Брада

13.08.19
02:19

Искам да питам имам много косми по тялото абсолютно навсякъде а съм само на 15 години щом имам толкова окосмяване  ще имам ли гъста брада и ще се засили ли окосмяването по нататък или ще намалее?
Тренирам на лостове , не пия и не пуша

13.08.19
09:13

Щом от сега си космат, космите ще стават само повече, по-малко няма да стават. Виж, това с брадата е донякъде независимо от останалото окосмяване. Обикновено много косми=добра брада, но имам един бивш колега - космат като сибирска мечка по тялото, а брадата рехава. Та въпрос на късмет. Ще разбереш скоро, няма къде да избягаш 😄

gggddd

13.08.19
10:18

Деян

13.08.19
10:24

Много известен тоя нашия-у цЕл свет го знаят и му се кефят ;-) Между другото бях чел, че наистина има много фенове и последователи, повечето от които май извън БГ.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1