Life Is for Living !

Прескочи до:

Ехо, изненадааа
Винаги ми се пише през декември

Като за начало малко скучни подробности, като мерки, активност, емоционално, психологическо и творческо състояние и така Утре ще пиша в подробности Ще ме прощавате, но нямам клавиш за точка на този лаптоп, изпочупени са

Ръст - все още 165 см хах
Тегло - все още 43-45 кг
Деца на 21 г, 12 г и 3 г, всички мега активни

Активност сведена до абсолютен минимум от спортна гледна точка, тъй като работехме доста активно на отговорни позиции година и 3 месеца и стояхме на работното място между 12-18 часа без почивен ден кажи речи Сега вече не сме там и сме свободни поне до средата на януари, така че ще си върна част от средната активност
Тренировките ще са обикновено вкъщи, базови упражнения, скоро и крос, защото вече сме близо до морската градина
Емоционално съм добре, творчески още по-добре, много ми се бачка, но физически малко съм скапана Помощ за малкия Алек все така си нямаме и си го мъкнем навсякъде, иначе е на градина през деня,  когато е здрав

Дневникът ми няма да е мега интересен, защото си тренирам по един и същи начин само и единствено за тонус, храната също е обичайна за мен Диети не пазя, който му е скучно да не чете
Еми това е за сега

ПП Заглавието на дневника е слогъна на заведението в което работихме и много ми е на сърце

Темата беше редактирана от Деница Малковска на 21.09.20 23:33.

Привет,
Вчера писах едни час и се оказа че нищо не се е публикувало, явно още не мога да се адаптирам към новия облик на форума

Сега ще обобщя двата дни

18 декември
Не тренирах, защото бях спала към 2 часа, заради малкия Вардих го да не вдигне температура че онзи ден малко ме стресна с 39,6 Като цяло е добре, но е лепнал вирусче от градината и трябва да си стоим вкъщи за жалост
Изненадващо бабата реши да го вземе два дни и ние разбира се си направихме бърз план за излизане
Аз обикалях за подаръци 3 часа, после се събрахме с приятели в кварталната ни кръчма с чудесна домашна храна и вино
Храня се циклично както споменах и през деня храна не присъства , ако някой се чуди дали не съм пропуснала да я напиша
Освен това пия водка и вино, в разумни количества разбира се и ми е много добре

Храната
до 15,00 кафе
после 3 бейби кисели краставички и малко фъстъци
20,00 на кръчмата - половин зелена салата с краставица, 2 бр кая, 1 малък чернокоп, 2 хапки калмар на туч, около 150 гр варени картофи, водка със сок от портокал и 1 чаша бяло вино
после вкъщи ябълка и малко фъстъци, нуга бонбон
Водата 1,5 л

19 декември
След 10 часа сън имах толкова енергия, че ми се правеше всичко
Тренирах, чистих бани, правих си маски, чудесно се чувствам

Тренировката
4 кръга х 8-12
едностранно гребане
арнолд преса
предно рамо
концентрично за бицепс
разгъване на дъмбел над глава за трицепс
напади
3 кръга х 20
обратни екстензии на швейцарска топка
повдигане крака от лег
крънчове с крака върху топката
странични крънчове
малко стречинг

После чистене до 15,00
Храната до момента е няколко маслини, 3 мариновани краставички и малко слънчоглед
Вечерта ще излизаме и ще дописвам утре или по- късно

Усмихнат ден от мен

Дано се пусне мнението

Хайде добре дошла отново 🙂

казано от Вероника Налбатска на 20.12.18, 21:52:

Хайде добре дошла отново 🙂

Много благодаря Рони 🙂

19 декември продължението
Ходихме на един бар и китчън до нас, доста приятно беше. Толкова отдавна не бяхме мърдали, дори и на сладкарница ,че чак не ми се говори.
Та...

Пихме вино и коктейл, ядох микс салатки с филе риба тон със сусам, няколко сушита, и после вкъщи няколко лимецови палачинки, тоест почти белтъчен омлет с мармалад от сливи без захар, 2-3 глътки камбуча джиндър
Късно заспах след 3

20.12
След 5 часа сън съм със скапано настроение естествено и с ПМС.
Малкият се прибра от баба си и за щастие е доста добре. Имах малко задачки из града и излязохме заедно.
Не съм тренирала днес, а така ми се тичаше

Храната
14.30 - спаначена крем супа, 2-3 хапки варен картоф с малко козе сирене, 2-3 лъжици пилешка супа
16.00-18.00 сън след който се събудих още по-кисела
21.00 - италианска салата/ рукола, чери, моцарела, песто/ с 3 тънки препечени филии вита с маслинена паста, няколко зърна стафидно грозде и чаша бяло вино

Водата над литър, но не ми се пие

Мисля е това
Добавките са същите

Светъл Игнажден !

Честита Коледа приятели! Светла да ви е и сбъдната!

Ясно е , че последните дни са под мотото, готвене, ядене, чистене....рипийт
На Бъдни вечер бабата ни сюрпризира, че на Нова Година ще е в Турция и няма да гледа децата малките. Следователно ще е мила семейна новогодишна вечеринка, както и миналите дни. Арестувани сме

По спомен предните дни

На 23 май тренирах нещо за 20 мин

на 24 бяхме в майка ми, не съм тренирала, чистих ужасно много, защото На Коледа очаквахме всичките сестри на мъжа ми и петте братовчеди момчета, което е голям дизастър. По - лудички деца не познавам

Храната
през деня нищо
вечерта - салата рукола, чери, моцарела, риган, 3 препечени филйки лимец с маслинена паста, малко содена питка и 2 лъжици басмати
вода 2 л
бяло вино

25.12- Коледа
След сън 1 час, защото ми дойде и болките бяха непоносими станах в 6.00 да правя погачата
Съответно цял ден на крак и кофти кръвоизливи
12.00 - 2 тънки филийки лимец с филаделфия, пилешки кебап за дегустация
14.00 - дремнах
16.00-01.00- на маса и шетане - водка със сода  и лимон, салата мешана, малко пилешки кебап, малко басмати със зеленчуци, коледни бисквитки и бобон фереро роше и тва е май

5 момчета направиха всичко на мармалад

26.12
Забравих , май разходка и пазар
Храна -
обяд -2 филийки лимец с филаделфия
вечеря - спаначена супа и доизядох пилешкия кебап и ориза на малкия, 1 бонбон

27.12
Поредния банкет, Най-големият ми син имаше имен ден. съответно пак чистене и готвене и тъй
Храна - чак вечерта - Салата Цезар чиста без месо, салата домати, мезета испански, шепа пълнозърнести крекери и друго не се сещам. Една водка и бяло вино със сода

28.12
Най-после нормален ден. Последен за годината за детската градина. съответно се възползвах да спя и тренирам основно, докато го няма малкия
7.30- станах да го оправя и батко му го закара
8.00-кафе
9.30-12.30 - спах
1.00-кафе
14.00 - тренирах и пооправих
16.00-17.30- солариум и пазар
18.30- салата рукола, чери, моцарела, песто, 3 много тънки филийки лимец с маслинена паста, 2 хапки спанак с ориз и се почна доизгризването от на малкия нещата. Хапка овесена бисквитка, 3-4 картофени мечета, 3-4 оризови кръгчета от тия които са като чипс тънки, май това беше

Тренировката
4 х 8-12
гребане с дъмбел
раменна преса
странично рамо
сгъване за бицепс поседователно
разгъване за трицепс над глава
странични отпади
3 х 20
крънчове с крака върху швейцарска топка
повдигане крака от лег с повдигане на таза
станичи наведи
обратни екстензии на шв.топка

водата 1,5
добавките все още са - вердин, биотин и цинк

На този лаптоп имам пунктоация но нямам бг букви хах.
Дано Дядо Мраз ми получи писмото, шото Дядо Коледа не е явно
Ми това е
Лека!!!

За много години приятелчета, да сте здрави, усмихнати, мечтаещи и истински!

Както всяка година реанимацията ми е 3 дни

Обобщено от 29 до 1 декември е нямало ден без банкет у нас, съответно основната ми дейност беше готвене, пазаруване, чистене, пиене и ядене
Имаше 2 дълги разходки и толкова успях да направя за мускулите си
В Новогодишната нощ бяхме вкъщи с гости и куче на гости, решихме да излезем в последната минута и много екстремно организирахме транспорт, гледачка и официален тоалет Излязох с къса рокля, токчета и палто без чорапогащник и понастинах, но пък със сигурност този аксесоар няма да присъства в гардероба ми никога повече Ненавиждам го и и беше идеално без него
Заради малкия Алек бях Снежанка, защото това му е първата година с нас, тъй като винаги сме били на работа
Храната е относително прилична, да не кажа че апетит нямам особено

29 декември
Зелена салата, малко чернокоп, малко панирани калмари, домашни пържени картофи и шоко бонбон фереро
30 декември
салата рукола, чери, моцарела, песто, запеканка от тиквичка, домат и чукнато цяло яйе, 2-3 филийки с маслинена паста
31 декември
през деня само дегустация на руската салата и испански шунков салам
водка доста, изобщо не помня какво ми се падна от баницата, от онези смотани късмети бяха със сложен замисъл
1 януари
закусих с две хапки телешко и руска салата и едно крайче баница
обяд доизядох кус куса на малкия
вечеря ужасна пилешка супа и част от пил пържола, 2-3 бисквити престиж с овесени ядки бонбон , киндер пингуин
2 януари
по задачки, чистих много, готвих и каката беше вкъщи, та се занимавах с двете деца
хрната
през деня нищо
вечерта - цезар с пръсчета от калмари, малко домашни пържени картофи и част от пил крилце които пекох, бонбон, 2 бисквити престиж , няколко бирени фъстъка, вино

Днес мисля да тренирам
Водата е от 1,5 до 2 л
добавките същите
Ето малко Новогодишна емоция от мен и Алек

3 декември
По план общо взето

Тренирах
4 кръга х 8-16
двустранно гребане
флоор прес
предно рамо
задно рамо
чуково
кик бек
напади с редуване
3 кръга х 20
крънчове с крака върху шв топка
повдигане крака от лег
странични крънчове
глутеус мост на един крак

Обядвах
3 тънки ръжени филии с филаделфия лайт и шарена сол, малко солети
Дремах
Тренирах

Вечерята беше
омлет от 1 я и 3 б, запечени тиквичка и домат с много подправки, парченце сирене, цалевични пръчици хих
По - късно малко ужадно помело мандарина
и тъй като бахме сами гледахме до късно филими ми се прияде сладко, та 3 бисквитки престиж мюсли и свършиха най после Никой не ги яде пфф

Водата към 2 л
Добавки същите
Довечера сме на гости в майка ми и ще ям постни лозови сърми със сигурност, най-после някой да ми направи нещо и на мен

04.01.19
20:05

Така да се радвам,че пишеш 🤗❤🌹 Друго е като си тук!

Софиии, Винаги ми е приятно и на мен, макар и не толкова стриктна и не за пример хаха

4.12
Пореден банкет у нас, защото Алек е болен, ние също не сме много ок. Много ни боли по едно ухо,поне различни уши ни болят хахах

През деня основно почивах, после готвих и домакинствах
14.00 - малко от онова испанско мезе
19.00 - великденска салата, капрезе и мечтаните постни сармички, водка и 2 чаши розе, 2-3 мини локумчета с нар, мандарина
Много ме заболя корема, та се мятах до 3 посреднощ

Водата 2 л

5 януари/ още не мога да свикна/

Движението е разходка с малкия към 1 час
Откачихме вкъщи и макар и болен го изкарах да се кали малко
Храната
до 19.00 само малко тиквени семки и няколко маслини
19.00- салата краставици, репички, копър, пържен хек немазен, печени картофи с подправки,малка водка, ред шоколад млечен.Мисля, че до другата година ще доизяждаме тези боклукчави коледни шоколадови торбички. Хем съм забранила а близките и пак носиха

Леко скучен ден, но пред камината е тоооолкова приятно

Ма много съм крива вече, то няма сън ок, не мога да се изпикая ок, не мога да се изкъпя ок, слугувам цял ден ок, амаааа такива тъпотии да сътвори това малко чудо, че ми идваше да го нащипя целия, дето уж разумен не се налага да коментираме неща разни, явно от скука вече толкова седмици вкъщи пффф
Та “червиса се” с маркер, след което като е видял че не се маха решил да го отмие с тоалетна хартия и вода от ТОАЛЕТНАТАААА Щото трудно се отвива кранчето на мивката и не могъл, честно щях да умра, а е толкова гнуслив от микроби, така яко го наплаших че са му в корема че мисля нама да повтори, естествено и флумастрите са запорирани

И тъп скучен слугински ден
Станах чистих, нон стоп с дребния да отговарям на сто хилади въпроса и да рисуваме тюлени и пингвини и да гледаме камината и да броим и да пишем букви и така
Уж легнах по едно време, ама като останаха с баща си стана голям дизастър Счупи ми свещта със свещника , всичко в стъкла, пускаха прахосмукачка, караници, наказания е ясно не спах и тъкмо станах и направи другите бели Много е палав, ама много
Та правих малко асани и стречинг, щото и това не можах да направя без неговата намеса да ми обяснява как да си вдигам крака и че не се дишало така и не се казвало омммм ами омииии ,,,,,,,ах ах ах

Храната
не ми е добре стомаха вече 3-4 ден, но си ям каквото ми се яде, все ще мине
До 14 00 само вода и кафе
14 00 няколко картофа и малко сирене, 2 кис краставички, 3 маслини
15 00 уж легнах
после доста шетане
18 00 водка и нерви
19 00 - салата с риба тон и калмар от консерва от испания ммм, 3 препечени тънки филиики лимец с персен домат, маслини , босилек и зехтин, демек брускети После пекох на мъжа ми телешки суджук на гребен в сач в камината и го опитах с половин филия бял хляб натопен в домати от буркан абе вкусна работа
22 00 3 парченца шоколад
и се надявам да се наспя защото утре ще тренирам излизам и дочиствам
водата над 1,5 л включително и Мълчана вода която снощи си направих на Водици

Та така, не е моя ден този

7.01
Алек беше при баба си, та успях да тренирам, изчистя, почина и даже и се разходих в студа 2 часа

Все още не ми е наред корема
Тренировката
4 кръга х 8-10
едностранно гребане
арнолд преса
странично рамо
бицепсово сгъване
разгъване над глава за трицепс
странични отпади
3 х 20
коремни преси с дъмбела
повдигане крака от лег
странични наведи с дъмбелите
обрати екстензии на шв топка

Разходка 2 часа

Храна
14.00- тиквени семки
20.00 - омлет с моцарела, печени тиквички, салата краставици, репички, лук , копър, препечена малка бяла филия на жарта на камината, 5 мини палачинки от лимец почти без брашно със сладко от сливи без захар, водка с фреш

вода 2 л

8 януяри
То един странен ден, без планове, получи се това, след като стана ясно , че няма да ме оставят да почивам

Тренировката е 30 мин крос в морската

9.00 кафе
12.00 тиквени семки, печени от мен около шепичка, 3 бейби кисели краставички, 3 маслини
14.00 малко картофи от мусака, 2 тънки филийки лимец с моцарела и песто
15.00 -16.00 тотално безуспешен за сън
16.30 скочих и отидох да тичам
20.00 - нищо не беше в състояние да ме разубеди от точно тази вечеря. Пържени картофи на тиган със сирене, таратор, коричка хляб, 3 бисквити зидо с лимец и кокос, червено вино

Вода над 1,5 л
Добавки същите

Ще гледаме филм

9 януари 2019 иха

Изненадващо нямам мускулна треска от тичането, след дългия интервал на почивка от крос

Тренировки нямаше, реших сбирка с приятели ще ми се отрази много добре.Всъщност си търсех повод и компания за едни спагети със скариди, чери и песто, както и за една двукилограмова сьомгова пъстърва във фурната, както и за бокса червено вино

Малкият ме вдигна рано разбира се, а още не мога да си пренастроя режима че не съм нощни смени и към полунощ се разсънвам и край, до 3 поне не заспивам, което не е много добре за кортизола ми в дългострочна перспектива. Повечкото въглехидрати до една степен помагат, но не е достатъчно
Храна за вчера
до 19.00 само малко семки и 3 бейби кисели кластавички
19.00 - малко салата, доооста спагети с около 5 големи скариди, червено вино, квадратче линд с цял лешник, 5 бисквитки зидо с кокос и лимец, няколко дърна стафидно грозде Това изядено в рамките на 4-5 часа

Вода достатъчно и това е

Така....днес съм общ работник вкъщи. Закарах детето в бабата на обяд, пратих баткото с таткото за дърва на селото му и се метнах да отпушвам канали, да чиста камини,пепел,  да проветрявам , да махам ръжда, битова химия цял ден.

Имах достатъчно време да тернирам, но реших да си събера малко мислите и да си направя поне чернова на приоритети, тренировъчна програма и така. Доста творчески травми имам, плексити, невралгии, дюстабан, алергия, безсъние, чупливи нокти от препарати и тъй

Тук около нас има доста центрове за рехабилитация, йога и някви такива неща, което ми е доста странно, та приемам го като знак хах

Та днес само храна описвам
Честно казано нямах апетит до вечерта, даже ми беше тежко
Изядох 2 средни моркова, няколко маслини, 3 бейби кисели краставички. Не можах да спя следобед, а можех
Реших да пека на сач в камината скариди и тиквичка и морков, ами да ви кажа уникално е
19.00 - Достааа скариди с дресинг зехтиново - лимонен, салата рукола с чери, шоколад линд с цял лешник, пуканки, винооо. Много ми е добре. Ще спя като къпана

