20.03.20
12:09
Здравейте,
Пиша ви за съвет относно приема на Омнадрен, купен от билдърски сайт.
Използвам Омнадрен като лекарство и обикновено го купувам от аптеката. Преди 2-3 седмици той беше изчерпан почти изцяло в аптечната мрежа, а предвид ситуацията не е ясно кога ще може да се достави пак. Видях в билдърски сайтове, че препарата се предлага и то на доста по-ниска цена от аптечния. Поръчах си и сега като сравнявам има малки отклонения в ампулите между аптечния и този от билдърския сайт. Според вас каква вероятността да е фалшификат? Някой имал ли е проблем с приема на препарата купен от сайтовете? Моля ви, споделете опит, за мен това е хормонална терапия и всякакви експерименти са силно противопоказни.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим20.03.20
12:45
Макар във форума да е забранено обсъждането на подобни медикаменти, предвид естеството на въпроса, ще оставя темата активна.
Моля обаче да стоите далеч от дискусии на въпроси като “Откъде да си купим?”, “Как (да) го използваме?” и други подобни. Нека не се коментират и конкретни търговци и качеството на продуктите, които предлагат.
Подобен тип теми стоят върху много тънък лед, затова призовавам да внимавате, за да може все пак авторът да намери отговор на въпроса, който е задал и да не се налага заключване и архивиране на темата.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.03.20 12:46.
20.03.20
12:55
Много се извинявам, че съм нарушил правилата на форума и Ви благодаря че не изтрихте темата. Изобщо няма да коментирам от къде съм го взел или приема, който при мен е по лекарско предписание и едва ли е интересен за някого. Само качеството ме интересува. Благодаря Ви още веднъж.
20.03.20
13:13
Над 50% е вероятността да попаднеш на менте, въпреки, че това е евтин препарат.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече