тъмното, защото нищо от режима ти не е ясно.
Не се сещам за начин варените яйца да стават по-лесни за изяждане.

Има варианти да си направиш храненето по-приятно, но нямам нерви да го обръщаме на чат. Яйцата не са единствени и незаменими като закуска. Пиши грамотно, моля.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.01.18 16:13.

04.01.18
16:12

А омлет?
И задължително ли е закуската да е само от яйца?
Има доста други варианти.

04.01.18
16:15

казано от Кольо Пияндето на 04.01.18, 16:10:

Бърканите яйца със сирене стават също за броени минути, но... малко повече занимаване трябва, съгласен съм. Да закусваш друго? Да не закусваш?

Стрелям на посоки в тъмното, защото нищо от режима ти не е ясно.
Не се сещам за начин варените яйца да стават по-лесни за изяждане.

Има варианти да си направиш храненето по-приятно, но нямам нерви да го обръщаме на чат. Яйцата не са единствени и незаменими като закуска. Пиши грамотно, моля.

Нямам възможност да ям сирене а с тов бъркане не виждам как ще стане. Пробвал съм да ги ям с корнфлекса си но резултата беше ужасен

04.01.18
16:20

казано от Martina Simeonova на 04.01.18, 16:12:

А омлет?

Вижте сутрин ям бърз въглехидрат но с това се старая да ям и белтъци-яйца (варени).

04.01.18
16:22

Аз говоря вместо яйца примерно месо или риба?

04.01.18
16:26

Месо риба сутрин-не 😄 в останала част на деня се тъпча с тях

За мен решението е да премислиш хранителния режим, за да избегнеш максимално неудобството. Не е лошо и да помислиш какво ти е по-важно - да спиш още 10 минути или да хапнеш с кеф.

04.01.18
16:57

казано от ChristianxD на 04.01.18, 16:20:

казано от Martina Simeonova на 04.01.18, 16:12:

А омлет?

Вижте сутрин ям бърз въглехидрат но с това се старая да ям и белтъци-яйца (варени).

Е само в яйцата ли има белтък?

04.01.18
17:54

И аз всяка сутрин закусвам яйца, но никога варени, защото това е възможно най-бавния начин да се сготвят и преглътнат яйцата... Да не говорим за беленето :@
Най лесно стават с капак върху тигана... Намазваш дъното с масло, чукаш яйцата и слагаш капака.
Толкова съм свикнал с различното време на приготвяне, че дори като приготвям на много слаб огън, влизам да си правя душ докато станат.

04.01.18
20:13

със сирене и червен пипер са много вкусни , сварени на 4-5 минути. Аз ги гарнирам и с няколко сушени домата и авокадо, ама предполагам това не ти е много практично.

Супа от водорасли и яйца, сос карбонара, ег ног.

Bart Simpson

13.01.18
00:20

И обезкостен пътпъдък, пълнен с ечемичен стаф със стафиди завършен със сос от сини сливи и перно, сервиран въху мачкан, печен в сол червен картоф и конфитиран бял трюфел.........и две варени яйца 👿

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.01.18 00:21.

Подправи ги със сол, чесън, черен или червен пипер, самардала, оцет ако искаш.  Или нарязани към салата. Ами намачкани с извара, нещо като яйчена саата ?

Аз варени яйца много обичам и ще ти кажа 2 начина според мен, които са най - вкусни:
- твърдо сварени, поръсени със сол, червен пипер и малко зехтин;
- средно сварени, намачкани със сирене, малко масло, червен пипер и чесън, цялото на хомогенна паста;

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1