19.10.18
22:08
Здравейте!
Имам един въпрос... Тъй като искам да покача мускулна маса, това е моята цел, но искам и да тичам. Въпросът ми към вас е, дали ако ходя по 4 пъти на седмица на фитнес и тичам 3 пъти седмично ще ми повлияе на резултатите ? И още един въпрос... Трябва ли да закусвам преди тичане или не, тъй като смятам да тичам сутрин.
Благодаря предварително за отговорите ви 😄
Темата беше редактирана от Георги Стоилов на 19.10.18 23:31.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
20.10.18
01:32
Няма да ти попречи на качването.
Не е нужно да закусваш.
20.10.18
20:33
Тичането е здраве!Вероятността да си “изяде” мускули ... да възможно е в някаква степен.Повечето билдъри не тичат ...
казано от Сгазен Помияр на 20.10.18, 01:32:
Няма да ти попречи на качването.
Задължително ще му попречи на качването на мускул.Тичането си е много хубаво занимание и е полезно за физическата кондиция на тялото , но да тренираш с цел покачване на тегло и да тичаш редовно през този период е леко грешно.
21.10.18
22:21
Много сте готини...
От една страна въпросът е зададен с общи приказки, но пък се търси конкретен отговор. От друга страна отсичате смело и категорично ‘няма да попречи’ и ‘ще попречи’ без да е ясно за какво тичане става въпрос.Това са отговори наизуст. Има тичане, има и тичане. Нали ще се съгласим, че 2-3-4 km тичане в леко и неангажиращо темпо е едно, маратон е нещо друго, а спринтови тренировки са нещо съвсем трето?
23.10.18
22:12
Няма лошо да тичаш само гледай да не прекаляваш.Според мен 2 пъти в седмицата са ти перфектни и може да фулл релаксваш 1 ден(в зависимост какво за теб е релакс) и да презаредиш батерията.
Бе то не е лошо да потичваш и пет пъти в седмицата...ама зависи на колко години си))) и как възстановяваш.
24.10.18
13:09
казано от nervak на 23.10.18, 22:14:
Бе то не е лошо да потичваш и пет пъти в седмицата...ама зависи на колко години си))) и как възстановяваш.
Ами целта му е да покачи ММ с 5 пъти тичане в седмицата би станало дооооста по-бавно не невъзможно но по-бавно със сигурност и то при определени условия.😁
Или пък да си направи НЕчист бълк(да тъпче всичко от баничарница до сладкарница😂😂) да качи 10тина кг. за 2,3 месеца и да се чисти.При мен това свърши работа 1 път но аз качвам трудно за него не знам.
25.10.18
11:31
Благодаря ви много за мненията 😉. Мисля да тичам два пъти седмично и през другите дни да вдигам тежести и един ден да си отделям за почивка (релакс) както казахте. За тези, които се чудят на колко години съм - на 16.
Поздрави и още един път ви благодаря 🙏🏻
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече