Не мога да забивам

Добър вечер, колеги.
На 16 години съм и съм висок съм 186/8 и не мога да забивам. Гледал съм какви ли не клипове и пак нищо.
Според мен това колко ще си висок се определя от гена ти. Но пак ме притеснява дали ще стана висок, защото не искам да ставам по-висок, защото повечето от моя клас и като цяло от училището не са толкова високи и не ми е приятно да стърча над тях и да ми викат “дългоуч” и какво ли не още ;( Висок съм колкото баща ми г/д. Дали има вероятност да стана по висок като скачам и като цяло от волейбола ?
Може ли да постнете видеоклипове, където обясняват точно как се забива (според мен е от отскока, защото не скачам доста високо) 🙂

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 05.01.18 20:50.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

18.05.20
12:48

Доста си нисък. Аз съм на 14 и съм 183

18.05.20
12:49

Аз тренирам волейбол от 1 година и съм се кзвисила с 10 сантиметра

казано от Anna Georgieva на 18.05.20, 12:49:

Аз тренирам волейбол от 1 година и съм се кзвисила с 10 сантиметра

Чудесно... това как помага на момчето, което не може да забива?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.05.20 13:16.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1