11.10.20
16:51
Здравейте!От година главна движеща сила в моя живот е отслабването.Преминах през всичко тежки тренировки дори двуразови гладове(което беше най-голямата ми грешка от всичко)живот за да се премеря и така..Преди 3 месеца започнах хранителен и тренировъчен режим на популярен и много добър треньор.Останах доволна свалих см и бавно свалям кг(на 20г съм висока съм 164 никога не съм била извънредно мн кг но мазнините са ми мн и свалям бавно)При мен резултатите от този режим бяха по скоро балансиране на тялото тъй като съм тип круша и не съм практикувала спорт преди гърба и ръцете ми бяха кльощави и вс мазнини бяха надолу)Видях че влизам в някакъв застой а и започна да ми омръзва това и започнах да режа от въглехидрата.И така последните 4дена не съм тренирала и меко казано не съм била в режим и забелязвам омазняване на бедрата.Имам три въпроса първият е бедрата ми ще се възстановят ли лесно тъй като до колкото знам тялото се стреми към едни кг но при мен са пресно сеалени а и наистина паднах духом.И най-важният ми въпрос е въглехидратното редуване добър вариант ли е например 3дни без или на минимум на закуска и след трен.И след това един зареждащ ден ще се получи ли мускулен разпад или нещо такова?И другото което се сещам тъй като режима ми се състои от 4хранения а ме посъветваха да намаля на три?Знам че звуча драматично но наистина цялата тази история страшно ми писна.Вероятно нещо не съм обяснила правилно моля питайте и ако трябват снимки ми кажете .Извинявам се за правопис и пунктоация.
Благодаря ви предварително!
Модерация: Моля, пишете грамотно!
Темата беше редактирана от karfi4ka на 11.10.20 17:23.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЗдравей и добре дошла!
Пускам ти темата, като отбелязвам, че е с компромис от моя страна с оглед на правилата за грамотно писане. В случай, че ще продължиш да коментираш темата си, спазвай тези правила и пиши грамотно, извинение за липсващите правопис и адекватна пунктуацията няма да помогне на потребителите да разбират какво имаш предвид (лично аз на места определено се затрудних да схвана какво казваш), за да ти бъдат полезни.
Успех.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.10.20 17:27.
Караме подред..
@1 - Да, ще се възстановят.
@2 - Въглехидратната ротация няма да помогне при свалянето на мазнини. Единственото което е възможно да видиш е по-ниски килограми, но това би се дължало на загубата на вода - поради липсата на въглехидрат.
@3 - няма значение колко пъти се храниш, ако целта е да сваляш килограми. Яж толкова пъти колкото ти е удобно. Най-важното са броят калории.
P.S - Спри да четеш толкова много по тези теми.
От 1 пост дори ми стана ясно, че прекалено много мислиш за нещо просто.
Няма магическа формула, с която по-бързо да се случват нещата или по-оптимално.
Стига да си в дефицит, ще свалиш.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече