27.07.05
00:30
така ходих на лекар два пъти на хирург 1 път и ми казаха че няма никакви образувания ,но зърната ми изглеждат подпухнали и едни такива леко оглемени доколкото знам това може да е от пубертета и май си е гинекомастия ( доста такива младежи на мойте години 16 виждам то си личи и през тениската ) мисля разбрахте за какво става въпрос. тоя проблем до колкото съм чел из форума има и мад искам да го питам минали или не ?,
та по скат даваха някакво предаване дето някакъв даваше отговори на въпроси ( за фитнес става дума ) и някакъв му се обади и каза че зърната му били оглемени след като правил цикъл с бионабол и оня му каза да земе незнам си кво и незнам си кво и щял да се оправи. така аз не съм земал нищо и все пак са ми така мразя тея хормони през тая възраст ;0 та можете ли да ми кажете нещо което може да ми помогне ,но със сигурност да не може да навреди
мерси предварително много ще съм благодарен .
[quote author=“westsa”]може и да е мазно
щом лекаря ти е казал че не е гинекомастия
Ядренномагнитен резунанс най-добре може да установи ако са ти правили. Но наистина щом лекаря казва, че не е гинекомастия няма да се претисняваш от малко мазнини.
Няма лечение при гинекомастия от стероидите. Нали след пубертета, като си предрасположен е нормално да се управи хормоналният баланс и да изчезне. Но от стероидите само с уперация се лекува. Наистина им дават естроген блокери - Нолвадекс, тамоксифен. Но ако нямаш гинеко няма смисъл да ги взимаш. Искай ако има начин личният лекар да назначи ядренномагнитен резунанс и ако нямаш нищо, си свиркай и да не ти пука. След време с бодибилдинга няма да се забелязва. Расти си и да не ти пука
по-здрави
27.07.05
12:13
ами незнам не се сещам как се казваше водещия ,каза два препарата някакви страмни как да ги пиий и вика ще се оправи , а лекаря не вяревам да ми назначи нещо подобно защото нямам никакви твърди образувания просто самото зърно е подпухнало и щръкнало , но не е и мазно защото е само зърното а и не ми е висок процента мазнини затова се надявам да е от пубертета :)
28.07.05
23:02
ехо давайте мнения въпреки лекъря аз продължавам да си мисля че си е гинекомастия ...:( просто абе това ми е най - големия проблем за сега . иначе се оформих добре оголемих се и само тва ми проваля визията пу да е ..... ако наистина има нещо от аптеката дет може да помогне ......
30.07.05
22:56
това в гогала е отврат е аз не съ мтака няма мазно като тях и оформени кат на жена цици мойте са стегнати и си имат форма обаче само зърната са изпъкнали яко на преде и ми развалят насторението що годе и доста по гадно изглеждат .убиват ми и желанието за трен .
бтв и факта че като е студено и кат съм на стръхнал са нормални и изглежда добре ама ся както е лято и е горещо ....
та и да не се отклоняваме разбрах че на тоя водещ дето препоръча на момчето еди си кво и еди си кво по скат името му било недик ? за него съм слушал много “хвалби ” ; :lol: :lol:
и все пак надявам се да има такъв препарат напрао ще се почувствам кат
нов ... щото не ми се чака до 18 да разбера ще мине ли няма ли а лекарите кат видат че няма твърдо образувание и ми бият шута викат нищо ти няма а за визията кой лекар у пука .
Значи не е Генекомастия което е добре но надали някой ще може да ти каже със сигурност какво е това
JiVk0, стига си писал глупости с тоя недик и някви измислени препарати. Може да е некав дето да не му знаем името! Но препарат против гинекомастия няма! При мъжа след като се получи е възможно да стане на тумор и т.н., не е шега работа и единственият начин е операцията!
по-здрави
100 % няма мазило вълшебно всичко е оперативно то при някой топ профита личи оперативната намеса под зърната и ако е имало подобен лек то той да е използван именно там
15.02.07
20:42
Jivko брат да ти кажа моито нещо е същото.Гърдите ми са добре развити не перфектни но са прилични но, и аз имам сланинки в долната част като теб зърната ми са малко по големи и са пухкави :).нямам никви топчици под зърната неме болят като ги стискам просто са такива.и аз съм се психирал зако е тъй.Но от прочетените до сега постове май ни няма нищо ми се струва ;).Значи аз преди бях дебел ама вече съм слаб.може би от това да е останал някои дефект.Сега качих 7 кила и гърдите ми се омазниха малко,но лятото като ги сваля някои друго килце мисля че ще е по добре.Ако иска6 пусни някои снимка и аз ще пусна да видим какво ще ни посъветват :?
Живкоо и аз имам същия проблем ... много е ши!@но ...и на мен като ми стане студено и си стават нормални .... :cry:
идвало ми е дори да зема някфа спринцовка и да изсмуча тва дето е вътре.... :? :?
[quote author=“Nazgul”]Живкоо и аз имам същия проблем ... много е ши!@но ...и на мен като ми стане студено и си стават нормални .... :cry:
идвало ми е дори да зема някфа спринцовка и да изсмуча тва дето е вътре.... :? :?
Jivko виждам че темата си я пуснал преди повече от 1 година.От тогава променило ли се е нещо,или пак са ти така зърната?
15.02.07
21:16
ААА стига детски работи ,ако видите моите гърди отпуснати и ще заобичате вашите си ,
Всичко се получава когато се тренира само средна част (нямам горна и долна лежанка)
И когато човек е на ВВД
Може да се коригира с диета но да те зарадвам -първо ще свалиш мускули ,после още мускули и накрая ще се махнат и мазнините в долната част.....