Хранителен състав на пълномаслено мляко?

15.11.19
09:56

Здравейте! Въпросът ми е какъв е хранителния състав на пълномасленото краве мляко, понеже пия само домашно и сега си следя калориите? Благодаря предварително.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Точно няма как да знаеш, надявам се разбираш защо.

Взимаш някакви средни стойности и действаш.

15.11.19
10:26

Знам, че не може с точност да се каже, но търсих в интернет и нищо не намерих за този вид прясно мляко. Някакви ориентировъчни стойности?

казано от King K на 15.11.19, 10:26:

...търсих в интернет и нищо не намерих за този вид прясно мляко.

Какъв вид е това мляко?

15.11.19
11:38

Домашно краве прясно мляко.

Смятах, че е ясно, ама...

Какво дефинира едно мляко като домашно?
Защо според теб няма данни за домашно мляко?

Защото съдържанието му може да варира според породата на говедото, храненето, здравословното му състояние и други фактори. какво пиеш ти - никой не знае и съответно никой не може да ти напише състава на това мляко.

Ако мислиш, че 10 kcal са фатална разлика - пусни млякото на изследване и така...

Bart Simpson

15.11.19
13:14

Бил съм във фермата, не мога да се закълна в тях, но млякото е “домашно”.
Само ориентировъчно.

15.11.19
23:58

Благодаря Ви!

17.11.19
22:19

Аз използвам тези макроси, домашното мляко се води whole milk.

25.11.19
11:49

Благодаря

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1