Хранителни добавки за изгаряне на мазнини

24.07.18
10:54

Здравейте !

Изчела съм доста теми във форума, преровила съм много статии, но не намирам актуален отговор на въпросите си , за това реших направо да питам вас - със сигурност по-компетентни и напреднали от мен.

Целите ми са изгаряне на мазнини , стягане/оформяне на тялото.
Храня се сравнително добре, а тренировките ми са на принципа на кросфита /2-3 пъти седмично/.

Смея да твърдя, че нещата ми се получават, но доста бавно и в момента имам усещането, че съм в застой.
В интерес на истината нямам нужда от много, за това мислех да включа хранителни добавки, за да си дам “тласък” към по-добрите резултати.

Преди доста време пих йохимбин на Primaforce , с който (плацебо или не) имах ефект.
Други добавки никога не съм пила и нямам грам понятие и опит.

Та.. въпросите , които ме тормозят са следните :

- Да продължа ли с йохимбина ?
- С какво биха ми помогнали BCAA ?
- Удачен ли е приемът на ВСАА и йохимбин ? Ако спра на този вариант да ги пия ли и двете заедно преди тренировка ?
- Бихте ли ми препоръчали други добавки ?

Приемам и други полезни съвети.

Благодаря предварително на отделилите ми време !

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

вместо йохимбин и бца, които са приблизително 100лв на месец може да инвестираш в омега3, cla и магнезий, които ще се отразят по-добре на формата и здравето.

24.07.18
15:33

Абе от чисто любопитство, какви са страничните ефекти от йохимбина при жените?
Защото аз си взех миналата седмица да го пробвам. Скалирах през 5 мг. до 25 mg. и ефект има. Страничен ефект по-скоро. В смисъл оня ден примерно изобщо не успях да си купя едни праскови от пазара..

24.07.18
17:11

казано от Владо на 24.07.18, 15:33:

Абе от чисто любопитство, какви са страничните ефекти от йохимбина при жените?

Ей, палавнико... 😄 Za edin preatel pitash, nali?

24.07.18
17:55

Не бе, това е един от малкото случаи в които питам сериозно. 🙂

26.07.18
14:19

Пробвах Л Карнитин и някакъв натурален Фат Бърнър и смело мога да кажа ,че добавките за отслабване са пълен ташак.Даже като приемаш някаква глупост си викаш всичко е точно ще лапна един сандвич и нещата отиват на още по зле.Най добре е да си следиш калориите и да приемаш по малко от колкото харчиш.Не си ли записваш какво ядеш няма да знаеш от къде идва проблема.

26.07.18
14:19

Понеже йохимбин е едно от малкото неща, които съм пила (отдавна беше), да взема да се включа - на мен ми действаше зле, в смисъл ставах зла 😀😀😀 Хвърлих почти пълна опаковка в пристъп на омраза след прием.
Не се шегувам, така беше.

Иначе, относно palavoto питане - еми, тежка тяга в 1-3 повторения е по-добра от всяка добавка 😀 Пък и вероятно е по-добър фет бърбър от капсулованите  💪

Деян

26.07.18
14:27

казано от Atom на 26.07.18, 14:19:

на мен ми действаше зле, в смисъл ставах зла 😀😀😀 Хвърлих почти пълна опаковка в пристъп на омраза след прием.

Възможни странчни ефекти са: сърцебиене, тревожност и раздразнителност :-)
Явно при теб се е проявил тоз страничен ефект!

31.07.18
11:02

казано от Deyan на 26.07.18, 14:27:

казано от Atom на 26.07.18, 14:19:

на мен ми действаше зле, в смисъл ставах зла 😀😀😀 Хвърлих почти пълна опаковка в пристъп на омраза след прием.

Възможни странчни ефекти са: сърцебиене, тревожност и раздразнителност :-)
Явно при теб се е проявил тоз страничен ефект!

А за това, за което пита по-горе човека явно трябват други неща, имаше една испанска муха 😄

Мой приятел също ми сподели, че е ставал агресивен от йохимбина. И аз обмислях да го пия, но като ми го каза това тотално ме отказа. Аз съм си агресивен и без него.

Мнението беше редактирано от Иван Михов на 31.07.18 11:03.

13.08.24
06:44

Аз лично си взимам добавките от https://www.bav.bg/ и съм много доволен. Силно препоръчвам.

04.09.24
11:32

Ivan Peev голям мерак да рекламираш някакви добавки. Гледай поне темите от кога са. Съобразявай се, защото някой от питащите вече може да е пенсионер и да не пие добавки или тренира, или твойте стават и за хора, които не очакват резултат?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1