Става ми лошо по време на тренировка

13.01.18
16:26

Последните няколко пъти по средата на тренировката ми става лошо. Не мисля, че претренитам, на колко се дължи според вас?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.01.18
17:11

казано от polinns на 13.01.18, 16:26:

Последните няколко пъти по средата на тренировката ми става лошо. Не мисля, че претренитам, на колко се дължи според вас?

Хранене? Обезводняване? Друг здравословен проблем?
Има поне 20 възможни причини.

13.01.18
20:09

2 часа преди тренировката бях обядвала, не мисля че е от това

14.01.18
00:54

казано от polinns на 13.01.18, 16:26:

За да получиш отговор или поне някаква насока, трябва да си по-конкретна.  Може да ти става лошо от най-малкото различно нещо, което си приела около тренировката или вкарвала като новост в тренировките си. Въпреки, че непретренираш.  Също така може да имаш здравословен проблем.  Всичко е важно. Как тренираш? Как се храниш? Приемаш ли някакви добавки? Имаш ли стрес? Наспиваш ли се?  И много други въпроси, на които не си дала отговор. Търси, какво различно има в ежедневието ти през последните дни, може би сама ще стигнеш до отговора. Ако си прекалила с храната по празниците, а сега рязко си преминала на “строга” диета и пости, е съвсем нормално да ти става зле. Не сме гадатели.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1