Вода достатъчно,
верди черен дроб, цинк с биотин

Здравейте,
Вчера 11.01 ВИК решиха, че няма да тренирам и да чистя, щото спряха водата.Та си легнах след като станах .Вечерта бяхме на юбилей и се чудех как ще се изкъпя ама стана чудо и към 14.00 пуснаха водата и се метнах да чистя и да се оправям за банкета

Тренировката беше ужасно много народни хора и ръченици в ресторанта и ме днес боли всичко хах
Нямах никакъв апетит през деня, то и от кво да имам като лежах до 14.00
Та ядох направо в ресторанта
19.00-01.30- половин овчарска салата без шунката, печен картоф с кората, няколко парченца синьо сирене, 2 пилешки пуканки и водка с фреш. Имаше някакво шпиковано месо, но не ми се яде месо. После вкъщи доизядох на дребния ориза със спанак, да кажем няколко лъжици и последния бобон фереро роше.
Легнахме в 3.00 и станах в 9.00

Вода доста
Добавки същите

Ден за мен
12.01

Тренировка 35 мин крос в морската градина

Не чистих, гледахме филм, пуснах тото и всичко си е в реда а нещата. Обядвах , вечерях, домашно, ароматно бяло вино....и така

Храната

9.0 - кафе
12.00 - 3 препечени филийки имец със сирене, айрян
14.00-16.00 - семейно, домашно кино
16.30- 17.10 - крос
19.00- яйце и половина на око, шопска салата с малко сирене, 2 препечени на жарта бели филийки отопени в домати от буркан с праз, малко гризки покрай малкия, бяло вино

Пу, Пу, Пу - изобщо все едно не съм спирала да тичам, и въздух и издържливост, всичко си е като преди

Добавки същите
Вода към 1,5 л

13.01

Малкият беше кошмарен, значи той и баща му могат да изкарат тотално извън нерви, съчетано с ПМС....убивам направо

Тренировката 33 мин крос в морската
Корем 3 х 20
Крънчове с крака върху шв топка
Повдигане крака от лег
Странични крънчове

Храната
8.00 кафе - пак малко сън, не повече от 4 -5 часа
12.00 - 3 филийки лимец с филаделфия лайт и няколко хапки кус-кус
13.00-15.00 - опит за сън, абсурд. Алек е толкова разглезен покрай тия болести и стоене вкъщи, че е безпардонен и нагъл чак. Естествено имаше наказания цял ден
16.00-16.35-крос
После пазар, простиране, чистене, готвене
19.30 - таратор с няколко коричики багета, шепа пържени картофи със сирене, салата рукола, чери, моцарела, песто, бяло домашно вино, 2 хапки бейкролс

Добавки същите
Вода към 1,800

Колко е хубаво да живееш до морето

14.01
Непредвидено излизане на ресторант с малкия.Пазихме де за 15.01 зашото имаме годишнина от сватбата, но приятели ни поканиха на вечеря в един ресторант на крайбрежната алея и приехме. Не бях ходила, очарована съм

Не тренирах
Разходка

Храната
14.00 - марков, ролца от раци, зелени маслини, горчица
20.00- риба морски дявол филе с хрупкава коричка, странен сос от манго, лъжица портокалов ориз, малко грил зеленчук, 2 препечени филийки с пастет от патладжан, водка с фреш и вкъщи няколко мини локумчета с нар
Доста вода

Мъжът ми ми е поръчал фитнес гривна за годишнината, не знам каква е чакам я след 5 дни

И днес вече имаме годишнина и ще излезем на вечеря

Мисля, че тази годишнина стана три дена яли пили и се веселили

На рибна вълна сме и все ни се получава да уцелим страхотна прясна риба
Не ми се тренира, нищо не ми се прави. Наслаждавам се на покоя с мъжа си, докато малкия е на градина.
Иначе се разхождам
Хормоните ме убиват, но не е като да не ми се е случвало, така че.....Life is beautiful!

Храна
15.01
Към обяд - зелени маслини, малко слънчоглед, малко сирене, няколко лъжици спаначена супа
20.00- на ресторант - салата рапани и калмари и краставици. Всичко за двама ни. Порциая писия и кефал и картофи соте пак за двамата. Водка със сода, чаша червено вино.
У нас половин суров бар

16.01
Събудих се гладна и с подут корем. Обядвах
12.00. 2 филийки багета рустик грахам с филаделфия лайт, слайс пуешко и малко пресносолно домашно козе сирене страхотноооо
14.00-16.00- лежах, боляха ме яйчници и не можах да спя
16.30-17.30 - разходка
18.30 - шепа зелена салата, пържени на чугунен тиган с царевично брашно перки от риба скат, хек и рибно кюфте, няколко картофа от салата, бяло домашно вино. Много вкусно и прясно

Ще ям ананас и ще легна рано
Водата е нормално количество

Утре ще тренирам!

Привет хора,

Днес 17.01

Ми как да кажа, пълно дърво съм преди цикъл. Неадекватни реакции, крива, бавна, мудна, схваната...още кво да кажа

Тренирах де

4 кръга х 8-10
двустранно гребане
раменна преса
предно рамо
концетрично
кик бек
напади
сякаш и още нешо имаше

3 кръга х 20
повдигане крака от лег
лакът - коляно
странични наведи
обратни екстензии на шв топка

Скучновато е ама ми е предостатъчно като натоварване  за моята преклонна възраст
Разбира се имаше чистене, готвене, пазар, после гости и така

Храната
Днес нищо не ми се ядеше през деня, та хапнах само шепа семки. Когато  ям повече  предните дни не ми се яде, абсолютен инстинкт

8.00-кафе
11.30- тренировката
14.00- семките
19.00- салата с риба тон, едно рибно кюфте, печени тиквичка и домат с много подправки, много тънки филийки лимец с квас и 1 филия бяла пак малка, по скоро сухар, 2 бисквити зидо с лимец и кокос, 2-3 миди, водка с фреш

имам и веган кокоски но май ще ги оставя за утре, просто ги забравих и ядох бисквитите

Вода обичайно

Привет,
Активни дни свързани с поводи за излизане Храната два дни беше основно рибна, преоблъдаващо въглехидратна , чаша вино и водка и така
Дойде ми съвсем на датата, слава богу се нормализираха стресовите ситуации от лятото

По спомен, като съм убедена че изтървам по някой бонбон, бисквита или солета, но не мисля че е фатално

18 януари
На културно-масово мероприятие на ресторант
През деня морков, краставица, маслини, малко семки май
Вечерта
Салата с морски дарове, октопод на плоча с картофи соте, една водка, една чаша вино, после вкъщи веган кокоски, киндер пингуин, локум

19 януари
На рожден ден в пиано бар
През деня чистих и се опитах да спя, успях, дойде ми и се събудих от болките
На обяд - пресносолно козе сирене с краставица
Вечерта - ами нищо, само водка, после към 3 огляднях и изядох една коктейлна палачинка с пиле и 2 коктейлни хапки, вкъщи слънчо Заспахме в 5 станахме в 9, но пък се забавлявахме

20 януари почивка
Хапнах 3 препечени филийки лимец с домат и сирене, варено яйце и айрян
Вечерята - половин салата с печено сирене, кюфтенца от тиквички, парче и нещо пица от на мъжа ми, няколко крекера и 2 хапки локум
21 януари
Спах до късно, таткото заведе малкия на градина Съответно, като се е наспал човек има енергия за всичко
Така че чистих, прах, тренирах

ТРенировката
4 кръга х 8-12
едностранно гребане
арнолд преса
странично рамо
бицепсово сгъване
трицепс над глава с дъмбелите
странични отпади
3 кръга х 20
коремни с крака върху шв топка
повдигане крака от лег с усукване на таза
странични наведи

Довечера сме на детски рожден ден и ще ям някви сандвичи или разни детски неща
Водата си е ок
Добавки - само вердин

Замислих се че като не броя няколкото месеца около трите бременности теглото ми е едно и също вече 32 години и се надявам и следващите 30 да е така

Да допиша остатъка от вчерашния ден

Вечерях половин гръцка салата, няколко картофа соте , 2 хапки бисквитена торта от на рожденика и веган сладолед, розе След което всичко отиде в 00, нямам обяснение за стомашните си неволи

В 1 посреднощ ядох препечена филия със сирене и айрян

Вода доста

Два дни сме без децата и мисля да ки прекарам в леки ремонтни дейности из къщи и гледане на филми

Вероятно и крос в морската, само дето са ми пратили китайската версия на спортната гривна и сега ще трябват приложения за превод хах

22.1

Тренировка не
Вечеря
Салата рукола, чери, моцарела, песто, печена тиквичка и домат с много подправки, 2 филийки препечни ръжен хляб с маслинена паста, 2 хапки печен в жарта картоф за проба, половин купа домашни пуканки с малко кокосово масло в тенджера, червено вино
Не можах да спя и ядох круша и няколко солети посреднощ

23.01
Тренировка не
Цял ден бях на фризьор, схванах се и пак съм на кичури
вечеря
печено на сач в жарта пилешко филе с много подправки, малко салата рукола, остатъка от зеленчуците, малко водка със сок, веган сладолед, и двайсетина грама печени от мен тиквени семки

Вода нормално
от днес пак цинк и биотин

Не ми се тренира тези дни

Петък - гости
Събота на клуб
Иначе , нормални дни с децата, като изключим много ниското кръвно, Вчера ядох телешко, за да живна малко
Днес тренирах след като се наспах добре и не станах рязко от леглото този път, храната ще я допиша довечера

28 януари

Тренировката домашна с дъмбелите
4 кръга х 8-10
двустранно гребане
флоор прес
раменна преса
предно рамо
чуково
кик бек
напади

3 кръга х 20
повдигане крака от лег
странични крънчове
гръбни екстензии с дъмбел

и обичайното чистене

Може да се поразходим с малкия след детска градина

Само храна, не съм тренирала, но пък мускули бол

28 януари
вечерята - омлет с моцарела, палачинки с лимец и белтъци и сладко без захар, бяло вино, салата чери , рукола и песто

29 януари
през деня маслини, семки шепа
вечеря - салата с риба тон, печени пръстчета от калмари, малко сос цезар, няколко пържни картофа, разни хапки от орео и милка с цял лешник , бяло вино и отново в 00 след полунощ, разсъних се обезводних се, писна ми

30 януари
през деня зелени маслини и сурови тик семки
вечертта на кварталната кръчма - салата краставици с копър, пържен много пресен лихмус, с хайвера вътре, няколко домашни пържени картофа, бяло вино
После у нас по късно, ябълка и слънчо

Водата е доста, като за зимата,  над 2 л, но съм жадна

добавки вердин черен дроб, цинк с биотин

Прекрасното време ме вкара в депресия да не ми се излиза хах, много странно

31.01

Установих, че съм предрусала с един спрей против ръжда, което обяснява горчивия вкус в устата, и странното ми състояние. Нищо не ми се ядеше днес, общо взето всичко имаше въпросния метален вкус. Основно лежах поради виене на свят и си направих вана
После трите часа разходка ме вдигнаха на крака

Тренировка Не

Храна през деня няклоко зелени маслини
Вечеря - омлет 1 я и 3 б,  с малко моцарела и много подправки, да припомня че от повече жълтъци получавам киселини, печени тиквичка, домат , с чесън и много подправки, салата рукола чери и песто и 2 безглутенови изгорели филиики с маслинена паста, 2 лютии чушки
, водка малко и половин чаша бяло вино

Филм с домашни пуканки с чаена лъжичка кокосово масло в тенджера

Вода да
добавки същите

Петък на клуб, черно парти Димчу, ужас, средна възраст 17 години и ние там хах Храна и тренировки нямаше, освен малко семки де

Събота след прибиране с обувките не мъжа ми пеша и сън 2 часа, умряла от глад и умора изядох света Ходихме на разходка и пак навъртяхме 10000 крачки, малкия беше крив и ни подлуди

Неделя нормален ден
Сън следобед, разходка и прилична храна
През деня малко семки и няколко зелени маслини, вечерта зелена салата с риба тон, домашна салата с ролца от раци, царевица, варени яйца и много малко майонеза, филийка от мокрия хляб с маслинена паста,4 бисквитки зидо с лимец и кокос, киви, чаша бяло вино

Понеделник ден за мен
Тренирах, вана, почивка, лакирах се и тъй
Тренировката

4 кръга х 8-10-20
едностранно гребане
арнолд преса
странично рамо
бицепсово сгъване
трицепсово разгъване
напади
боксьорски коремни
повдигане крака от лег
странични наведи

и ядох солети и ще има разходка, вечерята после
вода до сега към 700 мл

Продължението за днес 4.02
На обяд ме заболя стомаха и реших да изям 3-4 обикновени бисквити с кисело мляко, не повече от половин чаша всичко, еми умрях от подуване и болки. Нищо де, урок.

