02.04.20
01:24
Здравейте ,пиша с молба за съвет преди година родих ,бях натрупала 30кг през бременност с разни измислени от мен диети и упражнения успях да се оттърва от около 20кг .
До тук добре ,но вече не действат.
Преди две седмици започнах да бягам около 3-4 пъти в седмицата ,като всеки път се стремя да ходя все по малко и да удължавам разстоянието днес успях да избягам 6.2км със скорост 7.42/км .
Не знам как да процедирам колко да бягам има ли значение скоростта и също така нямам хранителен режим незнам как да се храня правилно за да се оттърва по-бързо от излишните кг .Благодаря предварително 😊
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
03.04.20
07:53
Привет,
Препоръчвам да разгледаш ръководствата за начинаещи. Ще намериш полезна и основополагаща информация.
Забрави за бягането. Няма да ти е от голяма полза, особено, като храната не ти е Ок.
По-добре се изчисли калориите и сложи 10%-25% дефицит, според това, колко бързо искаш да сваляш и всичко ще е Ок, ако се справиш с калорийния дефицит. Без бягане, ходене, кардио накратко... Ще свалиш килограмите само с Калорийния дефицит
:)
Мнението беше редактирано от Т. Ч. на 09.04.20 18:56.
казано от Т. Ч. на 09.04.20, 18:52:
Забрави за бягането. Няма да ти е от голяма полза, особено, като храната не ти е Ок.
По-добре се изчисли калориите и сложи 10%-25% дефицит, според това, колко бързо искаш да сваляш и всичко ще е Ок, ако се справиш с калорийния дефицит. Без бягане, ходене, кардио накратко... Ще свалиш килограмите само с Калорийния дефицит
:)
Що не идеш пак на темата със спагетите, че като гледам спорта не ти е силна страна :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече