Жена сваля 10 кг. и се стяга

Прескочи до:

17.11.18
08:22

Тяга на 1 крак с 40 кг. Правила съм с толкова и знам ,че това е много тежка щанга за едностранно упражнение. Явно имаш много силни бедра. При мен постигнах  такава тяга на 1 крак чак когато работната тежест на румънската ми стана 70 кг. С пудовка е по-тегаво и трудно пазя равновесие, камо ли да задържа  везна. Браво!

17.11.18
10:34

Въпросът да вкарам малко еднокракови тяга и задно бедро машина е, че така определено е по-акцентиращо и че няма да си натоваря кръста или пулса прекалено. Разбира се ще се опитвам да прогресирам и в базовите стандартни. Другото ми еднокраково е отпади с 28-33 кг. щанга - мега се усеща 🙂

17.11.18
11:17

Хм, на мен тази тяга зверски ми вдига пулса. Много повече от нормалната, все пак толкова зор да запазя баланс. 🙂  затова и не съм я правила от 6 месеца. Все пак ми се струва по-добре едностранните да са с по-лека тежест и стриктна стойка. Не ти ли тежи на ръцете, тук сериите са двойно по дълги и не пускаш между повторенията.
Те отпадите/нападите са си на 2 крака, там е друго 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 17.11.18 11:18.

17.11.18
11:42

Ами аз си пускам между сериите, да между повторения не се пуска🙂 Най-вече ми пречи пулса, а не изолиращото натоварване. На румънска тяга стандартна съм правила най-много 53 кг. 5 повторения и дори тогава пак пулса ми е проблем, а не напрежението в мускул. С ръцете нямам проблем/претоварване. Засега ще включа и еднокракови за по-изолиращо, мисля, че със стойката съм ОК.

Мнението беше редактирано от Radost на 17.11.18 11:44.

17.11.18
12:02

Малко снимки със зимни дрехи.
Към момента съм около 63-64 кг. Прогресът при мен е много бавен, но поне не съм се връщала назад и най-важното - най-голямата промяна е в мисленето ми.

И продължавам да се надъхвам за кето чистенето на мазнини 🙂

17.11.18
14:27

Страхотни резултати! 😯

17.11.18
15:23

Мерси, Кико.
Нещо друго. Преди няколко месеца бях планирала да си направя домашен фитнес(свободни тежести и лежанка). Понеже апараментът е в ремонт и не бързам, поетапно се снабдявам. Бях планирала да си взема лост фи50 + тежести около 40кг или 60 кг, обаче се насочвам към лост фи30, защото вече имам такива дъмбели и крив лост, както и лежанката има за крака такъв размер. Разликата в цената на лоста+тежести е поне 150-200 лв. по-малко в полза на фи30. Дали няма да сбъркам с лост и тежести фи30, една идея са по-смотани? Става въпрос за лост за тяги, евентуално клек и напади(ако успея да качвам лоста може би чрез стойката на лежанката) и преси лежанка.

19.11.18
00:33

5та тренировка за седмицата.
Горна част:

10 мин пътека наклон, средно темпо, да отсрамя този мразовит мързелив ден
Гребане щанга 3 х 8 @28кг
Лежанка 3 х 8 @28 кг
Лежанка с наклон 3 х 10 @23кг
Флайс полулег 3 х 10 @2х6 гири
Кик бек трицепс 3 х 10 @2х6 гири
Арнолд 3 х 6,8 @2х6 гири
Машина избутване напред 3 х 10 @20
Pull down 2 х 10 @30
Скрипец за трицепс 2 х 8 @30
Фитнесът затвяряше след 10 мин, но пак се натоварих добре.

19.11.18
16:06

Забавни четива има в този форум. Натъкнах се на това от преди години 😄 😄

19.11.18
16:25

Пфф, аз редовно имам кошмари как влизам в залата, а не мога да си направя тренировката- всички уреди са заети или някой ми пречи. Много са мъчителни, да ти кажа (наред  с тези, в които търсиш неистово тоалетна 🙂 ).

20.11.18
13:30

Опааа, вдъхнових се!
Въпреки тъпото заглавие (Glutemas?!), май човек има какво да научи от тази мацка. Крадвам си загрявката на стъпала с и без ритници.

