Относно протеина на прах.

Здравейте хора ,искам да ви попитам може би малко странен въпрос ,но просто ми е притеснено да не съм прецакан с доста пари относно една моя покупка и още по - лошото е ,че това което съм закупил да няма ефекта който търся. Купих си протейн на Whey Gold 100% с вкус Delicitius Strawberry ( нещо такова ). Днес ми пристигна отново пратка със същият протейн ,вкус и дори разфасофка от 154 дози ( 4.5 кг ) ,но прахът и протейна вътре е доста по - светъл почти бял...предният пакет беше отново същият ,но той беше розов и много по - различен стоеше самият протейн в пакета ,беше почти като пясък и когато отгребвах от него не приемаше форма...този новият пакет освен ,че е много по - светъл стои леко като влажен и заема формите на пакате и когато го отворя е с формата му сякаш е тъпкан. Първият протейн беше от америка и пристигна с доста проблеми и пари ,но бях поръчал доста добавки с него. Този новият е поръчан от Ebay ( защото живея в Англия ) и ме притеснява да не би някой частник да избива пари и да го смесва с брашно или нещо подобно, Пакетът не беше отварян ,беше същият като първият ,но съдържанието ме притеснява..дали има възможност да е от това ,че са от различни континенти или ? БЛАГОДАРЯ за помощта! 🙂

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 06.07.18 05:09.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

06.07.18
05:47

Пробвай протеЙн от друг континент, Антарктида например или Атлантида за по-лесно.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 07.07.18 08:32.

От Ebay можеш да очакваш всичко - от супер качествена стока до нямащ нищо общо с реалността продукт, независимо дали става дума за добавки, техника или друго.

Не става ясно точно кой протеин си закупил, но ако става дума за този на Optimum Nutrition, имай в предвид, че има разлика между американската и европейската версия като вкус и гъстота. Съдържанието на протеин е същото, но пради законови съображения, протеините на Optimum за Европа се правят съдържат по-различни (количества) овкусители и сгъстители.

Optimum имат в сайта си място, където може да се верифицира произхода на продуктите им според данните на кутията.

06.07.18
09:23

казано от Цветомир Тодоров на 06.07.18, 02:32:

...и ме притеснява да не би някой частник да избива пари и да го смесва с брашно или нещо подобно,

Не е точно частник и не е брашно. Има една прахообразна история, която се използва като основа при производството на латекси и бои. Братята китайци я слагат масово в разни сухи млека и особено в протеини за и-бей. Преди години един такъв ‘производител’ го беше набил това в заместител на мляко за бебета. С очакваните резултати. (Тоя го екзекутираха впрочем за мое огромно удоволствие. За съжаление само веднъж)

06.07.18
10:53

Владо, екзекутираните са били двама, така че не си съвсем на загуба - пак е имало две екзекуции.

казано от Тихомир Велев на 06.07.18, 09:05:

От Ebay можеш да очакваш всичко - от супер качествена стока до нямащ нищо общо с реалността продукт, независимо дали става дума за добавки, техника или друго.

Не става ясно точно кой протеин си закупил, но ако става дума за този на Optimum Nutrition, имай в предвид, че има разлика между американската и европейската версия като вкус и гъстота. Съдържанието на протеин е същото, но пради законови съображения, протеините на Optimum за Европа се правят съдържат по-различни (количества) овкусители и сгъстители.

Optimum имат в сайта си място, където може
да се верифицира произхода на продуктите им според данните на кутията.

Може ли да те помоля за линк и малко по - подробно да обясниш как да го проверя? Благодаря.

С извинение към модераторите на форума ,но едно от мненията по моята тема е толкова селско или просто ограничено от умствения капацитет на човека ,че не мога да не отговоря и да го оставя да ме прави прост. Относно израза ми за “континенти” исках да поясня това което Тихомир обясни ,защото съм чувал и от приятели ,че има разлика в добавките. ( това се отнася за господина който ни запознава с континетите Антарктида и Атландида ,който дори все още не е открид и доказан ,че съществува. ) Извинявам се ,че съм написал протеЙн ,но българския го практикувам 10 % от времето си.

казано от Цветомир Тодоров на 06.07.18, 22:03:

Може ли да те помоля за линк и малко по - подробно да обясниш как да го проверя? Благодаря.

Трябва да използваш формата им за контакт. Като започнеш да си попълваш данните, ще видиш в падащото меню опция Authencity, където се изисква да въведеш партидния номер (batch/lot number), който е изписан или на дъното на кутията, или отстрани в близост до капачката (мястото варира според US и EU версиите).

Можеш да им изпратиш и директен имейл на consumer@optimumnutrition.com, като от предишна комуникация с тях, мога да ти дам следните изисквания, които ще изявят, за да ти дадат пълна информация.

In order to authenticate any product, the following information is required:
- Product name:
- Size:
- Flavor:
- Name of the place of purchase and location (address or URL):
- Country where you purchased the product:
- Seller Name or item identification number (if purchased from an online marketplace such as ebay):
- Batch/Lot number:
- Expiration date:
- The last 5 digits of the bar code:
- Pictures of the batch number/exp/mfg dates:
- Pictures of the front and back of the canister.

07.07.18
08:29

Може заедно със Спайдърмен да си поръчате желатин и протеЙн от Марс.
Понеже е очевадно, че изобщо не сгряваш, това също е сарказъм.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 07.07.18 09:14.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1