Жена сваля 10 кг. и се стяга

Прескочи до:

17.04.19
22:06

Днес наистина почивах и физически, но пък се събудих наистина отпочинала и наспана. Няма да драматизирам, само мога да благодаря на златните баби - няма такова велико човешко изобретение!!!

Днес нямам тренировка, живот и здраве до неделя ще тренирам 3 пъти.
Но да споделя този клип на Ива Друмева. Много ми допада как от хърбавко 50-килограмо девойче, сега има някаква форма на 56-58 кг.(а тя чистела сега...), дано поне не отслабва, не знам какво трябва да окльощавява.

19.04.19
12:12

2ра тренировка, четвъртък: Долна част
Една част от времето мина в разговори за детски градини, козметични процедури с различни хора. За пореден път до слуха ми стигна “Това упражение не е за жени”, ама карай. Добре си бях целенасочено с mp3 плейъра, но реших да съм по-социална днес.
Клек 1х15@18; 2 х 8 @38; 2 х 6 @43
По 3 кръга:
Тяга дъмбели 10 @2х17.5
Клек плие 10 @17.5
Калф седеж 12 @40
Аддуктор 15 @70 паунда
Вдигане крака стенд 12
Машина задно бедро 6 @30-35
Стречинг 5 мин

На Друмева и аз съм и фен. Ако се бях запалила и аз по фитнес на нейните 18 години. Ехееее 🙂
Дразнят ме само с постоянните им реклами на gymbeam и т.н.

20.04.19
16:38

Мили хора, закривам тази тема и живот и здраве Май месец ще направя 1 година от осъзнаването ми за промяна и ще открия нова темичка.
Няма да правя равносметки тук, само ще напиша, че получих в пъти повече, отколкото съм очаквала: нови полезни навици, нови познанства и соц контакти, многооо положителни хора около мен, енергия в ежедневието и по-малко апатия. Не достигнах целта -10 кг, но това е на заден план.

Продължавам да тренирам почти всеки ден, просто няма да пиша известно време.
Благодаря на всички от форума и за доброто, и за критиките, които са ме нахъсвали! 🙂

На добър час 🙂

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1