01.11.20
16:04
Дали има шанс да се намери такъв фитнес в южните райони (Овча купел, Слатина, Бъкстон-Павлово и тн)? Моля ако някой знае такъв, освен Феерия, нека сподели. И тук визирам истински фитнес, с уреди, които можеш да използваш на воля, а не с организирани тренировки. И моля, без коментари от типа на “какво ти пречи да ходиш в смесен” и тн, имам си причина.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСлатина не е никакъв южен район, бая разстояние е от Павлово, Бъкстон и т.н. Овча купел и той по-скоро е югозападен. Но ако нямаш проблем с разстоянията, ок.
Аз лично не съм чувал да има фитнес зала само за жени, освен ако не е нещо с насока за групови или нещо индивидуално с инструктор, като в тази Феерия. Да не кажа, че не вярвам да има, защото ще е в противоречие със закона. Дори да има накъде женски групови и да не сте заедно с мъже, то ще е пак в зала като зала. Ама ти пък групови не щеш.
Освен в някое помещение да тренират само дами, но ще е някакъв частен “клуб”. Виж обяви в нета, може и да излезе нещо. Т.е. за зала, в която да допускат само жени и всяка да си тренира каквото й е кеф по уредите, не знам да има.
Мнението беше редактирано от D_M на 01.11.20 17:03.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече