Имерване на пулса с пулсомер колан за гърдите - мнения

18.11.20
00:38

Здравейте,

Имам нужда от помощ, тъй като не ми е ясно съвсем как стават !

Искам да измервам моментния си сърдечен ритъм, както и за цяла тренировка (тичане и колоездене)

Спрял съм се на един бюджетен вариант, за който изгледах доста ревюта...
Много го хвалят - отлично съотношение цена качество. Моделът е MAGENE - пулс сензор с колана за гърдите.

Обаче не мога да разбера, мога ли да го свържа с някакво приложение, например STRAVA?

Ще се радвам, ако има някой, който да помогне.

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.11.20 00:49.

18.11.20
01:49

казано от Иван Чапразов на 18.11.20, 00:38:

Здравейте,

Имам нужда от помощ, тъй като не ми е ясно съвсем как стават !

Искам да измервам моментния си сърдечен ритъм, както и за цяла тренировка (тичане и колоездене)

Спрял съм се на един бюджетен вариант, за който изгледах доста ревюта...
Много го хвалят - отлично съотношение цена качество. Моделът е MAGENE - пулс сензор с колана за гърдите.

Обаче не мога да разбера, мога ли да го свържа с някакво приложение, например STRAVA?

Ще се радвам, ако има някой, който да помогне.

Благодаря предварително!

Разбира се,че може,нали това е идеята :) Аз имам Kyto от алиекспрес купен.В началото малко трудно го подкарах с Endomondo,ако не е горещо времето трябва да се навлажни добре с вода зоната на електродите.Със Strava също съм го свързвал за проба,но понеже не я ползвам,не помня как ставаше,търси в настройките ново блутут устройство.
В Endomondo изглежда така

Супер, благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1