10.07.18
22:20
Здравейте, понеже навсякъде чувам, че за да отслабна, трябва да наблегна главно на силовите тренировки, не чак толкова на кардиото. Въпреки това имам чувството, че краката ми стават по-големи, обемисти така да се каже, макар че спазвам хран. режим. Възможно ли е да греша някъде, какво бихте ме посъветвали?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.07.18
00:47
казано от polinns на 10.07.18, 22:20:
Здравейте, понеже навсякъде чувам, че за да отслабна, трябва да наблегна главно на силовите тренировки, не чак толкова на кардиото.
Правилно си чула.
Въпреки това имам чувството, че краката ми стават по-големи, обемисти така да се каже, макар че спазвам хран. режим.
Имаш чувството или реално е така?
Шивашкият метър има думата.
казано от Кольо Пияндето на 11.07.18, 00:47:
Здравейте, понеже навсякъде чувам, че за да отслабна, трябва да наблегна главно на силовите тренировки, не чак толкова на кардиото.
Правилно си чула.
Въпреки това имам чувството, че краката ми стават по-големи, обемисти така да се каже, макар че спазвам хран. режим.
Имаш чувството или реално е така?
Шивашкият метър има думата.
Не, не съм се мерила отдавна, може би ще проследява 1 месец дали нарастват или просто си въобразявам😀
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече