07.09.18
14:58
Здравейте! Момиче на 17 съм, тренирам активно от малка. Занимавала съм се доста време с фитнес, както и се занимавах до скоро. Това лято започнах да ходя активно на плуване, реших да оставя малко фитнеса и да наблегна на плуването. Отрази ми се страхотно, влязох в много добра форма и се чувствам супер. 4 пъти седмично по 1 час. Въпроса ми е следният.. Мислех да комбинирам плуването с фитнес, но сякаш искам да си почина малко от фитнеса. Идеята ми е да продължавам само с плуването за сега, мислите ли, че е добра идея и плуването е добър спорт за стягане и оформяне на тяло? Сякаш това е моя спорт, да продължавам ли? Ще се радвам да получа мнения, хубав ден и успехи на всички ^,^
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
09.09.18
18:32
Здравей!
Чета мнението ти и ми е странно, че задаваш такива въпроси. 🙂
Харесва ти, чувстваш се добре - доколкото се разбира, както психически, така и физически. Защо изобщо питаш дали да продължаваш? Действай . 🙂
Плуването е чудесен спорт, пък и със силовите тренировки не са взаимоизключващи се.
Просто трябва да си подредиш приоритетите и ако искаш фитнесът да присъства, да обсъдите с треньора и да съобразите натоварването така, че да не си пречат, а да си помагат.
казано от Вероника Налбатска на 09.09.18, 18:32:
Плуването е чудесен спорт, пък и със силовите тренировки не са взаимоизключващи се.
Просто трябва да си подредиш приоритетите и ако искаш фитнесът да присъства, да обсъдите с треньора и да съобразите натоварването така, че да не си пречат, а да си помагат.
Да ,така е...само дето в България няма треньор по плуване,който да съобрази фитнес с тренировките по плуване.Най-отговорно го заявявам.
То за това и плуването е на такова дередже...
09.09.18
19:36
Това ме натъжава :(
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече