Фитнес

15.12.19
09:07

Здравейте, може би пускам клиширана тема, но е важно за мен да чуя мнението Ви. Сава въпрос за ходенето на фитнес сам... Преди година и половина ходих редовно на фитнес с една приятелка в продължение на две години. В момента уча в друг град и много ми се иска да тренирам, но ме е срам да отида сама на фитнес, за което се ядосвам сама на себе си. Ако някой е бил в такава ситуация, нека сподели как е преодолял този срам.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Преди години, може би 8-10 и при мен беше така ходих само с приятели и после те като се откажеха спирах и аз и нямах кой знае какви резултати.Измина доста време от този пориод преди да се захвана да ходя сам преди 2 години и в момента резултатите които постигам сам са много много по-добри от колкото с приятели.Просто съм много по концентриран и отдаден на това което правя.Срама го имаше в началото малко, но изчезна след няма и 2 седмици.В крайна сметка не отиваме във Фитнеса само за приказки, а отиваме да си гоним целите и мисля, че сам е още по-добър вариант, така че тръгвай смело и хич да не ти пука.Няма нищо срамно.

Здравей! Според мен спокойно може да инвестираш в два дъмбела. С тях може да правиш страхотни тренировки. Суингове, гоблет клекове, бг клекове, тръстари, гребане от земя, фермерска разходка, обръщане, изхвърляне, флор преси, ренегатско гребан и куп други прекрасни упражнения. Не е нужно да са скъпи, нови и лъскави. Спокойно може да намериш по-стари на прилична цена. Тренираш когато поискаш, няма да го има притеснението и парите се избиват. Заучаваш техниката на упражненията и с времето прогресираш. Но ако държиш наистина да ходиш на зала, няма нищо срамно. На повечето хора в залата им пука, за това да направят своята тренировка. Успех! 🙂

Деян

15.12.19
13:40

Аз не знам какво срамно има да се ходи на място, на което всички присъстващи са отишли за едно и също нещо. Освен ако има някакво притеснение, че си заобиколен от непознати, разни групички, които се познават и т.н. Или пък се срамуваш, защото примерно си дебел или супер кльощав и/или си неук при изпълнението на упражненията, ще те обсъждат, ще ти се смеят и др. Реално, на никой не му пука кой какъв е и всеки си гони неговите цели.
Освен пък ако не си някоя прилична мацка и да се притесняваш да не те свалят и да ти досаждат. Но и това е рядкост, поне в двете зали, които посещавах, не съм виждал подобни работи. Е, в рамките на нормалното е някой да се опита да завърже приказка, но нищо страшно.

Напълно те подкрепям бате Дидо! Аз ходех в началото в един гаражен фитнес и там имаше групичка от хора, които бяха ужасни. Постоянно пърдяха и се оригваха, и даже единия правеше уш бицепсово сгъване със 60 кг, а то си беше направо суинг за бицепс, а аз си сгъвах с 30 кг стриктно, и той ми вика, стига си правил релеф. Хващай големите тежести и прави маса. Но аз съм от малък град и в гаражно фитнесче, не се очакваше друго. Иначе съм ходил и в по-големи фитнеси и никога не съм срещал лошо държание. Всеки си тренира, гони целите си, даже съм се запознавал с доста интелигенти хора и ми е било приятно, хем да общувам с тях, хем да тренирам. Така че бате Дидо е прав, давай смело.

16.12.19
00:28

Аз лично, когато ме бе шубе, все ходех в часовете, когато залата бе полупразна.
С времето започна да ми става все повече кеф, когато е пълна и да ходя в тия часове. Идва ми зареждащо, а празната зала - демотивиращо. Когато имам усещането, че някой прави втора серия, докато аз още почивам от предната, то няма как да не станеш и да не си я направиш.

Общо взето отиваш, правиш си нещата, без да ти пука и си заминаваш. Никой стабилен няма да те съди.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1