Ние хубаво си бърборим, ама това е на момичето дневника и се надявам да няма нищо против лаф-моабета. 😄
Иначе според мен много ценни неща се казаха и... Вики, извлечи ползата! 🙂
14.02.19
17:45
Ако и е в повече- долу, в днясно, знаменцето и така.
15.02.19
02:48
Интересно. Преди да реша да си водя дневник, честно, без “филтри”, така както е, очаквах критика, но повече подкрепа и комуникация. Не ми беше лесно, публично да си призная, че имам проблем, но и голямо желание да се променя, никак не очаквах такава “спортна злоба” 🙂
Ако пишеш само хубави неща като интензивни тренировки, драстични диети, лафове - ти си “наш човек “, “готин си”!
В момента който споделяш своите преживявания, мисли, трудности, веднага ти упрекват, че мрънкаш и само се оплакваш.
Животът не е магистрала, и човекът не е безчуствен пън. Някой има хубаво, здраво, силно тяло по природа, някой, години наред работи над себе си лишавайки се от много неща да придобие желаното. Всички вървят към целите си, по различен път,въпреки всичко, искат най доброто за себе си.
Благодаря на всички Ви, тези който ме подкрепвате, който разбира смисъла на моите думи и не търси мръсни трикове в моите изказвания.
Няма да се откажа още в самото начало 🙂 Продолжавам позитивно Напред!
Продължавам всеки ден да правя по 100 клека. Вече нямам мускулна треска, доста време я имах, сега много по бързо ги правя и даже имам сили за още 50 🙂
Вики, не приемай всичко за критика. Ще видиш, че най-важната промяна е в начина ти на мислене и нагласа, а оттам ще дойде и физ.промяна. Сега ти се правят клекове - прави си ги! Ако те запалят по-цялостните комплекси и четеш още, ще е хубаво. Ако не -здраве да е 🙂
Движи се и мисли позитивно! Желая ти един хубав петък и уикенд с децата!
16.02.19
00:14
Благодаря ти Радост, не ми е лесно да се променя начина на живота, навиците и особено храната 🙂 но как казва един мой скъп приятел : Impossible is Nothing!!! 🙂
16.02.19
00:32
100 клека, дихателни упражнения.
Храната - Smoothie с ябълка, грейпфрут, лимом, цвекло.
- Кафе с бонбон
- Спагети с риба тон
- Зелена салата с филе риба
- Вода 1 л.
17.02.19
00:20
100 клека, дихателни упражнения.
Храната-кафе 3в1, хляб с топено сирене и пушена семга.
- кефир с шунка и малко хляб.
- Smoothie от спанак, ябълка, канела, микс семена, мляко и ванилия.
- кафе с 2 мини бухтички с крем 🙂 Вода 1 л.
Мнението беше редактирано от Виктория на 17.02.19 00:21.
17.02.19
22:58
Днеска за съжаление не успях да се направя клекове, почти цял ден вънка с децата, по парка. Утре ще опитвам да направя 200 клека.
Храната - кафе, 3 бисквитки, бонбон, сандвич с топено сирене и салам.
- Спагети с шунка
- Smoothie от ябълка, целина, лимон и моркови.
20.02.19
10:14
18.02 - понеделник, активен, тежък, но хубав ден!!!
200 клека за един ден ми дойдоха в повече, едвам не повръщах, но не се отказах 🙂
Дихателните упражнения си ги правя всеки път преди хранене, но, не знам дали е добре така?!
Храната хаотична, без контрол, на бързо какво намерих, защото тези дни са пълен стрес :( Постояно бях извън къщи. Яденето в понеделник : 4 Кафета, баничка, енергийно, зелена салата с купешки кюфтета. Мандарин. Малко вода.
На 19.02 (вторник) млечен шейк, кафета, овесена каша със сирене и кефир, солена риба(селедка) със зелена салата, парче домашна торта с ягоди. Принцеса с кашкавал и шунка.
Днес, 20.02 мога да се похваля, че ще направя една крачка напред с тренировката си. Имам си друшка- подрушка 🙂 16 кг - ва Пудовка 🙂
Закуската ми е плодово-овесен шейк.
21.02.19
23:50
- 100 клека, дихателни упражнения.
- мъртва тяга с пудовката 5×5
Храната - кафе с бисквитки,-Smoothie( спанак, киви, семена, мед, грейпфрут, лимон).
- Активия с мандарин.
- Киноа с зеленчуци (китайски микс) и пилешка пържола.
23.02.19
21:36
23 февруари, един прекрасен, зимен(сутринта имахме” пухкава” изненада), радост и щастие.Малката ни принцеса стана на 1 годинка!!! Без торта, кола, домашен хляб, вино, баница, зелена салата и месо, няма как 🙂
Взеха ми мерки, след 20 дена от записването ми в предизвикателството, не е голяма разлика, но и аз не съм полагала достатъчно усилие, особено със храната, все пак има малък напредък 🙂
- 80 кг
- гърди 105
- талия 91
- корем 110
- ханш 109
Жива и здрава да ти е рожденничката.
Храната ти все повече започва да ми харесва 😉