Останалото движение беше 8000 крачки с дребния
Храна - шопска салата с козе сирене, запечени на фурна тиквичка и домат с подправки, като манджа щото много ми се ядеше нещо със сос и люти пукани чушки, 1 яйце и 3 белтъка на працали, 2 филийки мокър хляб, 4 бисквити зидо, чаша бяло вино

водата над 1л о не ми се пие
добавки същите

5 февруари
Напоследък тенденцията да огладнявам по обяд не ми харесва но ми е ясно кой е виновника

Празнувахме китайската Нова Година вкъщи на маса с цялото семейство Те ядоха телешко и сарми, които бяха правени за мен специално но точно тогава не ми се ядеше месо, та през деня ядох филийки лимец с филаделфия, а вечерта салата рукола, чери, моцарела, песто, зелена салата с варено яйце, много малко руска салата без шунката, още 2 филийки лимец с маслинена паста, веган суров бонбон, бяло вино и още нещо което не помня
Гледахме до късно филм и в 1 посреднощ ядох още 2 филийки лимец с конфитюр без захар и сирене

6 февруари
Erase Day
Нищо не ми се правеше нито ми се ядеше през деня, нищо Лежах цял ден, изпиках 5 литра вода и така
Вечерта ядох - малко салата с риба тон, няколко миди, басмати със зеленчуци и много подправки, парченце черен шоколад, суров бонбон, водка с фреш
По късно - 2 резена портокал и мандарина и малко печена царевица с подправки

7 февруари
Наказах се с най омразните си неща  - гладене и миене на 2 бр бани и вана, порядъчно се надрусах, както винаги, но веднъж седмично се налага

Не ми се тичаше , не ми се правеше фитнес, та реших да е йога На случаен принцип си избрах едно клипче, което ми се стори симпатично с някакава си Джесика Смит, понеже беше на Балийски пейзаж и като че добре показваше и правих него -около 40 мин
Да обаче то хубаво беше с дъмбели, ама моите най леки са 3 кг и в старанието си и баланс да пазя и да гледам и да изпълнявам правилно, ами честно натоварих се, чак се изненадах

Довечера сме на ресторант с децата и сестра ми , не знам какво ще ям
Обядът беше - краставица със сирене, половин чушка намазана с филаделфия, шепа рукола с песто, няколко черни маслини Просто поизчиствах хладилника и това е

Водата ще е над 1 л но не повече от 1,5
Добавки същите

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 07.02.19 15:49.

Значи как да го кажа , ами лентяйствам 🙂
Разходки и ходене по клубове, което при нас е неизбежно свързано с намирането ни на нова работа Не съм сигурна вече дали изобщо искам да остана в този град при тези условия и при отчайващо плачевния контингент от потребители и собственици разбира се
Не мога да кажа че ям крайно лоша храна, напротив, само дето е в повече и с доста въглехидрати
В петък си правих Табуле с магазински магданоз и мисля че нитратите бяха в поти повече от нормалното, после стомаха ми беше в плачевно състояние два дни
Месо не ми се яде, но хапвам доста яйца и хляб от лимец с квас и гризки
В колуминацията на ПМС съм и от подуванто на гърдите силикона на дясната гърда ми притиска гръдния мускул от което чак ръката ми изтръпва, това за втори път ми се случва, ужасно е
Днес ще потренирам леко въпреки това, но след като се наспя след безсънната нощ

Вписвам три дни за протокола

Събота 9 февруари  - хапнах малко краставица със сирене и остатък от зелен фасул на пара с песто
Движение към 6000 крачки и вечерта на няколко партита с покани

Неделя 10 февруари - пълен релакс
Храната - спагети от спелта със сурови яйца и много риган просто го изтървах 🙂, салата рукола, чери, песто, миш маш с няколко филийки лимец, 3-4 ягоди, няколко шоко фъстъка

Понеделник 11 февруари- нищо особено
Храната - през деня 2 филийки лимец с филаделфия, няколко маслини с халапеньо, вечеря 2 яйца по панагюрски без запръжка, таратор, шепа пържени домашни картофи, 1 филийка и половина лимец, бяло вино малко слънчо
Към полунощ - ягода и едно данонино на малкия

Записах дребния на айкидо в градината и да се похваля че вече си спи в стаята, много съм щастлива като го гледам как расте милия

Тъй като не мога да се наканя да си направя фитнес снимки щото не ги обичам особено и съм супер некадърен фотограф качвам парти снимка с голо рамо хаха и разбира се Алек който беше решил да спи с коледна шапка и между другото коледните лампички чудесно аранжираха детската стая

Водата си е 1,2-2 л
Биотин, цинк, вердин

12 февруари не тренирах, реших да се разходя, вечерята беше рибна
13 февруари - тренирах, чистих и се разхождах Пекохме пиле и картофи в камината естествено го изгорихме хах и после пак чистих и проветрявах 2 часа, но пък стана вкусно
Тренировката
4 кръга х 8-12
едностранно гребане
арнолд преса
задно рамо
бицепсово сгъване
трицепсово разгъване
странични отпади
3 кръга х 20
повдигане крака от лег със завъртане на таза
крънчове
странични наведи

към 4000 крачки

Храната
през деня само малко тиквени семки
вечерта - салата цезар с крутони от лимецов квасен хляб много малко на брой, малко от бялото месо на пилето, другото се овъгли, картоф и половина печен с кора в жарта, печени на тиган тиквичка и патладжан с дресинг, една коричка с филаделфия, за десерт 2 лъжици био лешников крем без мляко, водка и бяло вино в малки количества

вода достатъчно, не ми се пие доста съм оводнена този път

На празнуващите Честит празник, а за останалите ей това 🙂

Позабравих се малко, но не бях в настроение за писане и трениране с една дума не бях много фит предната седмица Бяхме с трите деца и общо взето движенията ми бяха, печка, мивка, баня, маса, градина, училище,и стократно качване на стъпалата вкъщи до детската стая за забравен химикал, точно синята чаша за вода, някоя кола, чорапи, ластик за коса или “Мамо ела да ти кажа едно нещо”
Та стана ясно , че не е моята седмица тази, но пък я направих творческа изцяло Рисувах с каквото върху каквото намеря, например с лак за нокти върху тениски, шишета и такива неща и с бои с малкия правихме картини, а и да не забравя ръчни мартеници за училище и градината Направих си нощно шкафче/вече няма бебешка кошара до мен урааа/ от сламен панер с дръжки и бамбукова табла и разместих интериора вкъщи
Поради някаква странна, но вероятно неслучайна причина съм преследвана от бамбук във всичките му форми, което не е лошо тъй като една мечта, да не кажа най-голямата е да имаме със съпруга ми плажен бар - ресторант с детски кът и уелнес център на самия пясък, който да предлага тренировки и йога на открито, както и различни творчески занимания, като рисуване, медитация, разни практики, ако щете и плетене на две куки хахха, а нощем дийп хаус бар Мечтая яко, откакто сме свободни имам време да помечтая и да погледам любими предавания по файн ливинг ,макар че се вижда края на почивката

В петък бяхме на лайв клуб, събота и неделя с децата
Вчера нова седмица, започна с тренировка и чистене разбира се

Понеделник 25 февруари
тренировката
4 х 8-12
флоор прес
двустранно гребане
раменна преса
странично рамо
чуково
повдигане за трицепс
напад-отпад грррррр
3 х 20
коремни с крака върху шв топка
повдигане крака от лег
странични крънчове

8,00 кафе
После в движение цял ден без храна
15,30 тренировката
19,00 - салата рукола, чери, песто и много малко моцарела, остатък от печени тиквичка и домат, омлет от 1 яйце с подправки, малко от домашен соден хляб от лимец няколоко”палачинки” пак с 1 я и 2 б , много малко брашно от лимец и сладко от горски боровинки без захар, бяло вино

Много зле ми се отразява купешката храна във всичките и разновидности и наистина мисля да я огранича, не знам какво по дяволите слагат вътре, но лимфата ми страда

водата е обичайно
трябва да си купя биотин и цинк

26 февруари - пфу маха се тоя противен за мен месец
Не тренирах и не чистих , поради факта че имах ВИК майстор и водата беше спряна за няколко часа
Мислех да се поразходя, но времето леко се смарангяса и ми се развали настроението, така че си бях вкъщи и гледах оскарите на лаптопа По ужасен превод в ефир не бях чувала

Храната
8,00 кафе
13,00 - морков, краставица, маслини, горчица и няколко ролца от раци- знам че са гадни и скоро няма да ги ям, нямах нищо друго под ръка в момента
19,00- малко таратор, омлет с моцарела, печени тиквичка и домат с много подправки, огризките от содения ми хляб, няколко домашни пържени картофа, 2 хапки сирене, варен белтък който остана от мъжа ми, малка водка, малко бяло вино
и по късно едно киндерче на малкия и 3-4 гризки , почерпиха него а той мен Как да обясня на тия хора да не внасят подобни неща когато идват у нас и на татко му да не му купува Кака му и тя е залитнала по боклуци, батко му поне е ок благодарение на спартанското ми възпитание като беше малък
Това е за вчера

Отидох на пазара до нас за скариди или калмари или прясна риба хубава, но нямаше и затова вечерята за вчера беше салата краставица и царевица, 3 рибни кюфтета/бяла риба, лук, картоф, подправки/, малко миди, малко картофена салата, останалата тиквичка и домат, за десерт мини оризовки с черен шоколад и един безглутенов сухар, розе, по-късно малко круша

28 февруари - урааааа свърши се

Тренирах
4 кръга х 8-12
арнолд преса
предно рамо
задно рамо
концентрично
разгъване за трицепс
странични отпади
3 кръга х 20
крънчове с тежест
повдигане крака от лег
странични наведи с дъмбелите
малко стречинг, че нещо сухожилията ми са се вцепенили напослъдък и щпагат не мога да направя докрай

10,00 кафе - спах благодарение на половинката
11,00 - тренирах
13,30- малко слънчоглед
14,00 -16,00 пиша едни неща лежейки
ще ходим до кауфланд за скаридите, които ме преследват натрапчиво  от няколко дни, та вечерята ще е скариди, салата с карибски привкус /зелении, краставица, царевица, ананас, дресинг от лайм с мед, горчица и подправки/ и ако не ме домързи басмати с канела и лайм, ако ме домързи просто безглутенови сухари, разбира се розе и творчески занимания с децата

Малко поспрях зърнените, само за два три дни, защото ми образуват стомашни проблеми
Много си угаждам кулинарно напоследък, но наистина съм щастлива от възможността да готвя у дома, нещо което е невъзможно когато сме на работа, и освен това не ходя по маникюри, безмислен шопинг и глезотии Не се оправдавям, хваля се 🙂)))

Вода достатъчно, включих пак биотин и цинк

3 март - Велик ден, Велик народ!
Честит празник Българи!

Предните дни, доста разходки, пазар из хипер маркетите за разни неща за вкъщи, доста домакиска работа и ......скариди много скариди

По спомен
1 март
Движението около 8 км пеша в морската семейно
Храната доста въглехидрата , но вкусна - капрезе сандвич с квасен хляб от лимец, омлет със спанак и сирене, салата рукола , чери, песто, лимецови ” палачинки” със сладко от боровинки без захар - за справка 500 гр брашно го ползвам шести месец, после имаше още нещо но не помня

2 март
движението в Momax , гробищата и след малкия
Храната - през деня много малко тиквени семки, краставица няколко маслини, вечерта в 21.30 - много много скарди варени с бира и сол, салата цезар чиста, дори е ми стана тежко, десерт 2 безглутенови сухара със сладко от зелени смокини, водка с портокалов сок Убихме се от холестерол, мого натрий ама много ни е добре хах

3 март
Не спах, крива съм, нищо не ми се правеше
Движение към 5 км , но си беше студено
Храната - през деня малко тик семки, краставица, много малко сирене лайт на маджаров/знаете че ми е любимо/
Почивка
После се разходихме да покажа на малкия паметниците на загиналите и как се оставят цветя и така, минахме през детския кът, който беше превърнат в долна кръчма или селски събор, все тая - кебапчета, кюфтета и бира и за разкош малко народна музика. Отвратих се и се изнизахме бързо
Вечерята - спанак с много подправки и малко сирене, чукнато яйце и 2 белтъка отгоре, салата рукола, чери, песто, малко краставици с пресен лук и чесън, още 2 варени белтъка, щото мъжа ми яде основно жълтъци, бяло вино, 3 препечени филийки лимец с квас с маслинена паста, бяло вино
После 3 бисквити зидо лемец с кокос, стафидно грозде и мини шоко оризовки
ПМС - агейн, времето лети

Водата си е ок
Биотин, цинк

4 март - много ми беше зле, нерви, стомашни проблеми, абе не бях аз, толкова бях подпухнала, че бях като робокоп, но както и да е

Тренирах и чистих и готвих

Тренировката интензивна без почивки
4 кръга х 8,10,12,20
едностранно гребане
флоор прес
арнолд преса
предно рамо
бицепсово сгъване
разгъване за трицепс
напад-отпад
крънчове
повдигане крака от лег
странични наведи
гръбни екстензии

храната
нищо до 19.00
19.00-салата с риба тон, печена тиквичка и домат с подправки, 2 препечени филии лимец с квас с капки зехтин и риган, смес да палачинки от 1 яйце , лимец и т.н на които сложих 20 гр накиснати в уиски стафиди и го опекох като кекс, малко пълнозърнести крекери, водка с фреш

5 март
отново крива и със спазми в червата, пих ранитидин
движението - 12000 крачки с детето и доста домакинска работа
храна - до 20.00 само малко тиквеи семки
20.00- салата с риба тон, малко калмар 20 гр примерно, пролетна салата с морков, пиперка, киноа и магданоз, 3 филийки препечени квасен хляб с капки зехтин и риган, 3-4 бисквити зидо с лимец и какао, няколко крекера, водка със сок портокал и много лед

времето беше превъзходно

вода доста
доавки дъ сейм

6 март - почивка пълна, не спя, нервна съм ама свърши днес

храна
малко тиквени семки и няколко маслини до 17 часа
после една водка с фреш докато готвя
вечеря - опит за спагети от тиквички еми цък, гадост, ядох малко де, салата рукола , чери , песто моцарела, 3 малки изгорели филийки лимец с маслинова паста и още една с пилешка шунка и филаделфия
по късно - 2 мини данонинота, хапка сникерс и няколко гризки

умрях от болки в яйчниците докато спя, по-скоро докато се опитвах да спя, събуждах се сто пъти потна и да завивам дребния

вода доста

Честит празник Дами, желая ви усмивките да не слизат от лицата ви!

7 март
Умрях от болки предпразнично ей така да не се губи традицията да ми идва на Коледа, годишнината от сватбата ни и Св Валентин, майната му все пък съм Жена
Не тренирах, но се поразходих към 3 км, прибрах се принудително заради кръвоизлив Ходих до балев био да си търся хляб и накупих сто неща

Храната
Нямах апетит, през деня малко семки
Вечерта - салата с риба тон, 2 хапки калмар, печени на тиган тиквичка, пиперка и домат с много подправки и пресен чесън, 2 половинки картоф на скара, водка с портокал, по късно разбира се 2 хапки суров шоколад, малко гризки, няколко зърна грозде и 2 шоко кремчета с готова смес пудинг от балев био маркета, кокосово мляко и стевия, чудесно стана

Разбира се изненадите за празника ми продължиха и малкия вдигна 38, 2 посред нощ, съответно през 10 мин ставах Не ми с коментира чак въпросната вечер

Днес тренирах, чистих, ще се разходим и ще вечеряме на ресторант

8 март
Чудесен ден! Без никакви планове се получи наистина прекрасно За първи път не съм на работа от 6 години и бях забравила тоталната лудост на жените, като че са отвързани само за един ден, та нямаше места никъде по ресторантите и седнахме в един от плажните барове, който има затворена част и все пак сме на пясъка Бяхме само аз , малкия и таткото Уникално яко си изкарахме, Алек си намери приятелче едно бебе куче, ние си слушахме любимия хаус, пихме по едно , две и се прибрахме Разбира се бях умряла от глад, но всичко си заслужаваше Баткото ме причака като се връщахме и ми подари роза, а мъжът ми благодарствено, романтично писмо, което съдържаше най-милите думи на света Аз наистина съм една щастлива жена

Тренирах и чистих
4 кръга х 8-12
двустранно гребане
раменна преса
странично рамо
чуково
кик бек
напади
3 кръга х 20
повдигане крака от лег
странични крънчове
малко стречинг

храна до 23 часа беше само шепа тиквени  семки, както казах не седнахме на ресторант и си направих вечеря с каквото имаше
омлет от 1 я и 3 б с малко консервиран грах наръсен с пармезан и пикантни индийски подправки , остатък от таратор, 3 препечени филийки лимец с квас с био козе крема сирене, 2 хапки суров шоколад и няколко зърна грозде Много беше вкусно всичко, водка на бара разбира се и доста вода

цинк, биотин, вердин

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1