07.03.18
18:48
Здравейте, поради алергия ми наложи да спазвам хран. режим. Режимът изключва всякакво червено месо, млечни продукти, сладки неща и в малки количества пилешко, риба, картофи и ориз. Общо казано трябва да ям основно плодове и зеленчуци за 1 месец. Досега не съм спазвала такъв тип режим, а главно нисковъглехидратен. Бихте ли ми препоръчали някакви по-засищащи плодове и зеленчуци, въобще някакви съвети как да мога да имам енергия и да съм сита, понеже не искам да прекъсвам с фитнеса за този период, но искам и максимално да запазя, колкото се може мускулната си маса. Благодаря предварително за отговорите.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
10.03.18
19:36
Здравей!
Каква точно е алергията и как е определен срокът от един месец?
Как се установи алергията?
Вярно е - немалко групи храни са изключени, но да ти кажа, имаш доста повече варианти от само плодове и зеленчуци, поне съдейки по написаното от теб.
По-ясно обаче ще стане, когато дадеш повече информация за алергията.
Ами това е че все още не са ми определили от какво точно съм алергична, даже според мен алергията ми не е от храна(имам от 2 месеца хремаи и кашлица)
04.04.18
05:07
Аз лично съм веган от три години и засега не съм изгубил мускулна маса , чувствам се супер и така . Не се губят толкова бързо резултати, тук става дума за биология, а не за чиста математика . Храни се с комплекси въглехидрати и плодове с повече целулоза - ябълки, круши, праскови и т.н
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 04.04.18 13:37.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече