Мнение за комбинация извара със степчета

10.08.18
22:54

Здравейте ,един приятел,и колега във фитнеса ми каза да пробвам нещо доста странно, лошото е,че ми хареса. И това е извара със степче, изварата с друго и грам не мога да ям,но с това определено ми хареса а знаем ,че изварата е добър източник на протеини...
Химия, аспартан ясно е колко химия е , но искам да чуя по професионално мнение... Нещо доста страно ,но вкусно...

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 11.08.18 06:22.

Ако изварата не ти харесва, просто не я яж.
Има още много варианти за хубав източник на протеин. 🙂

Ох, сори мой ама леко ми се догади като го прочетох. Степче обичам. Извара също. Ама заедно.... това е ужасно. Ти сигурен ли си, че не те е ебав*л? 😄

Бтв, от степчето нищо няма да ти стане. Ако ти харесва комбинацията си я хапвай. Ако пък не ти харесва извара, вземи си друго. Примерно cottage cheese от магазина, по-свежичко е. Или опитай извара с нещо друго. Може да си я направиш с малко майонеза и високомаслено кисело мляко или заквасена сметана и да си я овкусиш да речем с копър и  краставица, може да стане нещо интересно. Или да си потърсиш някаква рецепта за дип или спред с извара, има доста вкусни.
Иначе от степчето няма да ти се случи нищо лошо, най-много, ако пише на него “източник на фенилаланин” да има лек слабитилен ефект и също да ти оцвети и езика 😄
Не мога да намеря в момента у нас опаковка на разтворимо сокче, нито в нета да видя състава, но ако го напишеш, ще ти кажа дали има повод за сериозно притеснение. 😄
Едно време имаше едни се казваха Tang не знам дали ги има още, като малък мн ги харесвах 😄

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1