Болки в рамената - съвет за спортен травматолог.

06.10.20
17:39

Здравейте,

Бихте ли ми, препоръчали спортен травматолог в София, специализиращ в областта на раменните стави?

Имам болки и ограничена мобилност в рамената от доста време( 2-3 години). Болките отихват при покой и се обострят при лег , лицеви опори, кофички.

Благодаря предварителнно.

ПП Видях, че има подобни теми, но най пресната е от преди 3 години

Темата беше редактирана от Dimitar Dimitrov на 06.10.20 17:50.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.10.20
22:25

Д-р Ангел Лозанов, клиниката му е в кв. ” Овча Купел”. Паула Финес се казва. Виж в нета, има телефон, за да си си запишеш час при него. Единственият, който няма да ти каже да спираш тренировки.

08.10.20
09:50

Като начало си прегледай техниката на тези упражнения, и евентуално я промени, или направо смени упражненията с такива, при които нямаш болка.

08.10.20
12:04

казано от Петко К на 08.10.20, 09:50:

Като начало си прегледай техниката на тези упражнения, и евентуално я промени, или направо смени упражненията с такива, при които нямаш болка.

Благодаря, Петко. Направих го преди около половин година,  (Благодаря на Сашо и Боби, за препоръките и упражненията).

При лицеви опори болката се появи :)

08.10.20
13:11

Здравей,
Имам сходен/може би същият/ проблем. Съвет не мога да дам, но ще помоля да впишеш след срещата с травмотолога.
Успех.

09.10.20
12:45

казано от Цветан на 08.10.20, 13:11:

Здравей,
Имам сходен/може би същият/ проблем. Съвет не мога да дам, но ще помоля да впишеш след срещата с травмотолога.
Успех.

Ще пиша.

09.10.20
12:45

казано от dieseldriven на 07.10.20, 22:25:

Д-р Ангел Лозанов, клиниката му е в кв. ” Овча Купел”. Паула Финес се казва. Виж в нета, има телефон, за да си си запишеш час при него. Единственият, който няма да ти каже да спираш тренировки.

Благодаря.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1