Умора

08.04.18
12:42

Здравейте , ще ви помоля за малък съвет. Ще започна от там че работата ми последната 1 година доста ме натоварва и когато отида в фитнеса след нея просто нямам сили за нищо . Работя в сервиз и по цял ден разнасям разни неща , развивам разни неща , чукам брони , търкалям се по земята и след това оставам без никакви сили. Работя до 16:00 , след което се прибирам вкъщи , къпя се защото целият съм във най различни субстанции , и след като се изкъпя вече тотално не мога да си мръдна и ръката . Все пак отивам в фитнеса но съм супер уморен , постоянно се прозявам и нямам сила аз абсолютно нищо и почти нищо не се получава. Храня се  сутрин преди работа , по обяд , и час преди да свърша работа към 15:00 , кафета и разни енергийни напитки не помагат изобщо.Моля ви за съвет , за някаква добавка или хранене .Почивам само в неделя , в която тренировката ми върви добре , но само тогава.

09.04.18
11:49

А колко пъти седмично тренираш? И каква е физиката, ръст, тегло?

Bart Simpson

09.04.18
12:42

Сипвай 100 октанов.

При хората, които не си изкарват прехраната със спорт, тренировъчната програма се гласи според ежедневието, а не обратното.

В твоя случай, може да са различни неща:
- тренировъчната ти програма не е по силите на възстановяване, с които разполагаш и се нуждае от редакция;
- има други фактори в ежедневието, които могат да се подобрят - сън, стрес, хранене;

Ако споделиш повече информация относно тях, ще може да ти дадем и по-конкретни съвети.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1