10.03.21
22:59
казано от Димо на 28.12.19, 10:53:
Тук е мястото за обсъждания, подмятания, дюдюкания, цъкания, ахкания и т.н. ? Всичко е ОК, стига да води до бийчбодита.
В другата тема се постват отчетите.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимДимаг ?, тоз който прави темата и вика: “Мечка срам мен не срам”, обикновено пльосва и снимки. Не виждам никакви позинги от твоя страна в основната тема ?
Мнението беше редактирано от D_M на 10.03.21 23:24.
Вярно е. Обаче никой не я прави тази тема, а Димо ми казва “че то да не е мой патент”, пусни я ти. И аз слушам и изпълнявам :) Иначе аз съм за дисквалификация - не съм се променил последните години ... за сега.
Темата е за онези, които искат да променят, аджеба, ей тук, пред всички, кълна се и поемам отговорност, ще ви покажа моята промяна, пък каквото ще да става! Това е добро, не трябва да се губи тази традиция, пък накрая всички ще се покажем по бийчбоди, променени или не
Мнението беше редактирано от Dymag на 11.03.21 01:31.
А какво става с Димо, къде изчезна той ?
Иначе другата тема нещо заби. Не иска да се отваря.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 11.03.21 10:09.
казано от kaloyan на 11.03.21, 10:08:
А какво става с Димо, къде изчезна той ?
Иначе другата тема нещо заби. Не иска да се отваря.
Ще се отвори, просто последното мнението ми е изтрито /по мой доклад, защото писах там коментара си, а не тук/ и трябва да се влезне май през самата тема, а не това което виждаш последно. Демек влизаш във Форум/Други дискусии/Общи теми и цъкаш върху самата тема.
Димо последния път когато го питахме каза, че имал много работа и нямал време за тренировки и влизане тук.
Мнението беше редактирано от D_M на 11.03.21 10:23.
Въпрос на приоритети, предполагам едва ли някой е подвил крак и по цял ден да чете форума :)
казано от kaloyan на 11.03.21, 10:21:
Въпрос на приоритети, предполагам едва ли някой е подвил крак и по цял ден да чете форума :)
Ами на мен не ми пречи и по цял ден да си го въртя-седя си на компа, работя си по моите неща и както си е минимизиран, отварям да видя някой здравеняк дали не е пльоснал поредния брутален лифт ;-) Работа буквално за 1-2 сек.
Мнението беше редактирано от D_M на 11.03.21 10:24.
Да, въпрос на навик, аз днес не можах да излеза със ските, понеже ми излезе една пришка от обувките, отделно ме боли ключицата от едно падане. Та вместо да лежа и да се оплаквам, правя тренировка за крака, пояс и мобилност вкъщи. 50 минути, ама като има време, въпрос на навик и желание.
С Димо говорих по телефона. Над нови семейни придобивки работи, много хубави неща (да не клюкаря повече от необходимото), но е зарязал спорта и бодито. Успех му желая и да се връща по-скоро. Ще го ръчкам - аз искам всички да спортуват ... нЕкЪв маниак
казано от Веси на 12.03.21, 19:56:
Все по-малко ентусиасти със всяка изминала година
Ами щото много от хората вече са достигнали генетичния си потенциал на мускулно развитие и възможно най-нисък % подкожни мазнини и няма накъде повече да се подобряват. За какво да участват, какво ще покажат по-различно на старта и после на финала ?????
Мнението беше редактирано от D_M на 12.03.21 20:24.
Прати му много здраве от форума. Иначе аз не искам да влизам в тази инициатива понеже съм постоянно в движение и по работа и правя всякакви натоварвания от раЗличен тип и не мога посмъртно да хвана точен тренировъчен и хранителен режим. Спра ли да чета книги , това значи че и плочки няма да направя, просто липсва спокойствието :)
12.03.21
20:50
казано от Dydo на 12.03.21, 20:22:
Ами щото много от хората вече са достигнали генетичния си потенциал на мускулно развитие и възможно най-нисък % подкожни мазнини и няма накъде повече да се подобряват. За какво да участват, какво ще покажат по-различно на старта и после на финала ?????
Ти специално не само си го достигнал, а си го надминал.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 12.03.21 20:51.
То не останаха хора във форума...
Едит за да съм по темата. И тая година няма да имам beach body, но пък успех на ентусиастите.
Мнението беше редактирано от Бойко на 12.03.21 21:20.
И това е така - един вайбър чат ще свърши почти същата работа със сходен успех.
Служебния ми чат е с повече хора ? ама много инфлуенсър,много нещо. Хората вече не четат и пишат по форуми много.
Мнението беше редактирано от Веси на 12.03.21 21:23.
Аз задължително ще се “пльосна” в снимките “after”, обаче, няма да имат стойност, защото по принцип съм кльощав и ако спортувам качвам чисто, а ако не - слабея чисто. Арматура и тапети - в казармата ми викаха че съм манекен на Освиенцим. Миналата година имаше феноменални трансформации, които, ей така, минаха между другото, заради корона ограниченията.
old_man с доста сериозна заявка скочи... не знам дал е възможно за такъв срок - +5 см. на ръка, -20 см. на талия и качване на тегло. Бая сериозни тренировки ще трябват и прецизно хранене
Мнението беше редактирано от Dymag на 12.03.21 22:27.
12.03.21
23:53
Не точно. Може пък все повече хора да са направили така, че да са страхотни целогодишно и да нямат нужда от такива чаленджи.
Гледам си вените по корема над пишката и откровено ви се чудя - няма нищо кой знае колко трудно човек да има beach body. И преди бях го писал - тва е много лузърски стремеж, че чак да е предизвикателство. И не ми се четат тъпотии за ген, обкръжаваща среда, стрес и т.н, щото съм бил екто-, мезо- и ендоморф в различни периоди от живота си. Давам себе си за пример, щото съм average Joe.
Мнението беше редактирано от Иван на 13.03.21 09:58.
13.03.21
10:19
Лято 2021 е отменено.
казано от Иван на 12.03.21, 23:53:
Не точно. Може пък все повече хора да са направили така, че да са страхотни целогодишно и да нямат нужда от такива чаленджи.
Гледам си вените по корема над пишката и откровено ви се чудя - няма нищо кой знае колко трудно човек да има beach body. И преди бях го писал - тва е много лузърски стремеж, че чак да е предизвикателство. И не ми се четат тъпотии за ген, обкръжаваща среда, стрес и т.н, щото съм бил екто-, мезо- и ендоморф в различни периоди от живота си. Давам себе си за пример, щото съм average Joe.
Иван,това че за теб е лесно не значи че за всеки е така ✌️
13.03.21
12:47
казано от Веси на 13.03.21, 12:40:
Мощните глупости. Това, че за мен е лесно, значи, че абсолютно всек може, защото не съм с нищо повече от теб или който и да е. Както и да е, не ми се спори. В крайна сметка, твоята позиция е по-уютната - завий се добре да не настинеш.
13.03.21
13:31
Уют ми е любима дума в морфологичен аспект.
Мощна глупост е да смяташ, че щом на теб ти е лесно, то на всички е.
Знаеш, че не трябва да съдиш костенурката според способноста и да се катери по дървета.
Продължавай да гледаш вената/веничката.
13.03.21
13:36
Ако единствената цел е вена на корема, то всеки може, да. Ама изобщо цел ли е това? На теб ти е кеф това и го имаш, на друг друго, което той има, а ти не. И така.
казано от Иван на 13.03.21, 12:47:
казано от Веси на 13.03.21, 12:40:
Мощните глупости. Това, че за мен е лесно, значи, че абсолютно всек може, защото не съм с нищо повече от теб или който и да е. Както и да е, не ми се спори. В крайна сметка, твоята позиция е по-уютната - завий се добре да не настинеш.
Не визирах себе си,а масата от хора на които по една или друга причина им е теудно.
Завила съм се,не се ко̀си
В духа на казаното от Барт за лятото, май заглавието на темата трябваше да е Citybody-Summer 2021 ?
Иначе мен тез предизвикателства вече не ме влекат. Ако се измисли тема за нещо силово, там съм? ?
Майтаб, бе Уили!
13.03.21
14:14
Много знаете какви са ми целите....Успех на летовниците
13.03.21
15:22
Гледам си вените по корема над пишката и откровено ви се чудя
А някой си гледат корема и не си виждат пишката.
Пишка ... какво е това? ?
А ми щом сме готини по default, да се покажем колко сме готини напук на ковид ограниченията и за пример на скараните със спорта! Няма да ни събори един вирус, я ... примерно
... миналата година греда с традиционната почивка. Винаги съм се бъзикал как българина живее заради тази почивка - заради нея отслабва, скубе се, спортува, сменя си гардероб, работи ... Не си давах сметка докато не бях ощетен и установих че ми липсваше. Тази година пак натам върви
Мнението беше редактирано от Dymag на 13.03.21 21:10.
Е какво пречи за почивката. Миналата година си ходихме 2 пъти на нашето море. Ок, по-малко хора, но масата хотели си бачкат. Прецака ни се само една чужбина за края на пролетта, дето и капаро дадохме, но в БГ си бе тамън.
Не е тамън човек ... то е до какво си свикнал. Години наред почивам на дестинации, не са скъпарски, даже са по на оферта от на нашето море, в хотели извън населени места, никакви хора (от София съм), само природа и спокойствие, по 10 дена +. Прикачените снимки съм ги правил с телефона си
14.03.21
12:11
купих си неразрушим телефон и ви чета и си чупя орехи с него.
Не че нямам нъткракър, ама е по-яко с телефона.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.03.21 12:13.
14.03.21
13:49
Виждам, че никой не реагира, извинявам се, помислих че изброяваме взаимонесвързани факти.
Хайде, ще те уважа :) Исках да кажа че съм там, а иначе първите две снимки са правени със Samsung Galaxy Duos - това е от преди Galaxy 2 (две), има и 2 с Lenovo - тия дългите, те тия снимки са от различни години. Иначе как да не е свързан бийч-а с бодито при бийчбодито :)
14.03.21
14:29
сори ман, първа неделя ми е у дома от десетилетие+, пия бира, свети слънце, малко съм като надрусан.
14.03.21
14:31
Що така ми се е изкривил конвърса?
Прилича на лолк макса на Роси Кирилова дееб@.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.03.21 14:31.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече