05.07.18
23:16
Здравейте на всички. Реших да си взема един такъв продукт за покачване нивта на тестостерона. Доста прочетох из интернет и все пак останаха доста въпросителни. Коя марка е добра, коя има най-голям ефект и т.н. За години съм на 27, а иначе реших да взема тъй като си направих хормонални иследвания и тестостерона ми е точно в долната граница.
Благодаря за отговорите.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.07.18
09:12
Знам, че не това питаш, но бих ти препоръчал да не търсиш решение в тази категория хранителни добавки.
От една страна, не са особено ефективни.
От друга страна, по-добре е да намериш причината за това и да я решиш по натурален начин ако е възможно, ако ли не, с медикаментозно лечение. С добавки няма да стане, не и с тези, които ти търсиш да закупиш.
Прегледай това мое мнение от форума, в което съм дал някои съвети, които и ти можеш да опиташ.
Доста объркващо. От къде мога да разбера от какво ми е намален тестостерона? идеята ми е да го вдигна пак по естествен път (нали в крайна сметка за това се наричат хранителни добавки, защото са чист екстракт от нещо).
Мнението беше редактирано от Sve Ilev на 06.07.18 11:27.
казано от Sve Ilev на 06.07.18, 11:15:
Доста объркващо. От къде мога да разбера от какво ми е намален тестостерона? идеята ми е да го вдигна пак по естествен път (нали в крайна сметка за това се наричат хранителни добавки, защото са чист екстракт от нещо).
Евентуалните причини са толкова много, че няма кой да ти каже във форум - наднормено тегло, стрес, алкохол...или примерно си гледал клипа на Хавана повече от веднъж...
Хора нека да се съсредоточим върху въпроса, а не върху разсъждения. Не потам от какво може да е (въпроса ми беше ритурично зададен в горния пост). Интересуват ме хранителните добавки от хора който са ги пробвали и да кажат кой от какъв продукт е доволен и така. Пак казвам с лекър съм говорил и изследвания съм си пуснал. Не питам тъй като няма как никой тук да ми даде адекватно мнение по това, а ако някой го направи ще е меко казано научкване. Така пак моля да се съсредоточим към тестостероновите бустери и стимулатори.
Бих ти предложил да прочетеш отново поста на Тихомир горе.
Естествен път не означава с добавки, а чрез елиминация на факторите в ежедневието ти, които имат негативен ефект върху нивата на т.
Относно добавките - Няма добавки, които можеш да си купиш в магазина и да ти решат проблема. (Абе впрочем някой следи ли какво стана със SARM-овете, че съм много бос по въпроса?)
А какъв съвет ти даде доктора всъщност?
06.07.18
14:25
казано от Владо на 06.07.18, 13:47:
Относно добавките - Няма добавки, които можеш да си купиш в магазина и да ти решат проблема.
Напротив, има.
(Абе впрочем някой следи ли какво стана със SARM-овете, че съм много бос по въпроса?)
Нищо, вървят си клинични изпитвания на някои, други вече се продават нелегално доста, а всъщност нито един не е одобрен от FDA и ЕМА.
06.07.18
15:30
казано от James Hinks на 06.07.18, 14:25:
(Абе впрочем някой следи ли какво стана със SARM-овете, че съм много бос по въпроса?)
Нищо, вървят си клинични изпитвания на някои, други вече се продават нелегално доста, а всъщност нито един не е одобрен от FDA и ЕМА.
В България дори уж “легално”, доколкото може да бъде. Няколко известни “треньори” ги рекламират като светая светих, алфата и омегата на нацепването : )
06.07.18
16:15
В България всичко забранено от WADA(а всички известни СМАР са вече в техния списък) се продава така. Въпроса е, че тия неща все още минават някакви изпитвания и никое от тях все още не е официално одобрено от FDA и EMA, така че всеки, който реши да ги взима рискува в някаква степен...Вероятно в голяма.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 06.07.18 16:16.
06.07.18
17:04
According to a study conducted by the World Anti-doping Agency (WADA), approximately tenth of the worlds athletic population uses SARMS (particularly Ostarine) to enhance their body and performance (which is considered a safe performance boost).
казано от James Hinks на 06.07.18, 14:25:
Относно добавките - Няма добавки, които можеш да си купиш в магазина и да ти решат проблема.
