04.12.19
12:10
Здравейте колеги, имам въпрос свързан с комбинацията на протеин исолат,аргинин ,омега 3-6-9 ,достатъчни ли са ? Има ли нужда от още добавки ? Целта ми изчистване и орелефяване . Благодаря предварително 😊😊😊
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.12.19
13:35
казано от Никола Николов на 04.12.19, 12:10:
Здравейте колеги, имам въпрос свързан с комбинацията на протеин исолат,аргинин ,омега 3-6-9 ,достатъчни ли са ? Има ли нужда от още добавки ? Целта ми изчистване и орелефяване . Благодаря предварително
Има нужда от адекватна диета и хубава храна.
04.12.19
14:39
Всички дето си ги изброил не са добавки за сваляне сами по себе си, а и не си описал нищо конкретно за теб самия- колко искаш да свалиш, как тренираш и тренираш ли въобще...
Като цяло добавките са само спомагателни към останалото и са мааааксимум 20% от нужното за да се сваля. А останалото, това са калориен дефицит и хормонален баланс. За да си в дефицит трябва да тренираш и да си подбираш правилно храната. Ама така без да си опишеш моментното състояние и целите, никой нищо няма да ти каже. Ако не ти се описва, напиши в гугъл “добавки за сваляне” и си избери нещо на случаен принцип...
Мнението беше редактирано от Николай Филипов на 04.12.19 14:40.
04.12.19
16:22
Тренирам колеги 4 пъти в седмицата горна долна част колкото до храната не следя калории, но се храня чисто (не ям захар ,наблягам на пълнозърнести храни ,месо ,яйца не консумирам бърза храна всичко си го приготвям и е общо взето готвено )ако ми остане време ходя да бягам и греба от време на време
Забрави хляба и въглехидратите за даден период. Чисти меса, извара, яйца и салати, а ако искаш да забързаш нещата при мен animal cuts + l carnitine + yohimbin даваше страхотни резултати, но идва тежка комбинация от към стимуланти. От началото може да имаш безсъние и както казаха колегите винаги леко гладен и стабилни тренировки.
04.12.19
23:44
казано от Unrivaled на 04.12.19, 21:16:
Забрави хляба и въглехидратите за даден период. Чисти меса, извара, яйца и салати, а ако искаш да забързаш нещата при мен animal cuts + l carnitine + yohimbin даваше страхотни резултати, но идва тежка комбинация от към стимуланти. От началото може да имаш безсъние и както казаха колегите винаги леко гладен и стабилни тренировки.
Не знам защо във всеки пост предлагаш съвкупност от добавки,всякаш в тях е тайната на успеха. Човека видимо не знае как да се храни и какво е хубава храна....ти за добавки си тръгнал да му даваш съвети. Да не говорим,че и тренировките са същите като диетата му.
казано от Hustle на 04.12.19, 23:44:
Не знам защо във всеки пост предлагаш съвкупност от добавки,всякаш в тях е тайната на успеха. Човека видимо не знае как да се храни и какво е хубава храна....ти за добавки си тръгнал да му даваш съвети. Да не говорим,че и тренировките са същите като диетата му.
Защото ще му дадат едни 30 процента над постигнатото от него.
06.12.19
15:48
казано от Unrivaled на 06.12.19, 14:17:
казано от Hustle на 04.12.19, 23:44:
Защото ще му дадат едни 30 процента над постигнатото от него.
Голяма глупост....
Не може на един човек който видимо няма абсолютно никакви познания с тренировки и храна,да му даваш съвети какво да взима. Когато си стигнал едно по-напреднало ниво,да,не отричам,че няма да има ефект,но този ефект ще дойде тогава когато тренировките и храната са изпипани.
Другото което е не може всеки втори в форума да пита какво да взема за да стана як,а да не питат ,как да тренирам,как да се храня.....ако с едни добавки(доста скъпи в последно време) се правеше тяло за един сезон,всеки втори щеше да е културист. Ми дай тогава да му направим и схема с АC ,от тях няма да са 30% ,а 50% по-добра форма ще направи.....
Мнението беше редактирано от Hustle на 06.12.19 15:50.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече