09.04.18
00:35
каратек и леко атлет))))))))))))))))
Недостижим полубог, няма смисъл да си сравняваме постиженията с него.
09.04.18
00:45
Дай три статии в уикипедия, където се казва че хималайската сол е по- полезна от трапезната.
И тоя лаф: “всеки може да пише в уикипедия” е доста тъп, айде напиши ти в главната статия за хималайската сол https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_salt просто ейатака: “Димо, аз бях тук и мога да пиша квото си искам”
И това: “няма да кажа сори на тоя колектив” изобщо не ти прави чест, защото всъщност ти слагаш всички ни под общ знаменател, нещо, от което се оплакваше в началото.
Една статия ви стига, която съдържа инфо за две други две научни статии, които можете сам да си ги намерите, омръзна ми да споделям тонове инфо и темите да се трият .. Също, няма сън да губя заради вас 😄 И не ми излизайте с номера -” ама, то сайта е с име едикакво си, и печелят пари от тоеа и има предубеденост и подобни” . Както каза един от администраторите на сайта, когато му казох, че споделените данни са му предубедени, защото са финансирани от месната индустрията, той каза - ” това, че са финансирани не означава, че си губят достоверността ” .П.П- Спрях да се интересувам от чувствата и мнението за мен от случайни хора, когато разбрах, че тези две неща нямат никаква практическа тежест върху моя живот и реалните факти и истинност . Лека вечер, Димо .
https://www.himalayancrystalsalt.com/saltresearch.html
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 00:49.
Чакай, чакай, щеше 30 статии в уикипедия да ми даваш?
И да ходя ли да проверя статията за хималайкската сол в уикипедия или ти трябва още малко време да я промениш демонстрирайки как всеки може да си пише квото си иска в уикипедия? 😄
Все пак, понеже аз постоянно искам да си разширявам кръгозора и да си попълвам познанията, отивам да видя сайта химамайскасол.ком и ще коментирам.
09.04.18
00:51
каратек и леко атлет))))))))))))))))
Недостижим полубог, няма смисъл да си сравняваме постиженията с него.
Моля ви се, пичове... дръжте се...карате ме да се изчервявам... пхаха 😄 🙂
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 04:43.
09.04.18
01:00
Чакай, чакай, щеше 30 статии в уикипедия да ми даваш?
И да ходя ли да проверя статията за хималайкската сол в уикипедия или ти трябва още малко време да я промениш демонстрирайки как всеки може да си пише квото си иска в уикипедия? 😄
Все пак, понеже аз постоянно искам да си разширявам кръгозора и да си попълвам познанията, отивам да видя сайта химамайскасол.ком и ще коментирам.
Ти щеше да даваш 18 , аз 30 ...явно и двамата сме се объркали май, май или знаем, че единят от нас е с предубеденности . 😄
Не ми трябва време , там пише ” Numerous health claims have been made concerning himalayan salt, but there’s no scientific evidence that prove these claims.[1][2][3] ” , е аз вече ти дадох каквото трябва и така . На сайта ще намериш и още инфо , например разлики между стандартна преработена сол и тази, която не е сериозно процедирана .
https://www.himalayancrystalsalt.com/home.html . - 5 разлики .
И едно дете ще се сети, кое носи повече полза, дори и да е малко .
Моля те не ми казвай, че няма разлика относно това какво консумираме, или ми кажи...вече не се учудвам на нищо ... 😄
Няма лошо и аз гледам да трупам знания .
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 01:08.
Прочетох за двете “изследвания”.
Едното е описано в книга, в която хора, които са пиели солена вода са саморепортнали че им се е подобрило настроението, здравето, съня и са изгубили килограми. Там няма контролна група, която да е била на различно хранене, на друга сол, просто са ползвали тази Запазена Марка Хималайска сол. Което не по никакъв начин не означава следствена връзка.
