Истински фет бърнър за истински резултати ?

04.06.18
20:36

Здравейте,

интересува ме какъв фет бърнър сте използвали , за да отслабнете. Говорим наистина да отслабнете , а не за 1 свален кг за месец. Аз съм 186см , 113кг и ми се иска да стигна поне 95-100кг. Не мога да се доверя обаче много много на разни анонимни коментари под продуктите в някои сайтове. И децата знаят че собствениците сами си ги пишат с цел заблуда на хората.

Пил съм преди доста време -  AMIX Detonatrol 90 Caps, абсолютно НИЩО не усетих като действие и никакви резултати.

Споделете от кой бърнър сте получили наистина резултат , до колко пари може да се купи нещо качествено и тн.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.06.18
21:42

Ми най- добрият фет бърнър е калориен дефицит + добиване на калории от качествено и балансирано хранене + някакъв тип тренировки- силови, кардио, различни видове спортове, ти си избираш.
Ако ги спазваш тези неща, фетбърнъри няма да ти трябват, особено ако няма да се нацепваш на вена и да гониш някакви ниски проценти мазнини.
Сега да не кажеш нещо от сорта на “ама тея неща и баба ги знае” ще ти кажа комбинацията която ми е помагала за понижаването на теглото.
Синефрин/ Йохимбин/ Зелен чай... Тези неща се съдържат в повечето фетбърнъри, но като си закупуваш отделно съставките, сам можеш да регулираш дозата, така да се каже.

05.06.18
00:03

Брат ми, ако с пари за фетбърнъри ставаше, в най- богатите държави нямаше да има най- много затлъстели, ами точно обратното.

Няма “работещ” фетбърнър в смисъла в който ти търсиш - плащаш, пиеш го и отслабваш независимо че ядеш квото и по колкото си искаш. Може някой бърнър нещо малко да ти помогне, но основното е калориен баланс.

05.06.18
12:19

казано от Димо на 05.06.18, 00:03:

Няма “работещ” фетбърнър в смисъла в който ти търсиш - плащаш, пиеш го и отслабваш независимо че ядеш квото и по колкото си искаш.

Има. 2,4 - динитро феноксиоцетна киселина. Но е “малко” опасен.

05.06.18
12:22

казано от James Hinks на 05.06.18, 12:19:

Няма “работещ” фетбърнър в смисъла в който ти търсиш - плащаш, пиеш го и отслабваш независимо че ядеш квото и по колкото си искаш.

Има. 2,4 - динитро феноксиоцетна киселина. Но е “малко” опасен.

🙂 Това не го ли ползват за пестицид?

05.06.18
12:25

Да, срещу широколистни плевели. От групата на така наречените “хормонални” хербициди.

05.06.18
15:45

a, да, сигурно има такива вещества, и химиотерапията и тя топи чудодейно, недай си Боже да опре човек до там...

05.06.18
16:08

DNP обаче си е 100%-ов фет бърнър...Друг въпрос е какъв точно като безопасност и странични ефекти.

07.06.18
21:06

Брат ми, ако с пари за фетбърнъри ставаше, в най- богатите държави нямаше да има най- много затлъстели, ами точно обратното.

Няма “работещ” фетбърнър в смисъла в който ти търсиш - плащаш, пиеш го и отслабваш независимо че ядеш квото и по колкото си искаш. Може някой бърнър нещо малко да ти помогне, но основното е калориен баланс.

Точно това се опитвам да направя, калориен дефицит. За жалост обаче нещо не ми се получава.... първата седмица свалих 3кг течности (явно) и следващите 2 дни, даже качих леко. Не съм много наясно какво точно трябва да ям и какво не. Не знам и от кое колко трябва да приемам: въглехидрати,мазнини,протеини ... Също така не съм сигурен и колко точно трябва да са цифрите над дефицита ми, както казах съм 186 , 113кг и някои хора ми казват 2600 кал на ден , други 3000кал , трети 2000 кал ... Общо взето само проблеми и неясноти 😄

Опитвам се да ям само “натурални храни” , тоест пил.месо, маслини,ябълки,зеленчуци,кисели млека,печени фъстъци и подобни. Не знам и аз вече кое е правилно и кое не.

Мнението беше редактирано от Ж.П.К на 07.06.18 21:07.

07.06.18
23:25

Давам ти сериозен жокер, ти си реши дали да го използваш или да търсиш някакво чудодейно средство и/или оправдания.

Изтегли си и си инсталирай приложението за телефон MyFitnessPal Следвай инструкциите, тегли си храната с кухненска везна и пиши всичко което ядеш. Това е начина щом не знаеш кое какво е. С времето ще се ориентираш какво и по колко можеш да си позволиш да ядеш за да си в калориен дефицит.

Thank me later.

Успех.

08.06.18
09:15

казано от Димо на 07.06.18, 23:25:

Давам ти сериозен жокер, ти си реши дали да го използваш или да търсиш някакво чудодейно средство и/или оправдания.

Изтегли си и си инсталирай приложението за телефон MyFitnessPal Следвай инструкциите, тегли си храната с кухненска везна и пиши всичко което ядеш. Това е начина щом не знаеш кое какво е. С времето ще се ориентираш какво и по колко можеш да си позволиш да ядеш за да си в калориен дефицит.

Thank me later.

Успех.

Ами аз използвам Samsung Health, там въвеждам всичко което ям, тоест записвам си калориите и нутриентите. Купих си и една везна преди няколко дни, за да претеглям храната когато се налага. Въпроса е там че не знам колко калории трябва да ми бъде дефицита и от кое по колко грамаж трябва да приемам на ден : (

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1