Напротив, има.
Еми ще се пиша неграмотен по още една тема. 🙂
Както бил казал Зенон Елейски - колкото ти е по-малък кръга на знанията, толкова ти е по-малка и границата на знанията с неизвестното.
По принцип това, което аз знам е че нивата на тестостерона варират доста и от доста причини. Един тест не е показател на 100% , доктора каза да изчакам, но ако искам да взема добавки, който преценя. Така да го кажа ако не помогнат няма да навредят. Мисълта ми е, че ако нивата на тестостерон са ми в горни граници няма да има ефект от бъстера или съимулатора. Но така и така ще давам пари предпочитам някой тестван изпробван и т.н от който реално има ефект, а не добавка без никъкъв ефект. Четох за pink magic добри но и противоречиви мнения. Все пак искам да апелирам, хора който са ползвали да изказват категорични мнения дали имат ефект или нямат бустерите. 🙂 Благодаря.
Тест бустерите са маркетингова простотия според мене. Нещо от типа на “пий това и ще имаш мускули като на Арни”.
Отиваш при някой ендокринолог с изследванията си и той ще ти даде насоки какво да правиш и какво не. Това според мен ще е най- адекватното решение.
Има естествен начин да подобриш нещата. Намаляваш алкохола, цигарите, вредните храни. Започваш да тренираш с тежести, подобряваш съня и повечко секс и си готов.
Охх темата стана супер излиша.... не искам бицепси като на Арни, а от ендокринолог се връщам преди въобще да пиша във форума. Цигари не пуша, алкохол почти не пия. Секс правя.. просто исках..... всъшност както и да е. Явно ще карам на усет и така. Извинвяйте на всички, никой бе искам да убидя, но не вниквате в конкретния въпрос, който ви питам, а разисквате други неща и..
казано от Sve Ilev на 06.07.18, 23:40:
Охх темата стана супер излиша.... не искам бицепси като на Арни, а от ендокринолог се връщам преди въобще да пиша във форума. Цигари не пуша, алкохол почти не пия. Секс правя.. просто исках..... всъшност както и да е. Явно ще карам на усет и така. Извинвяйте на всички, никой бе искам да убидя, но не вниквате в конкретния въпрос, който ви питам, а разисквате други неща и..
Да речем , че откриеш точния медикамент , който даже не е в цветовата палитра , в която търсиш и вдигнеш тестостерона...после кво...ще го включиш в менюто си завинаги ли?Всички търсите лесното!!!Та вместо да се филмираш и да търсиш магическото хапче , вземи обърни внимание на мазното в храната си , а именно в качество и количество...физическа активност , стрес , за да не се окаже че без да си даваш сметка , ти стимулираш други хормони.Щом тестостерона е долу , значи някой друг хормон е горе.
07.07.18
16:33
казано от Brown Bomber на 06.07.18, 17:04:
According to a study conducted by the World Anti-doping Agency (WADA), approximately tenth of the worlds athletic population uses SARMS (particularly Ostarine) to enhance their body and performance (which is considered a safe performance boost).
Енобосарм и лигандрол се използват масово, но първия е 10 години във фаза изпитване и все още не е получил официално одобрение...Значи има защо.
казано от Sve Ilev на 06.07.18, 23:40:
Охх темата стана супер излиша.... не искам бицепси като на Арни, а от ендокринолог се връщам преди въобще да пиша във форума.
ДАА, форсколин и АИ, това е единственият вариант за теб тогава.
Ясно Сашо, но това реално не му решава проблема. Освен да цикли цял живот на стакове. Ако на 29 е на медицинските долни граници (които са яко ниски както всички знаем за да хванат целия спектър) значи има нещо за оправяне по принцип.
08.07.18
04:29
Добри и доказани марки тест бустъри са Natrol и Now Foods, но не закупени от наши сайтове, разбира се.
Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 08.07.18 04:29.
казано от Владо на 07.07.18, 21:08:
Ясно Сашо, но това реално не му решава проблема. Освен да цикли цял живот на стакове. Ако на 29 е на медицинските долни граници (които са яко ниски както всички знаем за да хванат целия спектър) значи има нещо за оправяне по принцип.
Ехх..ако всички си проверявахме материята в детайли, преди да се изказваме категорично щеше да е по-красив света. За мене се отнася това.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече