13.01.20
21:47
Здравейте, момче на 22 години съм. Понеже съм много слаб от 2-3 месеца започнах да тренирам качих 6-7 килограма. Често дори и преди фитнеса съм имал хемороиди и кръв. Наскоро пак започна да ми тече кръв и ходих на гастро и ми каза, че имам вътрешни хемороиди и течеше доста кръв. Каза обаче, че трябва да спра да тренирам и не трябва да вдигам нещо повече от 2-3кг.
Каза може бягане или леки упражнения, но аз съм слаб и исках качване на мускулна маса, а с бягане и 2-3 кг няма как да стане.
Това означава, че сега пак ще сваля килограмите и ще стана отново клечка.
Има ли хора с подобни проблеми или някой който да даде съвет. Не знам какво да правя вече...
Темата беше редактирана от Георги Атанасов на 13.01.20 21:48.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
13.01.20
22:54
И аз имам,а се занимавам и с културизъм....зор си е. Избягвай запек и азотно/напомпващи продукти.
Със сигурност има и културисти/трениращи с хемороиди.
Мнението беше редактирано от Hustle на 13.01.20 22:58.
13.01.20
23:05
Не взимам никакви добавки дори. Запек имам откакто се помня стоя по 40 мин в тоалетната дори да ям и плодове и течни храни.
Когато тренирате възпаляват ли се и да почват да кървят ?
Мнението беше редактирано от Георги Атанасов на 13.01.20 23:06.
13.01.20
23:07
казано от Георги Атанасов на 13.01.20, 23:05:
Не взимам никакви добавки дори. Запек имам откакто се помня стоя по 40 мин в тоалетната дори да ям и плодове и течни храни.
Когато тренирате възпаляват ли се и да почват да кървят ?
Ами от запека ти идва и проблема най-вероятно. Ами и от трениране ми се получава но не толкова често
Може да отидеш и да се подложиш на оперативно лечение. Мисля че ще ти се подобри изцяло качеството на живот, не само свързано с фитнеса.
13.01.20
23:16
До колкото знам оперативно като се махнат боли доста и после има хора, които по 1г са в болнични, защото ги боли.
Другото което е, че дори да се махнат оперативно това не означава, че няма да се появят пак след 1-2 години. А съм чел и хора, които се оперират, защото имат хемороиди без болка без никакви сериозни причини, а след операцията възникват болки и проблеми. Затова не искам да се подлагам на операция, ако има вариант да не се прави.
А лекаря ми каза просто да се откажа по-добре и че ще си остана с по елегантна форма. И че е по-добре така отколкото да стане по-голям проблем усложнения, операция и тнт. Тъй като може да текнело много кръв и да предизвика анемия.
Естествено здравето е по-важно от външния вид, но съм много слаб и така ми се искаше да тренирам и да кача кг, но ако е за сметка на здравето бих се отказал. Затова търся все още съвети мнения начини какво да направя
Мнението беше редактирано от Георги Атанасов на 13.01.20 23:24.
13.01.20
23:54
казано от Георги Атанасов на 13.01.20, 23:16:
До колкото знам оперативно като се махнат боли доста и после има хора, които по 1г са в болнични, защото ги боли.
Другото което е, че дори да се махнат оперативно това не означава, че няма да се появят пак след 1-2 години. А съм чел и хора, които се оперират, защото имат хемороиди без болка без никакви сериозни причини, а след операцията възникват болки и проблеми. Затова не искам да се подлагам на операция, ако има вариант да не се прави.
А лекаря ми каза просто да се откажа по-добре и че ще си остана с по елегантна форма. И че е по-добре така отколкото да стане по-голям проблем усложнения, операция и тнт. Тъй като може да текнело много кръв и да предизвика анемия.
Естествено здравето е по-важно от външния вид, но съм много слаб и така ми се искаше да тренирам и да кача кг, но ако е за сметка на здравето бих се отказал. Затова търся все още съвети мнения начини какво да направя
В момента има начини ,оперативни в които излизаш в същия ден и си готов. Да гаранция ,че няма да ти излязат пак,никой не може да ти даде,но ти имаш кървене от запека,който получаваш.
14.01.20
00:15
Всъщност е много странно, защото не знам дали е точно запек. Аз ходя по 2-3 пъти на ден просто много бавно по 30-40 мин. Но това е друг въпрос едва ли някой тук ще може да отговори
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече