Добре ли е като за 15г.?

15.05.18
15:29

Здравейте!
В момента съм на 15 години и искам да знам дали съм добре за годините си. Та тренирам още от доста малък (около 12 годишен) и до момента не съм използвал абсолютно никъкви добавки, протеини и т.н.Ръката в момента ми е 36,52 см, а на лежанка вдигам 85кг х 6 и най-много съм правил едно повторение с 110кг. На клек правя с 75кг х 6 и най-много едно повторение с 100кг.Също така съм висок 185 и съм 73 кг като съм около 10-11% мазнини понеже на скоро кътвах. Много бих се радвал на сериозен отговор от някого който би ми казъл дали вървя на прав път и не бих отказал някой друг съвет който би ми помогнал за в бъдеще! =)

Темата беше редактирана от Иван Стефанов на 15.05.18 15:47.

15.05.18
15:57

казано от Иван Стефанов на 15.05.18, 15:29:

Здравейте!
В момента съм на 15 години и искам да знам дали съм добре за годините си. Та тренирам още от доста малък (около 12 годишен) и до момента не съм използвал абсолютно никъкви добавки, протеини и т.н.Ръката в момента ми е 36,52 см, а на лежанка вдигам 85кг х 6 и най-много съм правил едно повторение с 110кг. На клек правя с 75кг х 6 и най-много едно повторение с 100кг.Също така съм висок 185 и съм 73 кг като съм около 10-11% мазнини понеже на скоро кътвах. Много бих се радвал на сериозен отговор от някого който би ми казъл дали вървя на прав път и не бих отказал някой друг съвет който би ми помогнал за в бъдеще! =)

Момче ти си създаден за състезания бееее!110 лежанка на 15 години,аз дето съм на 17 съм стигал до 90 максимум за 2 или 3 повторения.Може би само килограмите са ти малко за тази височина почни да bulk-ваш да станеш 80 поне.Поне за мен впечатляващи характеристики за тази възраст.

Супер е, особено при положение, че повечето ти връстници или са постоянно пред PC, или взимат наркотици. Продължавай да тренираш

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1