Мнение за Ostrivit

10.01.18
21:04

Здравейте! Ако темата не е за тук моля да бъда извинен. Това е първата ми тема и като цяло съм аматьорче - тепърва стартирам с фитнеса. Искам да си взема някои добавки. Главно ме интересуват BCAA, глутамин, креатин и някакъв суроватъчен протеин. Проблема е там, че някак си нямам вяра на българските търговци и не мога да се спра на конкретна марка и търговец от който да ги взема. И се поразрових какви биха били вариантите да си поръчам нещо от чужбина на някой европейски производител, като конкретно се спрях на Olimp и Оstrovit. За Олимп си мисля, че са читава марка с вече изградена репутация на пазара и имат добър официален онлайн магазин. Вчера се заприказвах с познат за продуктите на Олимп и той ми каза, че имало още една полска марка добавки, а именно Ostrovit. Oтворих сайта им и меко казано ме застреляха с цените си (супер ниски). Изглежда много примамливо да си накупуваш всичко необходимо на доста добри цени, но... дали наистина си струва. Рових из интернет и не успях да намеря почти никаква информация, мнения и ревюта на въпросната марка. Та ако някой е използвал пробвал продуктите на въпросната марка и даде мнение би било супер. Но моля за мнението на хора, които имат лични наблюдения, а не догадки.

Еби и мамата на тая фирма. Юли месец си взех БЦАА, подмамен от ниските цени и това, че са европейска прохождаща на нашия пазар фирма. След две-три седмици вземане на БЦАА-то почнаха стомашно-чревни проблеми. Те,аминокиселините, бяха единственото ново нещо в суплементния ми план. Отне ми до средата на септември докато почна да тренирам отново, а аз не спирам да тренирам току-така. То не бяха диарии, диети и т.н. Минус 8 килограма. Отне ми до края на годината докато се възстановя като лично тегло и постижения. МОЖЕ и да не е било от тях, но след като смених аминокиселините вече нямам подобен проблем. За мен не си струва риска от евтино нещо, което ти спестява 20 лева, а те връща половин година назад.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1