25.04.18
15:24
Здравейте, пиша тук защото имам проблем. Накратко той е, че съм в застой визуално от доста време и започнах да се отчайвам. Тренирам 5 пъти седмично, както съм тренирал винаги в последните 2 години и почти всеки месец разнообразявам упражненията. Покачва ми се силата на дадените упражнения и се чувствам много добре, но външна промяна от половин година - нулева. Та съм се спрял на две добавки и събирам мнения от хора, които са употребявали. Всичките ми по-здрави приятели ми препоръчват метан, стромба, анавар и тем подобни, но не мисля да се занимавам с такива препарати и затова се спрях на Трибестан и Л-аргинин. Четох доста и събрах добри мнения, също така и от приятели и наистина обмислям да пробвам. Като цяло се притеснявам да не ми навреди с нещо трибестана, тъй като се отнася главно за тестостерона. Също не знам дали има смисъл от него, тъй като съм на 16 и нямам проблеми с ерекцията и подобни неща т.е. не мисля, че са ми ниски нивата на тест. Моля за мнения от хора, които са вземали и могат да споделят реално мнение, а също приемам и предложения за други ефективни и безвредни добавки.. Много моля без излишни коментари!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим25.04.18
21:23
Здрасти!
Какво целиш във визуално отношение?
Много хора, особено на твоята възраст, си мислят, че добавките са вълшебни и могат да направят чудеса, но истината е, че храненето и тренировките следва да се приоритет.
Накратко: нямаш нужда от трибестан и аргинин, а от промяна на тренировките и храненето
Какво да направиш: ако идеята ти харесва, направи си дневник тук и описвай как се храниш и тренираш; ще стане ясно къде може да допускаш грешки и какво да се подобри.
Забрави съветите на приятелите ти, които препоръчват анаболни стероиди.
Ако са ти връстници и употребяват, тъжно. Ако са по-големи и препоръчват на 16-годишно момче стероиди - тъжно.
Радвам се обаче, че си решил да не се занимаваш с това.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече