Месец само на плодове и зеленчуци

07.03.18
18:48

Здравейте, поради алергия ми наложи да спазвам хран. режим. Режимът изключва всякакво червено месо, млечни продукти, сладки неща и в малки количества пилешко, риба, картофи и ориз. Общо казано трябва да ям основно плодове и зеленчуци за 1 месец. Досега не съм спазвала такъв тип режим, а главно нисковъглехидратен. Бихте ли ми препоръчали някакви по-засищащи плодове и зеленчуци, въобще някакви съвети как да мога да имам енергия и да съм сита, понеже не искам да прекъсвам с фитнеса за този период, но искам и максимално да запазя, колкото се може мускулната си маса. Благодаря предварително за отговорите.

Здравей!

Каква точно е алергията и как е определен срокът от един месец?
Как се установи алергията?

Вярно е - немалко групи храни са изключени, но да ти кажа, имаш доста повече варианти от само плодове и зеленчуци, поне съдейки по написаното от теб.
По-ясно обаче ще стане, когато дадеш повече информация за алергията.

11.03.18
19:52

Ами това е че все още не са ми определили от какво точно съм алергична, даже според мен алергията ми не е от храна(имам от 2 месеца хремаи и кашлица)

Спести_ми_глупостта_си

04.04.18
05:07

Аз лично съм веган от три години и засега не съм изгубил мускулна маса , чувствам се супер и така . Не се губят толкова бързо резултати, тук става дума за биология, а не за чиста математика . Храни се с комплекси въглехидрати и плодове с повече целулоза - ябълки, круши, праскови и т.н

Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 04.04.18 13:37.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1