Явно правя нещо неправилно

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

казано от Queen Cobra на 01.08.19, 15:28:

Няма какво да ми е неудобно, а ти , лично, прочети повече истинска литература от компетентни източници, а не само да разчиташ на собственото си мнение или такова на твои приятели. Прекалено често виждам мнения, подкерепени от нечии “съвет” или “личен опит”, което е безсмислено от практична гледна точка.
Ако Ивон има анорексия, тя се лекува от лекар, а не сама или във форуми. Разбира се, че е добре да знае състава на храната , дори да не си смята макросите. Как иначе  ще избере да яде едно или друго, ако не знае какъв резултат да очаква?

Прочети “Сидхарта”... Препоръчвам ти я.

CA

04.08.19
07:09

казано от Ивон Антонова на 04.08.19, 01:41:

казано от Carbohydrate на 01.08.19, 13:22:

Първо за мускулите.
Тук на форума има много хора които тренират по много различен начин, защото и целите им са разлечни. Ако питаш ББ (бодибилтър), той ще ти отговори по различен начин от трибоец (който се стреми да повиши абсолютната си сила в дадено упражнение), да речем. И за двамата основната дума е МУСКУЛ, но до като първия цели хармонично развито тяло и обема на мускелите има значение, то за вторият важно е мускела да е силен, а това че е изразен е вторичен фактор от тренировките му.
Така е и с отслабването. На форума има различни хора, които са отслабнали по различен начин, например: Маги поддържа здравословно хранене, себепознание чрез йога; Мира поддържа и корегира теглото си чрез физически натоварвания и балансирано хранене, което може да не е толкова стриктно, защото физическите натоварвания го тушират....Има и други, разбира се, но всеки гледа от своята камбанария и съветите им са верни за тях...което не ги прави грешни за те.
спича ми компа))))..после ще добавя.

Благодаря за вниманието!
Разбирам какво се опитваш да обясниш, но все пак търся лично мнение и опит. И, естествено, пробвам или избирам това, което мисля, че ще има ефект, или пасва на моята цел.

Нищо не разбираш! Дойде тук за мнение, а даваш акъл на хора, които не познаваш. Повечето хора тук имат толкова стаж и опит, който само можеш да мечтаеш да имаш. “Пробвам и избирам” са думи, които те доведоха при нас и пак продължаваш със тях. Това няма да ти оправи нещата, за съжаление. Нищо лично...както казват хората...това, което сам си направиш и господ не може да ти стори...да ми прости, че го споменавал по такива теми!
Нали виждаш, че проблемите ти са започнали от това, че си мислиш, че си постигнала нещо и от твойта твърдоглавост.
Опитвам се да ти помогна, както и хората тук. Твоето е решението. На никой няма да му пука, че взимаш грешни решения, както си правила до сега. Защото в природата има естествен подбор и тя не прощава....

казано от Carbohydrate на 04.08.19, 07:09:

казано от Ивон Антонова на 04.08.19, 01:41:

казано от Carbohydrate на 01.08.19, 13:22:

Първо за мускулите.
Тук на форума има много хора които тренират по много различен начин, защото и целите им са разлечни. Ако питаш ББ (бодибилтър), той ще ти отговори по различен начин от трибоец (който се стреми да повиши абсолютната си сила в дадено упражнение), да речем. И за двамата основната дума е МУСКУЛ, но до като първия цели хармонично развито тяло и обема на мускелите има значение, то за вторият важно е мускела да е силен, а това че е изразен е вторичен фактор от тренировките му.
Така е и с отслабването. На форума има различни хора, които са отслабнали по различен начин, например: Маги поддържа здравословно хранене, себепознание чрез йога; Мира поддържа и корегира теглото си чрез физически натоварвания и балансирано хранене, което може да не е толкова стриктно, защото физическите натоварвания го тушират....Има и други, разбира се, но всеки гледа от своята камбанария и съветите им са верни за тях...което не ги прави грешни за те.
спича ми компа))))..после ще добавя.

Благодаря за вниманието!
Разбирам какво се опитваш да обясниш, но все пак търся лично мнение и опит. И, естествено, пробвам или избирам това, което мисля, че ще има ефект, или пасва на моята цел.

Нищо не разбираш! Дойде тук за мнение, а даваш акъл на хора, които не познаваш. Повечето хора тук имат толкова стаж и опит, който само можеш да мечтаеш да имаш. “Пробвам и избирам” са думи, които те доведоха при нас и пак продължаваш със тях. Това няма да ти оправи нещата, за съжаление. Нищо лично...както казват хората...това, което сам си направиш и господ не може да ти стори...да ми прости, че го споменавал по такива теми!
Нали виждаш, че проблемите ти са започнали от това, че си мислиш, че си постигнала нещо и от твойта твърдоглавост.
Опитвам се да ти помогна, както и хората тук. Твоето е решението. На никой няма да му пука, че взимаш грешни решения, както си правила до сега. Защото в природата има естествен подбор и тя не прощава....

Добре, явно знаеш по-добре от мен какво се случва в главата ми. Чуй, на никой никога не му е пукало за някого- всеки гледа себе си. За съжаление. Изградил си погрешно мнение за мен. А и какво като има стаж- все пак на първо място е човек. Но не знам кога съм им дала акъл. Винаги имам уважение към всички от всякакъв стаж и не съм се отнасяла непристойно, и не се отнасям.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1