31.07.05
16:17
въпро са ми е навсякъде пише че трябва да се взима по 120-150 гр на ден ма тия грамове да са само сух протейн или тия грамове да се получат след разтваряне на протейна??
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим31.07.05
16:32
е по безмислена тама не бех виждал :P :lol: :shock:
колко кила си ?ще сваляш или ще качваш ?къф метаболизам си ?за къф протеин става дума ? абе неам думи....
браво пич още малко и ще се научиш поне да питаш :wink:
31.07.05
16:47
[quote author=“astroboy”]въпро са ми е навсякъде пише че трябва да се взима по 120-150 гр на ден ма тия грамове да са само сух протейн или тия грамове да се получат след разтваряне на протейна??
Ако беше след разтваряне щеше да е в милилитри. А 120-150гр. е за доста голям човек, ако си начинаеш(което май е така) по 30 до 60гр. на ден е добре, но пак зависи от целите ти, теглото ти и много други работи. Разгледай сайта хубаво и после питай пак!
astroboy, ти да не падаш от звездите?! Да ти кажа - направо ме кефиш отвсякьде. Всьщност имам един сьвет кьм теб - слагай повечко водица и пии ако искаш и по 1 тон протеин/кг телесно тегло, изчеслено по ‘’новата’’ формула!
Айде, и другия пьт мисли, та да не се излагаш!
точно за това ви питам че 120 гр ми се виждат много четох от зад на опаковката на супермасс 2100 и пише 30 или 60 или пуък 120 гр и затова питам !!!!
31.07.05
22:13
Има се предвид обща дневна дажба. Протеина преди и след разтвяряне е една и също концентрация, мисля че е елементрарно. Праховият протеин се дозира 30-45 грама след тренировка да речем. Ако имаш друг въпрос, питай.
ами 1во е протеин не протеЙн (знам че това не е литературен форум но все пак това ти е заглавието на темата...оправи го..)
второ supermass 2100 е гейнър а не протеин! (може би си ги слял и си написал “протейн” ? :P) => количествата от препарата които можеш да поемеш са леко по-различни :)
120грама чисти протеини наистина са доста ... това е по-близко до дневната ти дажба , включвам и храната естествено , в крайна сметка от гейнъра по 100 грама мисля че можеш най-спокойно да си джуркаш (пак зависи от метаболизъм тегло и какви са ти целите в крайна сметка...внимавай как качваш мазно !)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече