07.02.21
19:05
Здрасти. 22г. 145кг, 180см. заседнал начин на живот. Прочел съм доста, пробвал съм не малко, основният ми проблем е бинджа.
Преди месец(бях 150кг) видях един клип в ютюб и реших да пробвам интермитет фастинг и по-точно омад(one meal a day), голям геймчейнджър се оказа. Първите няколко дена беше доста трудно, сега вече почти не изпитвам глад и от там и binge eating urge-овете почти изчезнаха.
Вчера вечерта гледах един друг клип и реших да пробвам да се храня само с около 500ккал на ден за 24 седмици. Започанх от днес. Също така си поръчах тези мултивитамини и омега 3 от сайта. (при 500ккал 100на100 ще ми трябват)
По план, според my fitness pal трябва да свалям по около 2,5кг на седмица, т.е ако се храня така на 25ти юли ще тежа около 85кг, а и тук таме ако правя и по някоя дълга разходка вероятво ще сваля и под 80кг.
Ако успея да изкарам така до 25ти юли (което за сега ми се струва възможно, днес съм на 3 бъркани яйца в масло с 1 препечена филия хляб с масло, чаша чай и 1 портокал, и ми е ок).....ами след това ще започна да ходя редовно на фитнес и ще вдигна протеина до 150гр. и ще тренирам основно базовите за сила, като вероятно калориите ще се опитвам да ги държа максимално ниски, колкото е възможно при консумация на 150гр. протеин....но до тогава има доста време и няма смисъл сега да коментирам.
За тренировка(ептен да не атрофирам)...от началото на годината започнах да правя един вид периодизация с коремни преси, клякания и джъмпинг джакове, като всеки понеделник увеличавам джаковете с по 5.
Като си поръчах добавките видях, че форумът си е все така активен и реших, и аз да се включа, ще се опитам да пиша всяка вечер, дано да имам файда от това.
Поздрави!
1/24 -142,7кг
Темата беше редактирана от Иван на 23.02.21 19:08.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
500 калории в дългосрочен план според мен са малко, аз свалях по четри килограма на месец при 1500 калории дневно.
Във форума има доста знаещи хора, които съвети е хубаво да обмислиш.
Желая ти успех.
Мнението беше редактирано от Цветан на 07.02.21 19:51.
Най-добрият режим е този, към който можеш да се придържаш. След само няколко дни на 500 калории ще искаш да се гръмнеш, какво остава за половин година. Не бинджа ще те удари, а ще искаш да лапнеш целия хладилник. Кому е нужен тоя краш? Не си станал 150 килограма за една седмица, не искай и да ги свалиш за толкова.
Мнението беше редактирано от Гордан на 07.02.21 22:35.
казано от Гордан на 07.02.21, 22:33:
Не си станал 150 килограма за една седмица, не искай и да ги свалиш за толкова.
Ей това е ключът от палатката! :)
Трябва режим, който да може да се поддържа дълго без кой знае какъв дискомфорт. Най-просто казано лек калориен дефицит, достатъчно незамеиними аминокиселини и мазнини, достатъчно микронутриенти, редовно натоварване срещу съпротивление, за да се осигури минимална загуба на мускулна маса. И после постоянство. Толкова. Не е сложно, но и няма вълшебна пръчица.
казано от Boby_ на 08.02.21, 10:03:
Не е сложно, но и няма вълшебна пръчица.
ейй ся къде е Хари Потър като ми трябва 🤣
1/24
2/168
2-ри ден - 143,4кг
Чувствам се нормално, надявам се и другите дни да минат така.
Мнението беше редактирано от Иван на 15.02.21 10:02.
1/24
3/168
3-ти ден 143,2кг
Дойдоха добавките, от омега 3-то се уригвам на риба, също така за пръв път виждам мултивитамин с памук в шишенцето, топ защита! 🤣
Мнението беше редактирано от Иван на 15.02.21 10:03.
1/24
4/168
4-ти ден 142,7
Май имам ковид. Днес си направих бърз тест, излезе положителен. Сега чакам пср-а. Иначе нямам симптоми.
Личната ми откачи като разбра, че съм на 500ккал и че ям един път на ден, май не трябваше да я питам “дали е проблем това”
Надявам се пср-а да излезе отрицателен.
Мнението беше редактирано от Иван на 15.02.21 10:03.
10.02.21
22:56
Какво следва след половингодишния нездравословен глад?
ПС дано пср да е отрицателен или поне безсимптомно да го изкараш
“If you sit in the barber chair, you will get a haircut” са казали хората....
Вчера:
всичко започна с една пилешка хапка...
- чийсбургер меню
- филе о фиш меню
после:
- половин фамилна пица с гъби
- 2 палачинки с шоколад
след 2-3 часа:
- другата половина пица
- 4 филиики с течен шоколад
- шоколад своге
- няколко чаши кола
- чио чипс паприка
- пуканки
- след пуканките и 2та литра кола свършиха
Да допълня, че вчера освен тялото, си омърсих и мозъка с binge watching на един тъп сериал (The Boys) с некадърна в спасяването на хора психо реплика на супермен, който освен че е психопат обичащ славата, е също така и изнасилвач, и за него няма еквивалент на криптонита.... една от последните сцени на втори сезон беше той как мастурбира на върха на емпайър стейт и си повтаря че е велик, и че може да прави всичко..... смятайте за какъв сериал става въпрос 🤣🤣 (мнн тъп сериал - не го гледайте)
Днес излезе пср-а, отрицателен е..въпреки това нещо се разкашлях, незнам дали е нещо нооцебо ама.... Дано от утре нещата да започнат да се оправят...
Мнението беше редактирано от Иван на 16.02.21 12:31.
13.02.21
00:02
казано от Иван на 12.02.21, 22:58:
“If you sit in the barber chair, you will get a haircut” са казали хората....
Вчера:
всичко започна с една пилешка хапка...
- чийсбургер меню
- филе о фиш меню
после:
- половин фамилна пица с гъби
- 2 палачинки с шоколад
след 2-3 часа:
- другата половина пица
- 4 филиики с течен шоколад
- шоколад своге
- няколко чаши кола
- чио чипс паприка
- пуканки
- след пуканките и 2та литра кола свършиха
Да допълня, че вчера освен тялото, си омърсих и мозъка с binge watching на един тъп сериал (The Boys) с некадърна в спасяването на хора психо реплика на супермен, който освен че е психопат обичащ славата, е също така и изнасилвач, и за него няма еквивалент на криптонита.... една от последните сцени на втори сезон беше той как мастурбира на върха на емпайър стейт и си повтаря че е велик, и че може да прави всичко..... смятайте за какъв сериал става въпрос 🤣🤣 (мнн тъп сериал - не го гледайте)
Днес излезе пср-а, отрицателен е..въпреки това нещо се разкашлях, незнам дали е нещо нооцебо ама.... Дано от утре нещата да започнат да се оправят...
Обясни ми диетата си,че вече тотално забърках....сваляш НЕздравословно или качваш НЕздравословно ?
1/24 - 142,7кг
7/168
7-ми ден 141,5кг
мнн студено днес.
Мнението беше редактирано от Иван на 15.02.21 10:04.
2/24
9-ти ден - 142,0кг
От утре вече се взимам в ръце.
- ориз с пилешко
- пилешка супа
- 4 филии
- баничка
- боза
- айрян
- кола
- семки
Мнението беше редактирано от Иван на 15.02.21 17:38.
2/24
10-ти ден - 143,2кг
От утре вече наистина започвам.
редактация: От днес вече започвам(отначало).
145 дена на 500-700ккал, каквото и да стане ще си спазвам калориите (омад)
и твае...
Мнението беше редактирано от Иван на 16.02.21 17:11.
2-ри ден- 142,9кг
днес фастинг
Мнението беше редактирано от Иван на 20.02.21 10:45.
4-ти ден-141,9кг
нищо
5-ти ден-141,9кг
чаша чай
3 бъркани яйца
2 препечени филиики
1 портокал
Мнението беше редактирано от Иван на 23.02.21 19:08.
Това е изключително нездравословно. Дори да успееш да свалиш килограмите, които са ти цел, няма да си доволен от гледката в огледалото.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече