09.02.18
18:34
Така здравейте.Знам че доста досадна тема пиша,но искам и аз да попитам за някой продукт против целулит.
Да спортувам спазвам режими,но уви..отслабнах доста до релеф не съм стигнала,но и се храня здравословно,пия по 2л.;2,5л.вода на ден и целулита пак си стои правех си масаж с утайка от кафе и пак нищо,винаги съм имала целулит от малка(не че сим мн голяма сега-20г)
само веднъж го бях махнала но бях станала прекалено слаба(кокалии 😄)
Бихте ли ми препоръчали някой продукт или апарт да си правя домашни процедури
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.02.18
10:49
Целулита е нещо напълно естествено, дължи се на повишените нива на естроген. Това подпомага за подържането на пищните женски форми и добре сложено тяло. Което е напълно нормално за женският организъм и няма място за притеснение, целулита е нещо напълно нормално!!! Дори неговото наличие може да говори за фертилноста на жената (поради завишените нива на естроген). Така че няма от какво да се притесняваш, единствено трябва да те радва този факт.
10.02.18
11:08
Много бързо ходене+тренировки с тежести + много вода
и добра диета. 🙂
Мнението беше редактирано от Сис на 10.02.18 11:09.
10.02.18
11:43
Да тренирам с тежести много ходя,въпросът ми беше друг,защото наистина има трениращи жени и пак с целулит 🙂 ..
19.02.18
11:07
единственото, от което аз съм виждала ефект в борбата с целулите са масажи при специалист.
лично аз направих серия от 6 масажа през ден, като в деня на масажа пиех по над 3 л вода. През цялото време бях на режим - ограничавах въглехидратите и гледах да се движа колкото се може повече.
Чувала съм, че LPG масажите също имат много добър ефект, но аз нямам толкова целулит.
Не познавам някой, който се е оттървал от целулит с домашни процедури.
Може би и това е възможно, но трябва да си много постоянна.
Има какви ли не козметични продукти за това, важното е да са на основата накофеин, загряващи кремове (ползвала съм на Евелин загряващ 12 лева струва не е скъп, за поддръжка), редовна ексфолиация с ръкавица в банята, много вода и добра храна.
Успех!
23.02.18
10:09
Благодаря за отговора да ще пробвам с масажите пък да видим то е ясно че само в домашни условия няма как да стане
23.03.18
07:55
казано от Кънин на 25.02.18, 16:00:
Ако е воден целулива - вендузи лабилен метод с подходящо олио.
Здравей точно това ще пробвам и аз сега.А кое е подходящо олио,не вярвам да знаеш но да си питам 😀
23.03.18
12:12
казано от Валя С. на 23.03.18, 08:40:
Аз ползвам етерични масла разредени с кокосово.
Може ли марка
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече