Търся специфична добавка

14.03.18
10:45

Някой срещал ли е добавка, състояща се от следните вещества - калциев фосфат, калиев фосфат, натриев фосфат?

Още един начин да се избегне забавянето на обмяната е с помощта на фосфати. В едно изследване на хора, спазващи диета дава­нето на комбинация от 537 мг калциев фосфат, 107 мг калиев фосфат и 25 мг натриев фосфат ускорява метаболизма. Скоростта е с около 12- 19% по-висока в сравнение с тази при хора, ко­ито не използват фосфати.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

14.03.18
11:29

Калциум фосфо Ц

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1