20.11.18
13:41

Защо да е тъпо? 🙂 Glutemas - игра на думи. Гледам, че го е публикувала декември, значи mas идва от Christmas, а може и от mass (маса за глутеусите, гледам, че си я има 🙂). За “glute” е ясно.

И аз искам да кажа, че прогресът ти е забележим и изглеждаш много добре на снимките няколко мнения по-нагоре!

Мнението беше редактирано от Елена на 20.11.18 13:42.

20.11.18
14:16

Благодаря, Елена 🙂

Звучи инфантилно това все едно дупе+Коледа и че издигат на пиедестал тази част от тялото, но това е. Тази мацка конкретно си има генетика и не е само от клекове.

20.11.18
15:31

казано от Radost на 20.11.18, 13:30:

Опааа, вдъхнових се!

Мацката е хубава, но няма кьорав мускул по тялото си, нито задникът й е особено впечатляващ. Просто е “стегната”.  Да не говорим, че на клека с щанга имам чувство, че ще си счупи кръста от гъзене.
п.п. Откакто навлязоха тези модерни клинове със шев през задника, всички изглеждат големогъзи 🙂 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.11.18 15:38.

20.11.18
15:49

казано от Queen Cobra на 20.11.18, 15:31:

казано от Radost на 20.11.18, 13:30:

Опааа, вдъхнових се!

Мацката е хубава, но няма кьорав мускул по тялото си, нито задникът й е особено впечатляващ. Просто е “стегната”.  Да не говорим, че на клека с щанга имам чувство, че ще си счупи кръста от гъзене.
п.п. Откакто навлязоха тези модерни клинове със шев през задника, всички изглеждат големогъзи 🙂 🙂

Абе да ти кажа  дай Боже всекиму такъв! 😄
Ако всяка 10-та жена изглежда така, нека си е кльощава...
Лошото е, че в един момент тенденцията е обратна :(

20.11.18
15:58

Тя си е много хубава жената, но ако някой ще дава съвети за хубав голям гъз, нека да има някакво развито тяло. Иначе инстаграм и ютюб се напълниха, чак преливат ,от всевъзможни гъзести дами, които не са дори фитнес състезателки, които нямат грам симетрия, а са обикновени любители.

20.11.18
16:12

казано от Queen Cobra на 20.11.18, 15:58:

Тя си е много хубава жената, но ако някой ще дава съвети за хубав голям гъз, нека да има някакво развито тяло. Иначе инстаграм и ютюб се напълниха, чак преливат ,от всевъзможни гъзести дами, които не са дори фитнес състезателки, които нямат грам симетрия, а са обикновени любители.

Абе Мире, добре и’ седи 😄
Просто не е бодибилдинг състезател за какво и е симетрия?!  Нормално изглеждаща жена с красиви форми, която учевадно  извършва някакъв вид движения, и и’ се отразяват добре . Дали от ген или там тренировки, все тая. 🙂
ПП: Аз разцъках и други нейни клипове, та не е слаба мога да кажа 😄

Bart Simpson

20.11.18
16:17

Модата с гето бъти е малко като модата за мъжете с бръснати глави, едните са дебели, другите плешиви (като мен и ме устройва да е модерно).

20.11.18
16:29

🙂 🙂

20.11.18
16:35

С тая коса на тренировка е меко казано несериозно.
Стегната е колкото да е секси и няма видими мускули така е, но пък е приятно за окото.

20.11.18
16:38

казано от Radost на 20.11.18, 14:16:

Звучи инфантилно това все едно дупе+Коледа и че издигат на пиедестал тази част от тялото, но това е. Тази мацка конкретно си има генетика и не е само от клекове.

Тя си е малка като гледам. А че се издига в култ задникът и за мен е тъпо. По-полезно ще е да се издигне в култ... черният дроб например. 😄 Ама той не се вижда...

Мнението беше редактирано от Елена на 20.11.18 16:46.

Bart Simpson

20.11.18
16:55

Имаше в нашата зала едно девойче, сърне, капчица, няма как да представлява някакво привлекателно за мен момиче, защото дете.
Може би на 18, ама казвам ви, капчица.
Изчезна за няколко месеца и се появи наскоро, не знам къде е ходила и какво е правила, обаче сега е със задник като на лелка със застоял живот с пеньоар и ролки и цигара в ръка.
Неприятно, жалко и....... Знам ли, всеки си има.право да си се харесва както си иска,  ама за мен не е cool.

