Мнения относно Ever Burn на Everbuild

Сис

01.03.18
21:53

Здравейте!
Някой има ли някакви впечатления относно този фетбърнът? Преди седмица се заговорихме с един приятел ,учещ Фармация, който ми обясни , че като цяло няма никакъв смисъл да го пия, ефектът бил временен,а след като го спра, всичко се връщало в началната си композиция че и по-зле.. Малко ми прозвуча налудничево. Та това си е просто един” разпрягащ агент “. Проблемът е там, че вече съм си го купила. 😃
  Другото, което каза” В хранителните добавки слагат каквото си искат- те не са по закона за лекарствата, а по този за храните”. 😕

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 02.03.18 05:10.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

02.03.18
17:06

казано от Сис на 01.03.18, 21:53:

Здравейте!

Другото, което каза” В хранителните добавки слагат каквото си искат- те не са по закона за лекарствата, а по този за храните”.

Мога да ти кажа, че закона за храните е в пъти по-строг от този за лекарствата!!!! По простата причина че храна приемаш всеки ден и ако има дори малка възможна вреда от нея то тя може да се отрази пагубно при един продължителен период на прием. Докато при лекарствата има много по-ниски критерии за токсичност и вредно въздействие. Понеже лекарствата се пият ограничен период от време. Ако се зачетеш на някоя листовка има изброени странични действия, докато при храните това няма как да го има, ако има странично действие то храната се забранява от употреба.
Като цяло суровините влагани в лекарствата са с по-ниско качество от тези влагани в храните, и това че хранителните добавки са по закона за храните може да е само плюс за нас.

-(минусът) според мен е не закона, а слабият контрол върху добавките, който се(или не се) прилага.
Относно питането на дамата, мога да кажа, че ефекта, който ще наблюдава при прием:
цитат от първия предлагащ добавката при търсене в гугъл

Cтимyлиpa гopeнeтo нa мaзнини
Зacилвa oбмянaтa нa вeщecтвaтa
Πoнижaвa тeлecнoтo тeглo
12 чacoвa дocтaвĸa нa eнepгия
SLIM RAPPID™ Tehcnology
Πoвишaвa издpъжливocттa
Πoдpĸeпя щитoвиднaтa жлeзa
Peгyлиpa нивaтa нa инcyлинa и ĸpъвнaтa зaxap
Cтимyлиpa фoĸyca и ĸoнцeнтpaциятa
Πpитeжaвa диypeтичeн eфeĸт
C aнтиoĸcидaнтни cвoйcтвa

... е нормално да отмине след като преустанови този прием.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 02.03.18 17:27.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1