Второто “изследване” е проведено от някаква фирма Фенестра Рисърч, с тест, който е уникален само за тази фирма и не се разкрива как точно мери “wellness of all organs in human body with up to 0.02% consistency” Фирмата е описана като вероятна измама, занимаваща се с даване на легитимност на съмнителни практики от алтернативната медицина. https://rationalwiki.org/wiki/Fenestra_Research
Т.е. и това не е научно изследване.
Някакви научни статии за научни изследвания да имаш?
Щом казваш че постоянно ти трият темите сигурно ти е тъпо че си неразбран.
Разбира се че имат значение как те възприемат случайните хора, ти не си по- различен с неслучайните хора в живота си.
09.04.18
01:15
За хималайската сол...я прочети къде ендемичната гуша е най-разпространена?Сещаш ли се защо?
Релефния))))))))))с въглените...Къде, не се сещам, я ми разясни малко ...обаче с научни статии, без замесени ” определени” интереси и инфо от 4-то коляно , като Muscle and fitness , или бб теам .
Една дума-калий...така като насока.
Сам си търси.
Едно изречение - една дума не е аргумент ...така като насока .
Сам си търси .
А, да - доста си гъвкав с приемането за достоверност - на нервака му викаш: без замесени интереси и тъпи източници като бб-тийм” и после ми даваш хималайскасол.ком да чета 😄
А че има живак и уран и олово в някои видове хималайска сол и че не става за упортеба от хора прочете ли? Разбира се хуманните и възвишени пакистанци никога не биха изкопали такава сол и да я пакетират и да я продават на собствениците на шано-онлайн-здравословни магазини да я продават те на свой ред на лековерните по 3 лв половинката.
Чакам още или да промениш статията за хималайската сол в уикипедия доказвайки твърдението си че всеки може да пише там, или да кажеш че не си бил прав.
09.04.18
01:43
Аз по-скоро с въпрос към екипа - не е ли време магистър-психопата Капитан–Вегераст да си заминава? Не че нещо, но за 1-2 дни присъствие доста бързо почна да осира прекалено много теми с веге-дебилизма си.
Аз съм сигурен, че Никола е възпитано момче. Само малко е пренавит и си вярва в неговите си неща. Лека вечер и от мен, капитане 😄
Мнението беше редактирано от Димо на 09.04.18 01:53.
09.04.18
01:52
А, да - доста си гъвкав с приемането за достоверност - на нервака му викаш: без замесени интереси и тъпи източници като бб-тийм” и после ми даваш хималайскасол.ком да чета 😄
А че има живак и уран и олово в някои видове хималайска сол и че не става за упортеба от хора прочете ли? Разбира се хуманните и възвишени пакистанци никога не биха изкопали такава сол и да я пакетират и да я продават на собствениците на шано-онлайн-здравословни магазини да я продават те на свой ред на лековерните по 3 лв половинката.
Чакам още или да промениш статията за хималайската сол в уикипедия доказвайки твърдението си че всеки може да пише там, или да кажеш че не си бил прав.
Хахаха, ами кво искаш бе, човек - Ти ми даваш от уйки да чета , аз ти давам на Доктор Меркола сайта хдддд . И все още чакам тези 18 статии за ползите на обикновената сол в сравнение с тази, която не е обработена до припадък с химикали . О , да - най много живак има в тази сол, нали ..но не колкото в другата , или в днешното месо, особено рибата .: д
09.04.18
01:54
Аз съм сигурен, че Никола е възпитано момче. Лека вечер и от мен, капитане 😄
Съгласен , ако целта на някой от нас е била да убеди някой в нещо .
Ей, ужасен тип си, вече си легнах...
Изобщо не си прав да сравняваш 12-те (не съм запомнил правилно 12 са, не са 18) външни препратки от уикипедията със супер-шано щуротиите от хималайскасол.ком
И ти продължаваш да оспорваш обективността и научността на уикипедия.
Но така и не показа как можеш да променяш статии? Празнословиш от одеве.
Относно готварската сол, да, няма нито живак, нито уран, чист натриев хлорид с добавени антислепващи агенти.
На мен целта ми беше да спреш да използваш “качествена сол” и да вменяваш че на готварската нещо ѝ има. Като вторична цел беше да ти покажа че вярваш и си даваш парите за маркетинг. А като трета да защитя научността на уикипеидя.
А също и екипа на сайта да махне псевдонаучната статия за хималайската сол, която изобщо не отговаря на високия стандарт на научност на сайта.
Мнението беше редактирано от Димо на 09.04.18 02:05.
09.04.18
02:08
Щом казваш че постоянно ти трият темите сигурно ти е тъпо че си неразбран.
Разбира се че имат значение как те възприемат случайните хора, ти не си по- различен с неслучайните хора в живота си.
Точно за случайния човек съм случаен човек т.е непознат , мислиш ли, че на него му пука какво мисля - не . Само когато се стигне до определени директни ефекти от дадено поведение върху опр. ресурс, или имущество, но тогава законите влизат в сила и те не робуват на емоции т.е не са субективна величина т.е пак говорим за дистанциране от - това не ми харесва, щото не ми се нрави - .
“Спрях да се интересувам от чувствата и мнението за мен от случайни хора, когато разбрах, че тези две неща нямат никаква практическа тежест върху моя живот и реалните факти и истинност . ” - ако чувствата и мнението на всеки един отделен човек имаше значение и влияние върху обкръжението ни , то тогава всеки един от нас е прав и обектиност не стществува .
Ми и тва не е така човек, прочел си го в някоя от дебелите книги по самоусъвършенстване и себеопознаване - сигурен съм че ако питам гугъл ще ми каже от кои точно книги.
Ето ти частен пример от реалния живот - ти нехаеш за мнението и чувствата на случайните за теб хора, но на някой днес му е бил кофти ден и това му личи по външния вид, ти го поглеждаш надменно, изхилваш му се и го подминаваш, а той ти чупи бутилка в главата без да го видиш или заподозреш. Е как да не те касаят случайните хора и какво ще си помислят?
09.04.18
02:17
Да, ужасен тип съм, от най- ужасните.
Е, пак ли ще се трият статии? Ц,цц, че тази , която споделих отговаря точно на качестовото на сайта .- предубедена и финансирана до дубка от фармацевтината и др. индустрии , специално на Меркола . За съжаление тези сайтове и форума носят супер много отговорност, но не подлежат на санкции.
Моля, един последен въпрос , за да стане ясно на момичето колко истина ума тук- Има ли значение какво качество от даден ресурс приемаме / сол, храна, добавка / и кога даден ресурс при постоянният му прием , се превръща в негатив и кога в позитив, ако такова значение няма ?
Отговарям ти за да се върне темата към въпроса на авторката:
Щом няма научни доказателства за някакви ползи от прием на хималайска вместо обикновена сол, приемам че такива ползи наистина няма.
С’я, ако яденето на скъп маркетингов продукт ти влияе на самочувствието и мотивацията да водиш здравословен и активен и пълноценен живот, ОК съм сяденето на хималайска сол.
Оня ден ядох сладкиш със злато. Златото разбира се няма вкус и в такава форма няма и никакво отражение на организма ми, изходил съм го в тоалетната. Но си има пазар за ядивно злато. Което е ОК, всеки решава за какво да си дава парите. Но ако някой тръгне да пропагандира колко е полезно да ядеш и сереш злато, там вече няма да се съглася.
Е, пак ли ще се трият статии? Ц,цц, че тази , която споделих отговаря точно на качестовото на сайта .- предубедена и финансирана до дубка от фармацевтината и др. индустрии , специално на Меркола .
