15.05.18
15:29
Здравейте!
В момента съм на 15 години и искам да знам дали съм добре за годините си. Та тренирам още от доста малък (около 12 годишен) и до момента не съм използвал абсолютно никъкви добавки, протеини и т.н.Ръката в момента ми е 36,52 см, а на лежанка вдигам 85кг х 6 и най-много съм правил едно повторение с 110кг. На клек правя с 75кг х 6 и най-много едно повторение с 100кг.Също така съм висок 185 и съм 73 кг като съм около 10-11% мазнини понеже на скоро кътвах. Много бих се радвал на сериозен отговор от някого който би ми казъл дали вървя на прав път и не бих отказал някой друг съвет който би ми помогнал за в бъдеще! =)
Темата беше редактирана от Иван Стефанов на 15.05.18 15:47.
HS Labs Hs Labs - Tribulus Max 1500 Mg - 90 Tablets
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
15.05.18
15:57
казано от Иван Стефанов на 15.05.18, 15:29:
Здравейте!
В момента съм на 15 години и искам да знам дали съм добре за годините си. Та тренирам още от доста малък (около 12 годишен) и до момента не съм използвал абсолютно никъкви добавки, протеини и т.н.Ръката в момента ми е 36,52 см, а на лежанка вдигам 85кг х 6 и най-много съм правил едно повторение с 110кг. На клек правя с 75кг х 6 и най-много едно повторение с 100кг.Също така съм висок 185 и съм 73 кг като съм около 10-11% мазнини понеже на скоро кътвах. Много бих се радвал на сериозен отговор от някого който би ми казъл дали вървя на прав път и не бих отказал някой друг съвет който би ми помогнал за в бъдеще! =)
Момче ти си създаден за състезания бееее!110 лежанка на 15 години,аз дето съм на 17 съм стигал до 90 максимум за 2 или 3 повторения.Може би само килограмите са ти малко за тази височина почни да bulk-ваш да станеш 80 поне.Поне за мен впечатляващи характеристики за тази възраст.
15.05.18
21:07
Супер е, особено при положение, че повечето ти връстници или са постоянно пред PC, или взимат наркотици. Продължавай да тренираш
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече