Ям много но не качвам?

25.02.19
23:44

На 17 съм висок 1.80 тежащ 61-62 килограма ,чист мускул релефа пръска дет са вика ... каишш но без грам мазнини, ям като провален какво ли не и здравословно и мазно като баници и пици ,тренирам зала 4 5 пъти в седмицата по 1 час горе долу ,хапвам по 4 5 пъти,стигал съм даже и 6.. често съм гладен ,незнам но ми казват че е защото сега раста ,аз лично си мисля че съм зависим от храната защото постоянно ям и по много, маняк съм гледам всякви режими и диети за маса ..как ям?
Закуска 3 4 яйца бъркани със спанак +купа овес ,соево мляко ,банан,бадеми ,фъстъчено масло
После или сандвич с пилешко или 1 кофичка кисело мляко с нещо като банан или друг плод
За следобед 1 пържола с въглехидрати.Отивам след това да тренирам ,пребирам се и ям или манджа с месо или чисто месо ,абе нещо пръскащо на протеин..и като за завършек за лека нощ то ше е кисело мляко ли,бадеми ли, чия с нещо,мед тва онова и лягам гледам да не преяждам разделям количеството храна на малки порции и правя 5 6 ядения ,какво ще кажете отностно?

Темата беше редактирана от Миро Николаев на 26.02.19 11:53.

26.02.19
06:59

Първо се научи да пишеш с пунктуация. Едва ли има много като мен търпеливи да ти четат писанията така поднесени.

И второ - искаш да станеш мъж, а ядеш като момиче. Кво е тва 25 грама бадеми, 100 грама боровинки и 2 яйца? Рецепта за маска за блестяща и подхранена до корените на косъма коса ли е, кво е? 😄

Имам един тийнейджър като теб вкъщи. Като му кажа да яде ми вика че той си яде по МНОГО. Като го накарах да си сметне калориите, ми той 2000 не може да върже на ден. И то в ден, в който знае че ще му смятам калориите. Значи представи си в нормален ден по колко яде. И то половината му храна са боклуци като твоите - банички и други такива.

Яж по 2 чинии домашна манджа 3 пъти на ден, тренирай си и ще станат нещата. И се радвай че си лийн сега, ще имаш време да си направиш коремче като порастеш.

Миро, нямам нерви да чета написаното и да опитвам да го разбера, не е приемливо да се продължава в този безобразен стил.

Започвай да ядеш стабилни количества смислена храна и да тренираш здраво. Махни всички боклучави храни от менюто си, старай се да спиш достатъчно.

01.03.19
05:16

Ще споделя нещо което вълнува всички, които си мислят, че са с бърз метаболизъм. Поне мойте приятели са така.
Ядат само 1 път на ден, най- много два пъти и аз на око понякога им следя калориите и изненада, никой от тях не приема над 2000ккал 🙂
Оказва се, че имат нормален метаболизъм а не някой супер, мега, гига, бързия 🙂
Започни да се храниш нормално 4, 5,6 пъти и качествена храна и ще качиш 🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1