На тази мацка съм й гледала клипчета от началото на канала и от последните и има развитие в задните части.
Специално това клипче - прави 5-10 упражнения с клякане. Аз разбирам да си избереш едно клякане с по-събрани крака и едно клякане с широк разкрач, но това не го разбирам 🙂

21.11.18
11:21

Завръщането на его тренировките - че то отминавало ли е?

21.11.18
13:24

казано от Ина Илиева на 21.11.18, 10:28:

На тази мацка съм й гледала клипчета от началото на канала и от последните и има развитие в задните части.
Специално това клипче - прави 5-10 упражнения с клякане. Аз разбирам да си избереш едно клякане с по-събрани крака и едно клякане с широк разкрач, но това не го разбирам 🙂

И резултата от цялото това клякане не струва.Дори не и е стегнат задника.И бедрата и тънки като точилки. Абсолютно никаква симетрия крака/дупе.
Верно , че е висока но като цяло не ми допада.

21.11.18
14:43

казано от Maria Kenen на 21.11.18, 13:24:

казано от Ина Илиева на 21.11.18, 10:28:

И резултата от цялото това клякане не струва.Дори не и е стегнат задника.И бедрата и тънки като точилки. Абсолютно никаква симетрия крака/дупе.
Верно , че е висока но като цяло не ми допада.

\

Aко работите “ударят” на кокал , то тогава се губи естетиката на всичко.
Една жена, преди всичко е хубаво да е жена!
Резултата не струва за едни, за други пък е нормален / идеален.
Затова хората имат предпочитания 🙂

21.11.18
14:45

За някои не струват, но жената си е успешна и се котира добре заради формите си. Точно тънки бедра с изпъкнало дупе в момента е доста вървежно.

21.11.18
14:45

За някои не струват, но жената си е успешна и се котира добре заради формите си. Точно тънки бедра с изпъкнало дупе в момента е доста вървежно.

22.11.18
12:25

Вторник: горна част и ядро

Сряда: долна част и ядро

Днес: конплексно домашно
Петък и събота: на хижа и няма да има място за тренировка.
Неделя по план горна част и ядро

С храната съм на обичайното ниво: 1600-1800 кал, 100-150 въгл, 90-120 белт.и пр

Ако имам време ще опиша тренировките.

22.11.18
12:25

казано от Radost на 20.11.18, 14:16:

Благодаря, Елена 🙂

Генетиката и е да е слаба и да гради върху слабо тяло, на мен също ми допада тази визия, неведнъж съм казвала, че харесвам високи и слаби жени с дълги крака, всеки го вдъхновява това, което няма. Освен това всяко тяло чисто откъм мазнини, независимо колко мускулна маса има, изглежда добре. Дори и аз като съм била много чиста съм изглеждала с доста добри пропорции, проблемът е, че при едни ( мен) трябва да се сваля и оформя, а при други да се качва и оформя ( като при момичето от клипа), и двата варианта не са лесни.

24.11.18
16:58

Вчера и днес по-отпуснато хранене, сиреч кал.излишък от скари и грешни коледни десерти Лидл. В неделя пак ще се взема в ръце и ще съм в умерен кал.дефицит и тренровка.
Та докато се размазвам от мързел и хижата не ми позволява тренировка, все повече ми липсва залата.

26.11.18
22:24

Нещо ме мързи да описвам тренировките, но поне мога да напиша, че нещата са ми план.
Миналата седмица 4 тренировки в зала + 1 стречинг с треньор
Като бонус направих 1-2 колоездения в парка и една 30 мин. Hiit по часовник със СТ(на хижата, в стайчето-мансарда 7 кв.м.)
С храната реших да спра да следя с MYF.P,  защото се усещам кога с какво прекалявам и пак го записвам. Горе долу се движа в 15-20% дефицит и отпускам малко 1 път седмично(без нещо фрапиращо).
Графикът последните седмици и занапред ще е(тук-таме някое упр.заменям с друго сподед свободните места в залата и затова не ги конкретизирам):
Тренировка А: 1 и 6 ден
Гръб  2 упражнения х 4 серии
Гърди 2 упражнения х 4 серии
Рамене 2 упражнения х 4 серии
Трицепс 1 упр. х 4 серии
Ядро 4 упр. х 3 серии (2 изометрични и 2 динамични)

Тренировка Б 2 и 7 или 8 ден
Долна част 5 упр х 4 серии
Тук има тяга, но няма стандартен клек(другите са за глутеус)
Ядро 2 упр. х 4 серии
Ако останат сили и трицепс и бицепс

Тренировка В 4 ден
Клек и Тяга х 4 серии
Лежанка дъмбели или горна лежанка
Флайс
Гребане дъмбели стоеж
Раменна преса машина
Трицепс въже - 50 повторения с малка тежест
Екстензия
Ренегатско гребане
Алт.чуково сгъване бицепс - 50 повторения с малка тежест

Тази програма я направихме заедно със специалист, на която имам доверие. Не с всичко съм съгласна, но ще пробвам и ще видя как се чувствам. Тук-таме има упражнения с повече повторения, което не знам дали е моето нещо 🙂

26.11.18
22:36

По-интересно и полезно е да описваш. Нещо тези десетки упражнения и 50 повторения не ми вдъхват доверие.  🙂

26.11.18
22:42

Знам, умирам от скука, тва е чисто кардио, но са само 2 такива. Нека се поразгъна малко, едва ли ще ми навреди. Аз поне й казах, че искам машините да са до минимум.

27.11.18
21:30

Замислям се дали не правя грешка като тренирам с тези обувки:
Цък обувки
Посредата не се огъва,даже е доста твърдо. Не съм усетила нищо flexible. Много са удобни. Една дама ми препоръчва да мина на обикновени гуменки..Нещо отвътре не ми идва.

Мнението беше редактирано от Radost на 27.11.18 21:31.

27.11.18
22:27

Предвид какви са ти целите и че липсва специфика, поне от до тук коментирано то в дневника ти, не мисля, че има особено значение с какви точно обувки ще си. Ако имаш достатъчно добра мобилност и не ти пречат на техниката, си тренирай с каквото ти харесва.

27.11.18
23:48

Като цяло и аз гледам да не влизам в излишни филми, но такова удоволствие ми доставят тренировките, че искам да правя точните неща за моето ниво. До определени тежести може би няма такова значение. Мобилност имам и треньорката ми каза, и аз се усещам.
Днес първа тренировка за седмицата:
К.тяга 2 х 8 @48 кг
К.тяга 2 х 6 @58 кг
Бг клек 3 х 8 на всеки крак с 2 х10 кг гири
Отпади общо 2 х 12 @28 кг щанга
Отпади общо 2 х 6 @38 кг щанга
Глутеус мост на един крак с тежести на краката 3 х 12 на крак
Глутеус мост с пудовка 16 кг 2 х 15
Руски туист пудовка 16 кг 3 х 15
Завъртане права с диск 15 кг. 2 х 15
Повдигане на крака(таза нагоре) от стенд 2 х 15 и 1 х18
Включихме малко горна част с оглед, че искам да наблегна и имам 1 ден почивка от предишното натоварване:
Алтернативно бицепсово сгъване 3 х 18-20 2х6кг гира - за първи път правя нещо с име бицепсово
Кик бек вариации с една и с 2 ръце: 4 серии с гири 6 кг

В залата беше мега задух и едвам се дишаше. Ще трябва да отварям прозорци и това е.

Мнението беше редактирано от Radost на 27.11.18 23:49.

28.11.18
01:57

казано от Radost на 27.11.18, 23:48:

В залата беше мега задух и едвам се дишаше. Ще трябва да отварям прозорци и това е.

Щастливка 😜 В залата където тренирам няма никакво отопление ,но има отворени малки прозорчета...

28.11.18
09:56

казано от БПН на 27.11.18, 22:27:

Предвид какви са ти целите и че липсва специфика, поне от до тук коментирано то в дневника ти, не мисля, че има особено значение с какви точно обувки ще си. Ако имаш достатъчно добра мобилност и не ти пречат на техниката, си тренирай с каквото ти харесва.

И аз така смятам. И за клек са ти достатъчни гуменки с равна подметка, в никой случай подобна заоблена отпред и отзад като посочените, а за тяга- само чорапи или цвички- отново не трябва да има повдигане на крака. Освен това струват някаква космическа сума...

28.11.18
10:32

Всички казват тези мистични обикнивени гуменки, но едва ли са моята обувка. Освен ако има нещо по-джиджано, да ми е кеф поне...,

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1