Имах предвид не текущата дискусия, не си разбрал. Ето тази статия визирах : https://www.bb-team.org/articles/3611_himalayska-sol
Никола , защо си веган?Искам кратък и откровен отговор , щото аз съм тъп на дъб и ако развиеш обстойна аргументация на 15 реда , може и да не схвана .От друга страна , ако изложиш смислени позитиви , съм склонен да повярвам в правотата на избора ти.
09.04.18
02:28
Ми и тва не е така човек, прочел си го в някоя от дебелите книги по самоусъвършенстване и себеопознаване - сигурен съм че ако питам гугъл ще ми каже от кои точно книги.
Ето ти частен пример от реалния живот - ти нехаеш за мнението и чувствата на случайните за теб хора, но на някой днес му е бил кофти ден и това му личи по външния вид, ти го поглеждаш надменно, изхилваш му се и го подминаваш, а той ти чупи бутилка в главата без да го видиш или заподозреш. Е как да не те касаят случайните хора и какво ще си помислят?
Не , това от практиката, човек .
В случая на подобни хора , ако им се зачита все по- голямата възможност да определят субективните си неразположения като задължително оправдание за агресивни дествия, значи същите могат да ескалират интенциите си към продължителна аргументация , че това е нормално и че същите са обективно задължително условие за нормално съществуване , а това е нещото, което се забелязва все повече в днешното поколение , тезата че - ти си длъжен да хаеш за мен - . Никой не е длъжен на никого, но всеки трябва да спазва закона .
09.04.18
02:33
Никола , защо си веган?Искам кратък и откровен отговор , щото аз съм тъп на дъб и ако развиеш обстойна аргументация на 15 реда , може и да не схвана .От друга страна , ако изложиш смислени позитиви , съм склонен да повярвам в правотата на избора ти.
Храната ми харесва повече, по вкусна е за мен , чувствам се по- добре, много спомогна за възстановяването ми от здравни проблеми , приляга на стила ми на живот, имам по- добри резултати при тренировки отколкото преди, по - евтино ми излиза, не намирам за логично и нормално да плащам на някого да убива нещо, което аз не мога да направя т.е убия . Засега това се сещам .
09.04.18
02:33
Трябва да си има по един я капитан, я боцман, за да държи шлякавицата на необходимото ниво.
09.04.18
02:36
И ш станеш веган ли????? Хахахахахах
Оля ща ошамари на фонтанете пред Огостата да ти се смее градо.
Никола, брат, ако ми попаднеш в ръцете ща откажа и от веганство и от жените даже, само да ми опиташ телето на бавен огън или телешки бузи готвени в цяла тиква.
Ш забрайш и соя и орехи и всичко.
Иска ми се като сизатръгвам, да не е от цигари, стрес или пияне, ако е от мясоможе,няма да ме е яд.
У дома веган, вегетариянец и други не всеядщини са мръсни думи.
А розова сол си вземам що е в едни много яки мелнички, от едната страна сол-розАва, а от другата меланж- пиперче има и розовко.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 09.04.18 02:44.
09.04.18
02:42
Отговарям ти за да се върне темата към въпроса на авторката:
Щом няма научни доказателства за някакви ползи от прием на хималайска вместо обикновена сол, приемам че такива ползи наистина няма.
С’я, ако яденето на скъп маркетингов продукт ти влияе на самочувствието и мотивацията да водиш здравословен и активен и пълноценен живот, ОК съм сяденето на хималайска сол.
Оня ден ядох сладкиш със злато. Златото разбира се няма вкус и в такава форма няма и никакво отражение на организма ми, изходил съм го в тоалетната. Но си има пазар за ядивно злато. Което е ОК, всеки решава за какво да си дава парите. Но ако някой тръгне да пропагандира колко е полезно да ядеш и сереш злато, там вече няма да се съглася.
В случая зачекнахме на тезата, че няма разлика при приема на даден ресурс - по рафинира сол и тази, която има повече хранителни вещества и не е толкова преработена . Аз дадох съвет на момочето да избере по- качествена сол, каквато реши- може да е йодирана само и дадох свой пример, като веднага бях заклеймен , че виждаш ли пропагандирам вегански глупости . Ок, приемайте си каквото искате, само недейте твърдя, че едно нещо е равно на друго по качество, след като се разбра защо .Аз не мога да приема, че калорията е просто калори и че един продукт , е равен на друг . Не, яденето на розова сол не ми влияе на сомочувствието , защото не възприемам храненето си като хоби .
За златото не знам, не съм опитвал ..пхаха : д
Аз не казвам че тоя дето ще ти разбие главата има някакво морално право или че оправдавам действията му, само ти припомням че в реалния физически свят се случва и много често зависим от чувствата и мислите на случайни за нас хора и как ние ще им повлияем.
това е нещото, което се забелязва все повече в днешното поколение , тезата че - ти си длъжен да хаеш за мен - . Никой не е длъжен на никого, но всеки трябва да спазва закона .
Извинявай, на колко години си та вече говориш за “днешното поколение” ?
И ти също хаеш за случайни хора - ето - губиш си времето да пишеш по теми и после и да се аргументираш и страдаш че трият написаното от теб. Никой не е длъжен да дава съвети и никой и не е длъжен дадените съвети да ги оставя на сървъра си? Значи не си съвсем над нещата. 🙂
09.04.18
02:50
Е, пак ли ще се трият статии? Ц,цц, че тази , която споделих отговаря точно на качестовото на сайта .- предубедена и финансирана до дубка от фармацевтината и др. индустрии , специално на Меркола .
Имах предвид не текущата дискусия, не си разбрал. Ето тази статия визирах : https://www.bb-team.org/articles/3611_himalayska-sol
Това е спонсорирана статия от солната индустрияж, немойш Я махна , Диме ... 😄 Дамм, дори и аз мисля, че е леко преувеличена . Всяка сол, е по- добра от стандартната, но все пак това е просто сол- няма се яде с килограми .
09.04.18
02:54
И ш станеш веган ли????? Хахахахахах
Оля ща ошамари на фонтанете пред Огостата да ти се смее градо.
Никола, брат, ако ми попаднеш в ръцете ща откажа и от веганство и от жените даже, само да ми опиташ телето на бавен огън или телешки бузи готвени в цяла тиква.
Ш забрайш и соя и орехи и всичко.
Иска ми се като сизатръгвам, да не е от цигари, стрес или пияне, ако е от мясоможе,няма да ме е яд.
У дома веган, вегетариянец и други не всеядщини са мръсни думи.
А розова сол си вземам що е в едни много яки мелнички, от едната страна сол-розАва, а от другата меланж- пиперче има и розовко.
Никой не е казал, че цял живот ще съм веган, всичко се случва . Но засега съм окей . 😄 хахаг може и да успеете, не знам, не ви познавам и не мога да твърдя нищо . Тая сол няма разлика с обикновената, не чухте ли...по- добре въобще не яжте сол - то и без това в храната има адекватни количества натрии . : д
Относно дали си струва да ядеш хималайска сол вместо готварска, нещото, което исках да ти кажа е че и в двете основната съставка е натриевия хлорид (95-98%) Останалите 5 до 2 процента са йод и антислепващи агенти при готварската сол и различни минерали и инертни материали (включително живак, уран, олово) при хималайската. Също и че има толкова видове “хималайска” сол, че не можеш да си сигурен какво точно ядеш.
Although pink salt contains several minerals, they are present in such small quantities that they are unlikely to bring any notable health benefits. It is also lower in iodine than iodized table salts, which may cause health issues for those who do not get enough iodine from other sources.
Тая сол няма разлика с обикновената, не чухте ли...по- добре въобще не яжте сол - то и без това в храната има адекватни количества натрии . : д
Точно така е, според някои статии които съм чел, 75% от солта на нормалните хора е “скрита” (в хляб, млечни продукти, консерви, меса, и т.н.), а не солта, която посоляваме със солницата.
А и ти си сметни дали ядеш достатъчно водорасли като не ядеш готварска сол да си набавяш необходимата йод, все пак една от трите теории за проблемите с гушата е свързана с йода.
09.04.18
03:15
Аз не казвам че тоя дето ще ти разбие главата има някакво морално право или че оправдавам действията му, само ти припомням че в реалния физически свят се случва и много често зависим от чувствата и мислите на случайни за нас хора и как ние ще им повлияем.
това е нещото, което се забелязва все повече в днешното поколение , тезата че - ти си длъжен да хаеш за мен - . Никой не е длъжен на никого, но всеки трябва да спазва закона .
Извинявай, на колко години си та вече говориш за “днешното поколение” ?
И ти също хаеш за случайни хора - ето - губиш си времето да пишеш по теми и после и да се аргументираш и страдаш че трият написаното от теб. Никой не е длъжен да дава съвети и никой и не е длъжен дадените съвети да ги оставя на сървъра си? Значи не си съвсем над нещата. 🙂
Зависи дали дадени чувства трябва да се зачитат като обективен критерии за практическа правота, а не че те сами по себе си са важни за на[ето развитие . Това, че зависим от чувствата не говори нищо за факта, че голяма част от тях ако бъдат колективно одобрени , или внедрени като закон биха ни върнали в началото на нашето развитие и да, тогава няма шанс да съм веган, щото ще убивам и ям къде хора, къде животни без да ми пука, защото така го чувствам . 😄
На 24 съм, в случая слагам себе си и милениалите в тази графа . Аз лично съм го забелязал и изпитал донякъде , особено в работата ми с подрастващите .
Никой не е съвсем над нещата, иначе няма да избера да живея в дадената среда и култура, а ще избягам в гората . На мен ми е забавно да си чатя с всички вас, затова продължавам , а не че този разговор има значение , продължавам дори като гледам как меко казано ми се подигравате, но, няма нищо. Примера ми беше относно чувствителност към личностни нападки и отношението им към допринасянето на някаква полза или че те сами по себе си са аргумент .
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 15:13.
09.04.18
03:20
Тая сол няма разлика с обикновената, не чухте ли...по- добре въобще не яжте сол - то и без това в храната има адекватни количества натрии . : д
Точно така е, според някои статии които съм чел, 75% от солта на нормалните хора е “скрита” (в хляб, млечни продукти, консерви, меса, и т.н.), а не солта, която посоляваме със солницата.
А и ти си сметни дали ядеш достатъчно водорасли като не ядеш готварска сол да си набавяш необходимата йод, все пак една от трите теории за проблемите с гушата е свързана с йода.
Да, аз затова винаги препоръчвам възможно повече цяла храна и сол, която е по- добра от тази, която слагат в готовите продукти- обикновена, преработена. Може и без допълнителна сол да минеш, но за спортуващ човек , е меко казано рисковано . Затова и казох- качествена сол- , но явно не съм бил разбран . Старая се, засега съм добре, нямам проблеми .
09.04.18
03:24
Трябва да си има по един я капитан, я боцман, за да държи шлякавицата на необходимото ниво.
Пхахахс , ок..мисля, че стана късно за поздрави, но иначе бива като да не е без хич ... хд
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 03:26.
09.04.18
03:31
Относно дали си струва да ядеш хималайска сол вместо готварска, нещото, което исках да ти кажа е че и в двете основната съставка е натриевия хлорид (95-98%) Останалите 5 до 2 процента са йод и антислепващи агенти при готварската сол и различни минерали и инертни материали (включително живак, уран, олово) при хималайската. Също и че има толкова видове “хималайска” сол, че не можеш да си сигурен какво точно ядеш.
Although pink salt contains several minerals, they are present in such small quantities that they are unlikely to bring any notable health benefits. It is also lower in iodine than iodized table salts, which may cause health issues for those who do not get enough iodine from other sources.
Затова и ги сменям периодично. То става натрупване в организма, като всяка една добавка - ефекта не е веднагически, колкото и малък да е той все пак присъства като процент в сравнение с тази, използвана в джънка например . И да, по принцип за нищо не можеш да бъдеш сигурен , затова крайният ефект и действие е твой, а не мой , или на друг и обратно .
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 04:02.
Никола , защо си веган?
Храната ми харесва повече, по вкусна е за мен , чувствам се по- добре, много спомогна за възстановяването ми от здравни проблеми , приляга на стила ми на живот, имам по- добри резултати при тренировки отколкото преди, по - евтино ми излиза, не намирам за логично и нормално да плащам на някого да убива нещо, което аз не мога да направя т.е убия . Засега това се сещам .
Благодарско , Бартленце , за приятния полъх на телешко...не е добре да ми се дояжда по това време на нощта.
Сега сериозно към Никола , къде седи на стола...добре го обясни според личните си убеждения , ама що така не можеш да убиваш стока бре.Какви мъже ражда Майка България ...много се е размекнала работата.Мене , Дедо , на село ме учеше от дете да колям кокошки и зайци...после като тинейджър и кози и овци съм клал.Нема нищо долно или грозно в това да убиеш за прехраната...грозно е , ако го правиш , за да задоволиш емоционални потребности така да се каже!!!Па и тренировките да се подобрят от ядене на треволяци...здраве му кажи...според мен е вероятно да е съвсем различна причината , а ти да си мислиш филми.Все пак благодаря , че отговори своевременно.Което не значи , че нямам още въпроси ,относно веганството...
Сега да питам , знаеш ли защо всички ние съвременните хора с креативни подходи към живота и подлежащи все още на еволюция по някакви причини , продължаваме да притежаваме в зъбната си структура кучешки зъби , наред с резци и кътници и намират ли те някакво приложение във веганството?И изобщо какво мислиш за кучешките зъби в устата си?
09.04.18
03:51
Аз по-скоро с въпрос към екипа - не е ли време магистър-психопата Капитан–Вегераст да си заминава? Не че нещо, но за 1-2 дни присъствие доста бързо почна да осира прекалено много теми с веге-дебилизма си.
Леле, че аз просто разговарям във форум, пич . Нито съм ви нагрубил, или някой друг, нито съм накарал някой да става веган , или нещо подобно . Недейте се държа така , моля !
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 04:45.
09.04.18
03:57
На мен целта ми беше да спреш да използваш “качествена сол” и да вменяваш че на готварската нещо ѝ има. Като вторична цел беше да ти покажа че вярваш и си даваш парите за маркетинг. А като трета да защитя научността на уикипеидя.
Ще продължа да използвам ‘’качествена сол ‘’ , защото съм в правото си на свободна реч , второ - има разлика между един вид продукция от друг т.е едно , плюс едно не е равно на две в реалния живот . Трето - не си давам парите за маркетинг, защото не възприемам диетата си като хоби , че да пръскам пари за добавки т.н . Уикипедия си е уикипедия, научността и зависи от постоянните допълнения и промяна на дадени факти, мисля, че това трябва да ви говори достатъчно .
Мнението беше редактирано от Спести_ми_глупостта_си на 09.04.18 15:14.
Леле, че аз просто разговарям във форум, пич . Нито съм ви нагрубил, или някой друг, нито съм накарал някой да ставам веган , или нещо подобно . Недейте се държа така , моля !
Този трън не му обръщай внимание...той често използва вулгарни думи в постовете си ....това е от възпитание и по-конкретно от дефицит на мъжество...схвана нали?Изразяваш се интелигентно и не позволявай хора , които празнословят да ти влияят..ОК?