30.01.18
21:18
Здравейте група,
Преди 2 дни си взех фет бърнър на Ever Burn. Дозата е 3 хапчета (250мг кофеин общо). Искам да попитам някого, когото е пил някога такова “живтно”, имал ли е неприятни странични ефекти като тежест в гърдите и гушата, стягане в областта на гърба и гърдите, болки във врата и пищене в ушите. Имам чувството, че вече параноясвам, защото постоянно си мисля за този бърнър и всякаш си внушавам, че ми става нещо. Какви са възможните странични ефекти, имали ли сте проблем. Ако може някой да ми даде съвет от какво може да са тези симптоми и има ли място за притеснение с оглед на това, че съм пил само по едно хапче от 3-те в доза?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим31.01.18
12:00
250 мг кофеин не е чак толкова висока доза. Висока е за хора, които не пият редовно кафе, но дози от порядъка на 400-500 мг (~6 мг/кг) редовно се използват в спортната супелементация с цел подобряване на спортните резултати и качества като бързина, сила, издръжливост и други.
Повечето други съставки в продукта също са окей и не мисля, че количествата в доза от 3 капсули е притеснителна по някакъв начин. В смисъл, такива дози се използват в почти всички останали продукти подпомагащи отслабването от категория термогенни.
Притеснително е обаче наличието на AMP Citrate (известно още като 1,3-DMBA и 4-amino-2-methylpentane citrate), който излезна на пазара с цел да замени друго забранено вещество
- 1,3-dimethylamylamine (1,3-DMAA).
AMP Citrate не може да се класифицира като хранителна добавка и също е забранен в много страни поради това, че безопасността му не е изследвана при хора и крие здравословни рискове.
Количеството на AMP Citrate в продукта също е неясно, тъй като е сложено под патентована формула.
Та, в зависимост колко опит имаш с приема на стимуланти и в зависимост каква доза от DMBA е използвана в продукта, причините за описваните от теб симптоми може да са няколко.
При всички случаи, щом продуктът ти влияе по такъв начин, спри да го употребяваш.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.01.18 12:02.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече