Animal test + какво?

17.04.18
10:47

Здравейте!
Искам да Ви помоля за съвет как да комбинираме хранителни добавки. На 27 години съм, висок съм 172, тежа 105 килограма. Искам да покача мускулна маса и да изчистя натрупаните мазнини, а на корема са доста. Идеята ми е тези две цели да вървят ръка за ръка. Насочил съм се към  universal animal test +  още нещо. Обмислям вариант BCAA + витамини или animal cuts + BCAA. Други варианти са animal pack и nitro, но тях ги пих до скоро и съм доволен. Разбрах също, че трябва да изпия две кутий test и да завърша с m-stak трите с по седмица почивка между тях. Също спазвам лек хранителен режим - без мазно, сладко или тестени храни. Тренирам 6 дни седмично и гледам тренировките ми да са с максималните килограми за упражнението, но да мога да направя 10 повторения,  също така правя кардио на велоаргометър и патека след тренировка. Бихте ли ми препоръчали някакъв стак за целта? Бюджета ми е 250-300 на месец.

17.04.18
13:32

казано от Unrivaled на 17.04.18, 10:47:

Също спазвам лек хранителен режим - без мазно, сладко или тестени храни.

Спазването на лек режим обезмисля пиенето, на каквито и да е хранителни добавки, освен витамини и минерали. Не оправиш ли храненето изцяло няма да видиш ниакъв ефект от добавките, които си описал, а продуктите са доста скъпи и не си струва да ги похабиш.

17.04.18
13:48

Може би се изразих грешно. Под лек режим имах в предвид, че избягвам посочените храни, но ям доста месо, риба, яйца, картофи, ориз и ядки.

От колко време тренираш?

19.04.18
15:20

Сега от 4 месеца преди, иначе в последните няколко години имах два периода по година и половина редовно в залата. Вече поръчах теста + база + мултивитамини комплекс за първите 21 дни, а вторите може да сменя системата. Ти какво би ми препоръчали?

19.04.18
15:20

Бцаа не база, телефона съм го редактира.

В твоя случай (нередовно трениране + значително количество излишно тегло), съвсем не смятам, че Анимал Тест и БЦАА са подходящи. БЦАА пак донякъде добре, но Анимал Тест съвсем. Предполагам си се подвел по маркетинга около него, но препоръчвам да прочетеш този блог.

На този етап приоритети следва да са ти тренировките и храненето. Ако ще взимаш добавки, протеин, креатин, мултивитамини и омега-3 мастни киселини са тези, които си заслужават най-много (и то в зависимост от храненето ти, може и от тях да не се нуждаеш).

20.04.18
10:57

Не съм прочел още темата, но от това, което изчетох и се консултирах с личния ми доктор разбрах, че по-големите нива на тестостерон спомагат за по доброто изгаряне на мазнините и не позволява натрупването но нови. А от може би дадените от мен размери малко заблуждават. Не съм желе, просто имам корем иначе като останалата част е стегната дори. Креатин съм взимал и получих много стрии и го избягвам честно казано. Ще пробвам 2 месеца с тези добавки и ще видя каква ще стане. Иначе се храня добре и като качество и като количество, а и се движа доста. Днес ще почна тази комбинация и след 21 дни ще мисля другата.

20.04.18
11:33

Прочетох статията и е страхотна! Бях на ясно с повечето неща от нея и реших да пробвам все пак. Другото, което по скоро имам на идея е ефекта от естроген блокърите, които ще спрат разграждането на тестостерон в естроген. Вероятно нивата ми на тестостерон не са ниски,даже обратното, но понеже съм пълен, а както знаем мазнините спомагат за разграждането на тестостерона в естроген, просто исках да пробвам какво ще стане ако добавката наистина действа по описание. До сега не съм използвал такава добавка и искам да видя ефекта. Ще изкарам един цикъл както препоръчват от universal и ще споделя резултата. От статията, която прочетох, ще добавя и магнезий и цинк. Сега ще приемам теста + бцаа с добавен глутамин + витаминно-минерален комплекс, които не е в конски дози.

20.04.18
13:52

Аз съм може би най-големият почитател на серията Animal във форума и въпреки това ще ти препоръчам да не купуваш повече Test, заради високата му цена. За тези пари сам може да сглобиш бустер - йохимбе, трибулус, мака, даа, габа, зма. Ще извлечеш повече ползи и ще ти стигнат за поне 2 месеца. Другия вариант е да пробваш тест бустер на ЦветитаХербал - марката е българска и гордо си застават зад името, продуктите им не са скъпи и ако не си доволен предлагат рекламация.

Мое мнение е обаче, че ти е рано за тест бустер. Едва ли сега имаш проблеми с нивата на тест и само ще го похабиш, такъв е по-удачно да пиеш след като си изкарал 2-3 месеца при калориен дефицит.

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 20.04.18 13:54.

20.04.18
14:36

По принцип цената на този етап не е най-важното, по скоро търся гарантирано качество. Не съм много запознат с добавките и това, което знам, е че universal animal поне все още не са я развалили. Може и да се откажа евентуално след 21 дни ако не усетя никаква разлика, а и не държа точно на тест буустер, а на по комплексен резултат. Ще напиша резултата след 21 дни и ако не даде очаквания резултат ще премина към казаното от колегата по-горе. Цинк, магнезий, д3 и евентуална бцаа и витамини.

30.04.18
11:52

Резултата след 10 дни - 2 кила нагоре, страшна издръжливост, но сила за по-големи килограми  на упражненията не много в повече, по-добро напомпване и вече има стрийт по ръцете. Бих казал, че действа много добре в комбинация с витамини, бцаа и обилно хранене с белтъчини. Недостатъците са само някоя и друга пъпка в повече и на моменти огромна агресия, като се нервираш чак яд и злоба те обземат.

казано от Unrivaled на 30.04.18, 11:52:

Недостатъците са само някоя и друга пъпка в повече и на моменти огромна агресия, като се нервираш чак яд и злоба те обземат.

Бах тоя бустер, да няма зоб в него 😄 😄 😄

30.04.18
14:15

Нямам на идея бате, но ям 3 пъти на ден и във всяко ядене имам месо или яйца и то обилно, 15 грама бцаа на ден от 2:1:1:1, което третото е глутамин и отделно витамини в не особено големи дози и ефекта е много добър. Учудващо добър! След още 32 дни ще видим и крайния резултат преди да почна stack или m-stack.

30.04.18
14:57

А не искаше ли да сваляш? Как пиеш нещо за сваляне пък качваш и викаш че е супер?

30.04.18
18:02

Качвам мускулна маса, а не шкембе, а повече мускулна маса - повече горене на мазнини при интензивни тренировки.

26.05.18
09:42

Така сега да изкоментира цялата схема. Тест буустерите не са добър вариант ако не сте на 35+ или имате ниски нива на хормоните. Първите 21 в началото имаше леко покачване на тегло, но после падна. Следващите 21 дни беше тест, кът с и л-карнитин. В този вариант беше доста ефективен, но не се чувствах добре от комбинацията. Нервен, изцъклен, раздразнителен, но пък свалих 6-7 килограма с хранителния режим. Стигнах до извода, че колегите тук са много прави. Ако всичко ти е точно протеин и креатин. Никакви стокови за хормони.. Правилно хранене и третиране е истината. Ако някой друг мисли да взима такива добавки, моето мнение е, че ще остане разочарован. Мен в комбинация с другите добавки ми излезе около 450 лева за 42 дни. За тези пари си вземете 20 килограма хубаво телешко месо и яжте на корем. Надявам се да съм полезен на някой.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1