27.03.20
15:41
Здравейте група,
както в спорта, така и в здравословния начин на живот все още не мога да се справям добре. Опитвам и опитвам с фитнес програми и режими за хранене... зная, че при мен е специфично заради Детската Церебрална Пареза. Има упражнения, които не мога да изпълнявам както трябва заради парезата, но и не мога да се справя с храненето .
Ежедневието ми е свързано с учителската ми професия, при която водя заседнал начин на живот. Затова гледам да отделям време за трениране по 4 дни в седмицата по 90 минути (мисля, че е добре), но за хранене не мога да отделям много средства (нямам тази възможност). Искам да споделя, че храненето ми предимно е от супи и яхнии, но се старая да хапвам зеленчуци, плодове, много вода, чайове, овесени ядки, сурови ядки и месо.
Как да направя така, че храненето ми да се превърне в моя полза?
Благодаря ви!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.03.20 19:30.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
27.03.20
19:32
Здравей! “В моя полза” не ми говори нищо. Ще получиш отговори, които няма да съдържат никаква информация. И аз не се наемам да ти пиша глупости и да си губя времето. Учител си, така, че задай конкретни въпроси, за да получиш конкретни отговори ;)
28.03.20
08:03
Здравей тренирам вече 1 год и половина тренирам усилено аз съм висок 180 и тежа 86 кг със моето заболяване някои упражнения са ми трудни признавам защото лявата ръка ми е парализирана също и кръка но ръката е по сложно но се справям и долу горе поддържам форма въпроса ми е за хеаненето спазвам колкото мога да кажа че режим хранителен не пазя.Искам да направя релеф но ми е трудно това ми е въпроса?
28.03.20
11:52
Тренираш от 1 год, така...
Релеф, това е мускулите да се виждат отчетливо. Какво сложно има тук? Ами, първо, трябва да имаш мускули, като такива. Това означава, да имаш добре развити не само големи мускулни групи, но и малки такива. Да работиш за релеф, означава, че вече ги имаш изградени. Всичко друго, се нарича отслабване)))))).
Можеш да направиш хранителен режим, нисковъглехидратен в продължение на от 1 до 4 мес. Или да тренираш на ръба на необходимите ти калории, като добър вариант е цикличното хранене, което го препоръчвам! Така, няма нужда от диети, лишения и т.н.
28.03.20
13:26
Много ти благодаря за информацията
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече