Дебел с желание за отслабване

15.08.19
15:30

Здравейте, дебел съм от както се зная(с малки изключения),но съм решил този път да се заема сериозно с проблема. Разбира се трябва ми и Вашата помощ,знание и мотивация. Като за първо хранителният режим е задължителен,но да тренирам ли или само ходене? Мъж съм на 31 год. и 115/117кг при ръст 1.73см и увиснал голяяям тумбак. Предложиха ми едни добавки и ги взех дано успея да кача снимките, и моите гадни снимки колкото и да ме е срам. С две думи гадна работа а на живо е още по зле!

Темата беше редактирана от Асен Юруков на 15.08.19 15:46.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Започни някакви тренировки - има доста програми за начинаещи в сайта. Само с ходене не знам какво ще постигнеш.
За храната нищо не си споменал?
Добавки не ти трябват , но щом вече си ги взел може да ги приемаш.

Според мен е най-важно е да си отговориш как си се докарал до това състояние. Постави си някакви цели ( реални ). Останалото е само труд и постоянство!

15.08.19
16:49

Тия добавки ще ти дадът най-много 10 процента към твойте постижения. Тренирай, ходи тичай, прави каквото можеш, няма упражнение, което да е в повече. Истината е, че трябва хранителен режим и тренировки. Трябват ти 1500-1800 калорий дневно, които да бъдат набавени от качествени неща като извара, риба, пиле, яйца, салати и т.н.. Държиш това постоянство един дълъг период от време и ще получиш нужния резултат. Консумирай всяка сутрин и преди тренирова зелен чай и кафе, те ще засилят малко метаболизма. Успех в начинанието!

Здрасти!

И двете - и ходене, и тренировки със съпротивление.

Добавките не ти трябват, но след като ги имаш вече, изпий си ги, но не инвестирай във втора покупка.

Дай да видим храненето ти как е.
Какво мислиш за идеята да си направиш дневник тук?

15.08.19
18:18

Благодаря за отговорите! Храненето не ми е добре в момента,но мисля да съм на НВВМХ какво мислите? Да дневник ще си направя.

15.08.19
18:29

90% от успеха ти е в храненето. Трябва да почнеш да си броиш калориите. Знаеш ли как става? Няма магии, теглиш всяка храна, пишеш колко грама, смяташ колко калории и трябва да стоиш на калориен дефицит. И ще отслабнеш. Толкова е просто. Поне като идея, вече реализацията изисква да си мотивиран и постоянен. Разбира се, ако спортуваш ще си по-отдаден и дисциплиниран. А и като видиш колко е трудно да си вдигнеш туловището или да си сгънеш тумбака за да правиш нещо, ще ти се вдигне мотивацията да си постоянен с храната и да отслабнеш.

Deviant

22.08.19
17:16

Най-подходящите упражнения за подобни случаи са лежанката и легпресата, както и други подобни уреди
изискват минимално усилия, и катализират процесите за изгаряне на мазнини и изграждане на мускулатура, които в последствие да ти помогнат за напредъка, без да се чувстваш изцеден от усилията и един бонус за психиката, виждаш бързи резултати, в тежестите и повторенията с които боравиш това си е подсъзнателен стимул за поддържане на постоянство.
За кардио, стълби и т.н. ако си държиш на ставите просто недей, докато не си понормализираш теглото и адаптираш мускулатурата, може би ще го понесеш... но може би не...

Храненето не е маловажно ест, избягвай изкуствени сладки и мазнини и плодове освен ябълки, яж си пържолки яйца и т.н. Ако тренираш редовно ще забележиш и намаляне на апетита или по-скоро саморегулирането му.

Мнението беше редактирано от Deviant на 22.08.19 17:19.

22.08.19
17:23

казано от M M на 22.08.19, 17:16:

Най-подходящите упражнения за подобни случаи са лежанката и легпресата, както и други подобни уреди
изискват минимално усилия, и катализират процесите за изгаряне на мазнини и изграждане на мускулатура, които в последствие да ти помогнат за напредъка, без да се чувстваш изцеден от усилията и един бонус за психиката, виждаш бързи резултати, в тежестите и повторенията с които боравиш това си е подсъзнателен стимул за поддържане на постоянство.
За кардио, стълби и т.н. ако си държиш на ставите просто недей, докато не си понормализираш теглото и адаптираш мускулатурата, може би ще го понесеш... но може би не...

Уау, колко бро-сайънс на едно място! 🙂

казано от M M на 22.08.19, 17:16:

Ако тренираш редовно ще забележиш и намаляне на апетита или по-скоро саморегулирането му.

Сериозно?!? 🙂 Някои хора трябваше да сме станали направо злояди вече...

Deviant

22.08.19
17:37

хахах, това е шоковия ефект на адаптацията, както казах просто се нормализира метаболизма, а не че културиситите и желаещите виреят на фотосинтеза, защото са нонстоп в залата 😄

22.08.19
19:28

казано от Асен Юруков на 15.08.19, 15:30:

Здравейте, дебел съм от както се зная(с малки изключения),но съм решил този път да се заема сериозно с проблема. Разбира се трябва ми и Вашата помощ,знание и мотивация. Като за първо хранителният режим е задължителен,но да тренирам ли или само ходене? Мъж съм на 31 год. и 115/117кг при ръст 1.73см и увиснал голяяям тумбак. Предложиха ми едни добавки и ги взех дано успея да кача снимките, и моите гадни снимки колкото и да ме е срам. С две думи гадна работа а на живо е още по зле!

Евала,че си заел сериозно да се вземеш в ръце!Трябва да си промениш тотално начина на живот и то да е за постоянно.Няма да стане с магическа пръчка за месеци,приготви се за дълъг маратон.Не се притеснявай да ходиш на фитнес,аз винаги като видя хора като теб в залата и се възхищавам🙂Сега поне навсякъде има достатъчно инфо за хранене,тренировки и кое как.С времето ще се научиш да пресяваш тази информация и да прецениш кое е добре и кое не.Ще ти бъде много трудно,но ще имаш и много хубави моменти.Пожелавам ти успех и не се отказвай!🙂

Мнението беше редактирано от Ivailo Dimitrov на 22.08.19 19:33.

02.09.19
14:31

Когато отслабнеш ще трябва да махнеш и излишната кожа,а това ще е най-неприятната част от твоята трансформация,за съжаление...Но не е невъзможно!
Успех и от мен!

Вдигай базово-клек, тяга, военна преса. Аз не тача много вдигането от лег и затова не го препоръчвам. Махни сладкото или поне го намали.С храната е най-трудно, знам го от личен опит. Опитай се да я намалиш, първо вечер. Аз не броя калории, но се опитвам да не свалям повече от половин до килограм седмично. Просто не е полезно и стреса е огромен, пак го казвам от личен опит. Спри газираното, алкохола, пак е трудно но е постижимо. Добавките не оправят системата.
С теб сме на една пътека, но аз вървя по нея от доста време. В момента тежа 118 килограма, но изглеждам доста по-прибран от теб. Едва ли ще заприличаме на момчетата от рекламите и филмите, но поне може да се опитаме да постигнем нещо пък докъдето ни стигнат силите.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1