07.11.18
11:26
Искам да си взема халки за лоста вкъщи, но 55 лева ми се струва доста висока цена за две парчета дърво. Дайте мнения дали може да се ползват ето такива - http://prikachi.com/images/671/9434671G.jpg ? Пише, че издържат до 90кг, аз съм 80.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
Това няма нищо общо с халки, нито дори се доближава. Може би първо ти трябва да кажеш защо искаш да ползваш халки.
Кофички и австралийски набирания. То е ясно, че формата му се различава коренно от халки, но за моите цели си мисля, че би свършило работа.
казано от badsector на 07.11.18, 12:33:
Кофички и австралийски набирания. То е ясно, че формата му се различава коренно от халки, но за моите цели си мисля, че би свършило работа.
Ще ти свършат работа, но гледай в перспектива като развитие на уменията. По натам ще искаш да правиш повече упражнения с транзиция и са по стабилни и издържат повече килограми. Струва си да инвестираш в тези халки, вместо да ги заместваш.
07.11.18
13:20
казано от badsector на 07.11.18, 11:26:
Искам да си взема халки за лоста вкъщи, но 55 лева ми се струва доста висока цена за две парчета дърво. Дайте мнения дали може да се ползват ето такива - http://prikachi.com/images/671/9434671G.jpg ? Пише, че издържат до 90кг, аз съм 80.
направиси от полипропиленови водопроводни компенсатори ф32
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 07.11.18 13:21.
Чак за развитие на уменията не знам дали ще стигна. Опитвам се да поддържам форма, колкото ми позволяват годините и времето. Ще пробвам сега с тези, че са под 5 лева, пък ако случайно имам някакъв напредък, ще си взема едни дървени халки. Много благодаря за съвета 🙂
казано от Carbohydrate на 07.11.18, 13:20:
направиси от полипропиленови водопроводни компенсатори ф32
Видях в нета тема за направа с водопроводни тръби, но не съм сигурен, че ще успея да ги извия в правилен кръг. Доста тегаво се огъват и понякога направо се пречупват.
Мнението беше редактирано от badsector на 07.11.18 13:26.
07.11.18
15:09
))) няма нужда да ги извиваш, защото те вече са извити!. От там има два варианта:
1. Режеш където искаш ш прокарваш вътре синджир.
2. Режеш и лепиш двата края на кръга с муфа (трябва ти и поялник за полипропилен)
Вторият вариан го пробвах, даже още в шкафа ми ги имам. Издържат 150 кг и повече 🙂
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 07.11.18 15:10.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече